IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    А бе, не си доказал. Като гледам само си написал/казал
    Ддоказофф истината от последна ИНСТИТУЦИЯ !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• ФРУФЕСУР МЕЧКУФ открива скейбоуд-а
      -----------------------------------------------------------------------------

Времената били все още времена, а материята била все още материя, но .... близо до Тибет, кацнал на един хилядник ( планински връх ) Фруфесур Мечкуф здраво се потял.

Бил се хванал на бас с Учителят от съседната школа кой по-бързо ще разтопи хилядника опасан само с една препаска на кръста и в стойка Лотус кат' Буда.

Хилядникът на 8000 м надморска височина и -50 градуса бил вече почервенял от напъните на Фруфесура - тънки струйки като лава вече се стичале надолЕ от неистовия напън, но т'ва не било вулкан, а кръчмарски бас за шише ракия, 2 домата и глава лук.

Старата вражда между двете школи на хиляди години била достигнала своя апогей и вече нещата били сега или никога кой да седне до фикуса довечера в кръчмата, щот' по фун шуй т'ва щяло да значи мега-ултра-поражение за отсрещната страна.
      -----------------------
      Капчиците пот, които се стичали от челото на Фруфесура образували острови от лед, насред океан от лава.

Внезапно Фруфесур Мечкуф кихнал и полетял надолЕ от 8 хил. метра височина само по препаска, поради нарушен баланс.

Докато шеметно се спускал надолЕ - той внезапно прозрял, че е открил бобслея, сноуборд-а и ските взети заедно и го дарил на Човечеството като Зимни Олимпийски игри.

-------------------------------
      Завинаги ваш кореспондент - Тибет Тибетов от Тибет

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
        Добро утро ама нищо не разбрах от посланието
        Подчертава се, че даден "самовлюбен глупак" /над нормално субективен/, колкото и да потъва в ... "действителността", толкова по-розова може да му изглежда тя!
        /самовлюбеност + глупост = субективизъм/

самовлюбеност - неспособност за оценка на действителността
        глупост - неспособност за анализ на действителността

ЩЕ си позволя да насоча вниманието на по-интелигентните тук, да решат /може и сами за себе си - не държа на отговор/, Кога гореописаните к-ва са положителни /помагат/ и за Какво?

- изключвам манипулативността или допускането, че някой умишлено се прави на такъв!
        Last edited by iivanoff; 19.05.2013, 10:36.
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
          Е, как не разбра бре? Ке има ам, гъл и много философия.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Добро утро,

фруфесурииии-мруфесурииии, с косачкииии-мосачкииии.

Днйееесскааа

( дъ-дъ-дъ-днес, днес имам предвид, бря ) шъ пииииммм водки-модкииии с брокули- мрокулиии на Карфууу с ферибйотиииии-мерибйотиии ......

П.П. Ха, наздраве на бебета сладки исках да кажа!

Ма, ся и кафе трябва да си правя - еПаси ..

Коментар

• Добро утро,

фруфесурииии-мруфесурииии, с косачкииии-мосачкииии.

Днйееесскааа

( дъ-дъ-дъ-днес, днес имам предвид, бря ) шъ пииииммм водки-модкииии с брокули- мрокулиии на Карфууу с ферибйотиииии-мерибйотиии ......

П.П. Ха, наздраве на бебета сладки исках да кажа!

Ма, ся и кафе трябва да си правя - еПаси ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Е, от жени разбирам бре. Че то аз ако не разбирам кой ???

Пък и да не разбирам, освен Локомотифф, кой друг може да го докаже ???
                Той винаги ще е наблизо!!

А за теб - положително е, че поне допускаш че има "по-свободни" от теб!

- хора, които ти не разбираш, но на които ти си изчерпателно ясен!
                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Абсурд! Не може с малка кола. Освен ако не върви с комплект с обувалка и тирбушон, с които да да вкарам вътре и изкарам навън 1/3-та по-едра част от домочадието.

П.П. И племенникът ми така рече, обаче аз нещо не му вярвам. Но до септември може други помисли да ми минат през главата
                  Ако само ще се наслаждаваш по главния път може и с голяма. Но ако ще забиваш по малките планински пътчета.... Има местенца където трябва да си свиваш огледалата за да минеш

Коментар

Айде пак го върна в мача! Точно беше се убедил , че го е доказал

Коментар

Мога, и току що недвусмислено го ДОКАЗОФФ.

Свободата е над всичко.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Изобщо не се шашкай Корфу е много близо до сушата. Имаш прекрасна магистрала до Игуменица. Ако толкова пък ти е драйфащо, всеки ден има поне 2-3 от големите фериботи, които въртят през Корфу. С тях никаква вълна няма да усетиш. А то и си няма вълна там
                        Островът е много готин. Само че ако смяташ да го разглеждаш си вземи малка кола
                        Абсурд! Не може с малка кола. Освен ако не върви с комплект с обувалка и тирбушон, с които да да вкарам вътре и изкарам навън 1/3-та по-едра част от домочадието.

П.П. И племенникът ми така рече, обаче аз нещо не му вярвам. Но до септември може други помисли да ми минат през главата
                        Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Не съм ходила на никакви острови, щото ми става зле дори само като гледам вълните. Племенникът ми е шеф на аниматорите на два хотела в Корфу и от миналия месец ми надува главата да ходя при него през септември. Казала съм му, че няма да стане. Ще му пратя мамин сладък, пък той да се справя с него както намери за добре

П.П. Мечо, не мой да храчиш по таз велика нация дето е дала на света димокрацията и мориплаването ... и силната мъжка любоф, де
                          Изобщо не се шашкай Корфу е много близо до сушата. Имаш прекрасна магистрала до Игуменица. Ако толкова пък ти е драйфащо, всеки ден има поне 2-3 от големите фериботи, които въртят през Корфу. С тях никаква вълна няма да усетиш. А то и си няма вълна там
                          Островът е много готин. Само че ако смяташ да го разглеждаш си вземи малка кола

Коментар

Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Не съм ходила на никакви острови, щото ми става зле дори само като гледам вълните. Племенникът ми е шеф на аниматорите на два хотела в Корфу и от миналия месец ми надува главата да ходя при него през септември. Казала съм му, че няма да стане. Ще му пратя мамин сладък, пък той да се справя с него както намери за добре

П.П. Мечо, не мой да храчиш по таз велика нация дето е дала на света димокрацията и мориплаването ... и силната мъжка любоф, де
                            Мога, и току що недвусмислено го ДОКАЗОФФ.

Свободата е над всичко.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Мечо

Коментар

Камънак, камънак, ама от другите острови най не е камънак.
                                Не знам, имам много хубави детски спомени от Родос и Кос, които се каня да посетя като туристин, ама да видим кога ще стане Бройкам ги от Тесалоники със самальот, щото много скъпи феритата....., не че няма да дам същите пари за рент-а-кар

Коментар

Working...
                                X