IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По кино нова дават любимия ми филм "Брилянтин".
    Много сладки бебета бяха на младини.
    Поздравявам ви всички.
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Маранди, е'но време викаше на Мечо да си отвори сайт и там да си развива идеите за "дзън-будизъма", свободата, философията и всичко за което пишеше като цяло Е ти сега що не се сети да направиш същото и по тема "кулинарно изкуство"!?Ами вече 2-ра страница само с това занимаваш аудиторията!? Не че има лошо в горното, това си е абсолютно призвание, ама аз лично а и предполагам и другите, съзираме двоен аршин в отношението към потребителите в темата. Начи ти можеш по цял ден да ни занимаваш с кунхехските си приумици и творения, а Мечо не може да каже и две изречения отнасящи се за Свободата и Личното щастие, така както той ги чувства и усеща!? Е не е правилно това, според мен!

Коментар

• Лелей,

мацката на топки, в които вместо кайма е сменено с кубчета шпек салам - вика "кнедли"

П.П. Добре си украси масата - тия неща мацките ги владеят.
        Last edited by marandi; 18.06.2013, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Като мен със супата ли ?
          Не, бря - сушена манатарка немаш 'ноу избор, докато тоя вчера имаше голям избор.

П.П. Днес готви Марияна Попова и шеф Манчев и наби тиквички, копър и ориз.

Ужас - прави поредната шльоковица - баналното - пълнени на фурна ( денек издълба ги на цилиндри, задуши малко моркови, лук, чесън, целена, копър и ориз и ги напълни - и т'ва после у фурната ). Гадост -т'ва направо го прескачам без да го опитам даже.

Да видим ся тиролската кухня, дет' ще предложи - хихи
          Last edited by marandi; 18.06.2013, 20:19.

Коментар

• Прохладна вечер ви пожелавам

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Демек опрапасти и месото и гъбата, ма беше сладур
              Като мен със супата ли ?

Коментар

• Вчера гледах Черешката на тортата и пичът голям симпатяга, ама ме разстреля как готви.

Шеф Манчев му беше дал кашон с манатарки и жулан месо.

Тоя юнак накълца жилан-а на кубчета и го перна на тиган. Щях да падна от коня.

Мантарките и тях ги накълца на кубчета и в тиганЯ с месото. А, бря само с, брашно, яйце, брашно се топват на дълги филийки и се пържат така - стават кат' деликатес.

П.П. Демек опрапасти и месото и гъбата, ма беше сладур
                Last edited by marandi; 18.06.2013, 19:33.

Коментар

П.П. Барбекюто за месо мое го заместваш с оребрен чугунен тиган. По-бързо става и почти няма да направиш разлика, освен по пушека.

Чиърс!
                  За барлеккюто, най-важното е теферич. Щото като сурна пет шест пъти чугунения наръбен тиган по плота в куфнята, не знам дали ще удържи удара в главата ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Лебецът може ли с месце некво да се замести, чии съм на диета?
                    Бря, картофелите и филийките ще имитират кат' вкус кнедли с тиквички. А, па филийките и заливката, ще имитират филии на фурна със сирене и яйце

Месото си го изкарай отделно, за 20-30 мин. месо без подготовка на фурна - ще стане пълна подметка

П.П. Барбекюто за месо мое го заместваш с оребрен чугунен тиган. По-бързо става и почти няма да направиш разлика, освен по пушека.

Чиърс!

Коментар

ТНМ-чева,

слушай ме ся внимателно, защото няма да повтарям - хихи

П.П. Ся тоя кавър дет' го правиш го опитай така.

Грабваш настърганите тиквички + 2 картофа настъргани и ги сваряваш за 15 мин. Омесваш тая плънка.

После грабваш една тавичка от йенско стъкло и долу редиш настърганите тиквички + картофелите като пласт 2-3 см. макс. После ръгаш по филийки хляб отгоре - после пак ред тиквички, ако са останали.

Грабваш 3 яйца, разбиваш ги в половин кофичка кисело мляко, натрошено сирене и го омесваш. Заливаш само с това.

П.П. 25-35 мин. и вадиш на предварително загрята фурна около 200 градуса като първо ги дъниш 20 мин. на долен реотан, а после за още 10-15 мин. ги казваш на горния до златисто и проверяваш дали доле се е опекло.

Ще ти стане нещо кат' тиквички на канапе, дебелина 4-5-6 см. макс

Тествай и после обади резултат - ей, т'ва сякаш по бих го хапнал
                      Лебецът може ли с месце некво да се замести, чии съм на диета?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Русото, чети ме фнимателно!
                        Те тва чудо ще го тествам, когато ми го наготвиш. Разбрали сме се да нося формички с лед, белезници, камшици и разни други атрибути. Манджата си е от теб
                        Ами, хич няма го и правя - тиквоците само на тиган с брашно с все кората.

П.П. Стига, че ще се захапем за гушите кат' сушените манатарки за супа с Лелчето предния път - дет' извърши светотатство

Колкот' е по-просто нещо - толкоз е по-кекси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Тц. И аз правя в тавата в случай на мързел, но зеленчуци на барбекюто е съвсем друга бира
                          +1
                          Особенно, когато са печени заедно с мръвката....

Коментар

ТНМ-чева,

Грабваш настърганите тиквички + 2 картофа настъргани и ги сваряваш за 15 мин. Омесваш тая плънка.

После грабваш една тавичка от йенско стъкло и долу редиш настърганите тиквички + картофелите като пласт 2-3 см. макс. После ръгаш по филийки хляб отгоре - после пак ред тиквички, ако са останали.

Грабваш 3 яйца, разбиваш ги в половин кофичка кисело мляко, натрошено сирене и го омесваш. Заливаш само с това.

П.П. 25-35 мин. и вадиш на предварително загрята фурна около 200 градуса като първо ги дъниш 20 мин. на долен реотан, а после за още 10-15 мин. ги казваш на горния до златисто и проверяваш дали доле се е опекло.

Русото, чети ме фнимателно!
                            Те тва чудо ще го тествам, когато ми го наготвиш. Разбрали сме се да нося формички с лед, белезници, камшици и разни други атрибути. Манджата си е от теб
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Русото, кухнята е изцяло твоя територия. Въобще не мисля да се товаря с подобен род занимания, след като ти си наблизо.
                              ТНМ-чева,

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                                Аз мислех , че тези просто по - тънко се режат . Това с тавата ми обясниха , че на вкус стават все едно са били на скара и на вид го докарвали .
                                Тц. И аз правя в тавата в случай на мързел, но зеленчуци на барбекюто е съвсем друга бира

Коментар

Working...
                                X