IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ъмм ..,

ставай 10 км лек крос между Тюламорите, по 100 лицеви и по 1000 коремни преси и се прибираш за второто малко. Ко си се разпуснал - хихи

Шегувам се, Адаш

П.П. Ми, в годината макс. да изям 6-10 мекици, бря - едната я порнах солена със сирене, а ся тая с пудра захар - сладко.

Горе комшийката, дет' сваля Ламята прави 'ноу готино тесто за мекици и бухти, ама тя кат' я гледам ще ме надживее поне със 100 години и за какво да я питам как го прави? - хихи
    те тия нормативи са за Иванофф аз ще си начупя шенкелите след пиене.инак да се похваля.1км си го бягам за норматив.ся се пробвам на 1,5 но вътъка
    досега гледах диктаторът.жената му казва,бременна била..и оня.момче ли е или аборт
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      мекици набивал глей го ти
      опънах два тюламора и обух кънките...май май.вътък няма.одъртявам
      Ъмм ..,

ставай 10 км лек крос между Тюламорите, по 100 лицеви и по 1000 коремни преси и се прибираш за второто малко. Ко си се разпуснал - хихи

Шегувам се, Адаш

П.П. Ми, в годината макс. да изям 6-10 мекици, бря - едната я порнах солена със сирене, а ся тая с пудра захар - сладко.

Горе комшийката, дет' сваля Ламята прави 'ноу готино тесто за мекици и бухти, ама тя кат' я гледам ще ме надживее поне със 100 години и за какво да я питам как го прави? - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        тоя късно дигнал вътък
        Че се сърди и за компания .....я кажи на ментата какво и е мезето,че стресирахме една възрастна продавачка на пазара на Чаталджа с тоя въпрос ....не е винкел със сигурност
        Ментата не се ма'а с или за мезе, бря. Разхлаждащи коктейли от типа Мохито или за разядка преди вечеря.

Ма, внимавай с нея, че е 25 октана само и т'ва трепе черния дроб яко. Демек - не я ползвай за основно пиене, а за та*шак само.

П.П. Лятото в големите жеги, мо'е бухаш вместо водка кола / мента кола кат' си на диско до сутрините. Ма, не се увличай. Пий 5 литра и спри, че младите 'ноу къркате

Вземаш чаша висока 300 гр. - ръгаш лед 1/3 в нея - ръгаш 50 мента, 100 кока-кола и 1 лимоняк.

Не се усеща, че има алкохолец
        Last edited by marandi; 19.06.2013, 01:53.

Коментар

Тук съм, бря - щракам си Хироус 3-ката и цъкам по каналите.

П.П. Мани, ще се пръсна - ходих си взема ракойка от магазиня - ма'ам тиквички, кюфтаци, череши - демек въртя мезето, че превключвам и на бира по 1-2 чаши в паузите.

Ламята днес ходил до пазара и купил 2 мазни мекици. Ей, т'ва е голяма класика - едната я омахах на обяд - ся си ръгнах другата с пудра захар и глей ко ста'а ...

От ония вехтите и блажните ... мале-мале ...

Ха, наздраве!
          мекици набивал глей го ти
          опънах два тюламора и обух кънките...май май.вътък няма.одъртявам
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            Адаш къде се покри бре
            аз на кого казвам наздраве.налЕ чиърс,прочетох
            тук гледам,само Нокер и Манков, светят.на тях ли да казвам,наздраве
            Нокер-но комент ....... или Манков,който псува християните.
            Тук съм, бря - щракам си Хироус 3-ката и цъкам по каналите.

П.П. Мани, ще се пръсна - ходих си взема ракойка от магазиня - ма'ам тиквички, кюфтаци, череши - демек въртя мезето, че превключвам и на бира по 1-2 чаши в паузите.

Ламята днес ходил до пазара и купил 2 мазни мекици. Ей, т'ва е голяма класика - едната я омахах на обяд - ся си ръгнах другата с пудра захар и глей ко ста'а ...

