Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ФРУФЕСУР МЕЧКУФ открива скейбоуд-а
-----------------------------------------------------------------------------
Времената били все още времена, а материята била все още материя, но .... близо до Тибет, кацнал на един хилядник ( планински връх ) Фруфесур Мечкуф здраво се потял.
Бил се хванал на бас с Учителят от съседната школа кой по-бързо ще разтопи хилядника опасан само с една препаска на кръста и в стойка Лотус кат' Буда.
Хилядникът на 8000 м надморска височина и -50 градуса бил вече почервенял от напъните на Фруфесура - тънки струйки като лава вече се стичале надолЕ от неистовия напън, но т'ва не било вулкан, а кръчмарски бас за шише ракия, 2 домата и глава лук.
Старата вражда между двете школи на хиляди години била достигнала своя апогей и вече нещата били сега или никога кой да седне до фикуса довечера в кръчмата, щот' по фун шуй т'ва щяло да значи мега-ултра-поражение за отсрещната страна.
-----------------------
Капчиците пот, които се стичали от челото на Фруфесура образували острови от лед, насред океан от лава.
Внезапно Фруфесур Мечкуф кихнал и полетял надолЕ от 8 хил. метра височина само по препаска, поради нарушен баланс.
Докато шеметно се спускал надолЕ - той внезапно прозрял, че е открил бобслея, сноуборд-а и ските взети заедно и го дарил на Човечеството като Зимни Олимпийски игри.
-------------------------------
Завинаги ваш кореспондент - Тибет Тибетов от Тибет
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеДобро утро ама нищо не разбрах от посланието
/самовлюбеност + глупост = субективизъм/
самовлюбеност - неспособност за оценка на действителността
глупост - неспособност за анализ на действителността
ЩЕ си позволя да насоча вниманието на по-интелигентните тук, да решат /може и сами за себе си - не държа на отговор/, Кога гореописаните к-ва са положителни /помагат/ и за Какво?
- изключвам манипулативността или допускането, че някой умишлено се прави на такъв!Last edited by iivanoff; 19.05.2013, 10:36.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеДобро утро ама нищо не разбрах от посланиетои много философия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобро утро,
фруфесурииии-мруфесурииии, с косачкииии-мосачкииии.
Днйееесскааа
( дъ-дъ-дъ-днес, днес имам предвид, бря ) шъ пииииммм водки-модкииии с брокули- мрокулиии на Карфууу с ферибйотиииии-мерибйотиии ......
П.П. Ха, наздраве на бебета сладки исках да кажа!
Ма, ся и кафе трябва да си правя - еПаси ..
Коментар
-
Добро утро,
фруфесурииии-мруфесурииии, с косачкииии-мосачкииии.
Днйееесскааа
( дъ-дъ-дъ-днес, днес имам предвид, бря ) шъ пииииммм водки-модкииии с брокули- мрокулиии на Карфууу с ферибйотиииии-мерибйотиии ......
П.П. Ха, наздраве на бебета сладки исках да кажа!
Ма, ся и кафе трябва да си правя - еПаси ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕ, от жени разбирам бре. Че то аз ако не разбирам кой ???
Пък и да не разбирам, освен Локомотифф, кой друг може да го докаже ???
А за теб - положително е, че поне допускаш че има "по-свободни" от теб!
- хора, които ти не разбираш, но на които ти си изчерпателно ясен!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАбсурд! Не може с малка кола. Освен ако не върви с комплект с обувалка и тирбушон, с които да да вкарам вътре и изкарам навън 1/3-та по-едра част от домочадието
.
П.П. И племенникът ми така рече, обаче аз нещо не му вярвам. Но до септември може други помисли да ми минат през главата
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, не си доказал. Като гледам само си написал/казалТочно беше се убедил , че го е доказал
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМога, и току що недвусмислено го ДОКАЗОФФ.
Свободата е над всичко.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИзобщо не се шашкайКорфу е много близо до сушата. Имаш прекрасна магистрала до Игуменица. Ако толкова пък ти е драйфащо, всеки ден има поне 2-3 от големите фериботи, които въртят през Корфу. С тях никаква вълна няма да усетиш. А то и си няма вълна там
Островът е много готин. Само че ако смяташ да го разглеждаш си вземи малка кола. Освен ако не върви с комплект с обувалка и тирбушон, с които да да вкарам вътре и изкарам навън 1/3-та по-едра част от домочадието
.
П.П. И племенникът ми така рече, обаче аз нещо не му вярвам. Но до септември може други помисли да ми минат през главата
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Не съм ходила на никакви острови, щото ми става зле дори само като гледам вълните. Племенникът ми е шеф на аниматорите на два хотела в Корфу и от миналия месец ми надува главата да ходя при него през септември. Казала съм му, че няма да стане. Ще му пратя мамин сладък, пък той да се справя с него както намери за добре
П.П. Мечо, не мой да храчиш по таз велика нация дето е дала на света димокрацията и мориплаването ... и силната мъжка любоф, деКорфу е много близо до сушата. Имаш прекрасна магистрала до Игуменица. Ако толкова пък ти е драйфащо, всеки ден има поне 2-3 от големите фериботи, които въртят през Корфу. С тях никаква вълна няма да усетиш. А то и си няма вълна там
Островът е много готин. Само че ако смяташ да го разглеждаш си вземи малка кола
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Не съм ходила на никакви острови, щото ми става зле дори само като гледам вълните. Племенникът ми е шеф на аниматорите на два хотела в Корфу и от миналия месец ми надува главата да ходя при него през септември. Казала съм му, че няма да стане. Ще му пратя мамин сладък, пък той да се справя с него както намери за добре
П.П. Мечо, не мой да храчиш по таз велика нация дето е дала на света димокрацията и мориплаването ... и силната мъжка любоф, де
Свободата е над всичко.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
П.П. Мечо, не мой да храчиш по таз велика нация дето е дала на света димокрацията и мориплаването ... и силната мъжка любоф, деПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКамънак, камънак, ама от другите острови най не е камънак.Бройкам ги от Тесалоники със самальот, щото много скъпи феритата....., не че няма да дам същите пари за рент-а-кар
Коментар
Коментар