От ония вехтите и блажните ... мале-мале ...

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              тоя късно дигнал вътък
              Че се сърди и за компания .....я кажи на ментата какво и е мезето,че стресирахме една възрастна продавачка на пазара на Чаталджа с тоя въпрос ....не е винкел със сигурност
              кво вдигнал,кой,кое кво туй ватък.менти,мастики не ги владея.адаша ще знае.
              в казармата се оаакахме с мастика.като се сетя и ся ми става лошо.как ги пиете тия работи мента пък, еле

Коментар

• тоя късно дигнал вътък
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Адаш къде се покри бре
                  аз на кого казвам наздраве.налЕ чиърс,прочетох
                  тук гледам,само Нокер и Манков, светят.на тях ли да казвам,наздраве
                  Нокер-но комент ....... или Манков,който псува християните.

Коментар

• наздраве

КЕВ,не прочетох две страници,монолог.при мечката се случваше
                    иначе и той ми е приятелче.на тия събитя в момента, щеше да накъса синджирЯ
                    тъкмо по неговата част е филма и той зачезна.

Коментар

...няма вътък.
                      ....
                      Ахаххахахаах ....охохохоо ох
                      Еййййй ...тая дума - вътък - винаги ме забива под масата от смях
                      Може би заради една случка с младо и зелено моме,което попита "Какво е "вътък"? след като чу лафа "На балканчето не му стигна вътък"
                      След като и дадохме превод,тя клепа клепа и като не успя да навърже с другите думи пак запита - "А какво е балканче?" ....ахахахахахахах,е не моа се сдържа
                      Даваме пак обяснение и превод .....отново последва клепане и мигане на парцали,явно и след превода не се навързаха нещата,аджеба за какво му е на балканчето вътък Та така .....или много требе се загледаш м/у думите за да вдянеш .....или си требе да се оцапаш до лактите с моторно масло за да разбереш ...но на момето и е простено

Ахахахохохоохох
                      Ех,ще си легна весел и тази нощ

Успех
                      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Маранди, е'но време викаше на Мечо да си отвори сайт и там да си развива идеите за "дзън-будизъма", свободата, философията и всичко за което пишеше като цяло Е ти сега що не се сети да направиш същото и по тема "кулинарно изкуство"!?Ами вече 2-ра страница само с това занимаваш аудиторията!? Не че има лошо в горното, това си е абсолютно призвание, ама аз лично а и предполагам и другите, съзираме двоен аршин в отношението към потребителите в темата. Начи ти можеш по цял ден да ни занимаваш с кунхехските си приумици и творения, а Мечо не може да каже и две изречения отнасящи се за Свободата и Личното щастие, така както той ги чувства и усеща!? Е не е правилно това, според мен!
                        Хубав въпрос, не натрапчив ( затова и ще му отговоря ).

Шансът за 3 дни да хапнеш по 4-5 пъти на ден = 15 пъти ( както ти, така и близките ти ) - за което ще отделите по 20 мин. на хапване = 5 часа време .....

.... е в пъти по-голям да се случи, отколкото да ме убедиш, че пишещите в тая тема - за последните 3 дни са отделили 5 часа да мислят за свУбУдата като абстрактно понятие ( книжно и сюреалистично ).

Тази тема беше създадена да се лафкат тру стори-та, ако не ме лъже паметта и не абстракции. Забележка съм правел на Мечока кат' се освини с "теорията" и просто съм казвал покажи го на практика ( демек вкарай някое стори от риъл лайф с написаното, щот' иначе "дрънка" на тенекия ).

Мисля, че забележката ми е била конструктивна, а не лична.
                        -----------------------
                        П.П. Харесвам средиземноморският стил на живот на 'орицата ( Испания, Италия и сие ). Там е нормално да се коментира кухнята, храната и все такива "простички" неща между нормалните 'орица.

П.П.П. Забележките на коферманите, които пишат, за да храчат - па хич няма се спирам кат' тактика.

Ами, да пишат те и четете тях? Ама, освен до едното охрачване - за повече нещо няма вътък.
                        ----------------------
                        Та, идеята ми е по-земничко да я караме, а Световната и Между-галактическа свУбода шъ оставим специализираните издания да си ги мерят на кого е по-голям пишльока.

Преглеждам и там тенденциите и общо взето "модата" се мени и там по школите. Днес едните избутат другите - утре обратно и т.н.

Безсмислено е да гледам мач по мерене на пишльоци, които боравят с аргументи на хиляди и стотици години, защото вече е правено до втръсване и ми е скучно. Една и също плоча се върти от стотици години - нямам представа на кого би му било интересно това? ( наистина ). Яйцето - кокошката, ляво - дясно, духовното - материалното и т.н. клишета .... - мо'а те замярвам до утре с тях и к'во?

Чиърс!
                        Last edited by marandi; 18.06.2013, 23:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          По кино нова дават любимия ми филм "Брилянтин".
                          Много сладки бебета бяха на младини.
                          Поздравявам ви всички.
                          По диема в момента тече един невероятен филм. Супер яка комедия. Малко амариканска ама си я бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Да, за "Гушна букета", "Ритна камбаната"...

Това, с карамфилите е локално, нашенско, леко партийно. Там, потребяват други гюрлюци по подобни поводи.
                            Не е партийно, просто карамфилите са най-евтини.

Аз, га умра, бих искал да ми оставят озъбена беззъбата уста. Нека не я зашиват.
                            Карамфилите - в краката или извън ковчега.
                            Върху затворените клепки на трупа да бъдат сложени тежки метални късове - напр. монети от 1 Лев.

На изпроводяк на тялото ми, най-вероятно кремирано, съм поръчал на дощерката ина убава песньовка, псалм на белите, изпълнен от Сачмо и компания:
                            https://www.youtube.com/watch?v=QzcpUdBw7gs

Е, знам, че няма да й позволят или че самата тя няма да си го позволи.

Но фсе пак тя да знае моето желание - за тех, га вече ма нема, да знаят, че нема проблеми. Проблемите ги създаваме ние в себе си.

https://www.youtube.com/watch?v=QzcpUdBw7gs

-----------------------------
                            П.П. Липата пред прозореца ми - мед, мед
                            Last edited by vmankov; 18.06.2013, 22:30.

Коментар

Маранди, е'но време викаше на Мечо да си отвори сайт и там да си развива идеите за "дзън-будизъма", свободата, философията и всичко за което пишеше като цяло Е ти сега що не се сети да направиш същото и по тема "кулинарно изкуство"!?Ами вече 2-ра страница само с това занимаваш аудиторията!? Не че има лошо в горното, това си е абсолютно призвание, ама аз лично а и предполагам и другите, съзираме двоен аршин в отношението към потребителите в темата. Начи ти можеш по цял ден да ни занимаваш с кунхехските си приумици и творения, а Мечо не може да каже и две изречения отнасящи се за Свободата и Личното щастие, така както той ги чувства и усеща!? Е не е правилно това, според мен!
                              Не, не! Грешиш... Правилно е! Най-важното в този сайт /investor.bg/ е всички да знаем дали Ламята е хапнал и какво точно и как го е приготвил "магьосника", "изтънченият кулинар" - маранди, а ако през това време му погледнем и в "супер" блогчето с "невероятни анализи" подмятано от него небрежно напред-назад всичко е на шест. Смешна работа. Нямам думи, но все пак не забравяй, че май сме наистина в кулинарен сайт...

Коментар

Маранди, е'но време викаше на Мечо
                                kev,
                                мисля, че Мечо няма нужда от нашата защита.
                                Мисля и че ти го разбираш, както и аз го разбирам.

Следователно ние с теб, под формата на защита на Мечо (докато го няма) (и без да му е нужна) - си позволяваме да преплюваме некои тук, които бих определил с българската поговорка, която я няма при други народности. Тя е:
                                Пази боже, сляпо да прогледне!

Коментар

Working...
                                X