IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=bAJJQq3EgjY

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Мммммм изглежда страхотно Вечерна ще е закуската , тъкмо като се излюпиш
      Русото пак се подкара на малини със захар и ракойка. Ламята омахал 1 тенджера грах и си пържил тиквички за няма и ден.

Ей, затова е Ламята - хапва, колкото аз за една седмица

П.П. Ей, така изглежда закуската в разрез. Тренирай

Цък:
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        Затова за това има по-точен лаф:

Изостри нос сред карамфилите.
        Да, за "Гушна букета", "Ритна камбаната"...

Това, с карамфилите е локално, нашенско, леко партийно. Там, потребяват други гюрлюци по подобни поводи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Добро утро, тайфата!

Тайфата, рано сте станали - много сте работни.
          Само Зарата все още спи - присънва му се как го връхлитат красиви модераторки ... мечти, мечти

Не съм казвал никъде, че ме "връхлитат", а - че "ще се втурнат отгоре ми". Очевидно - И АЗ ПОНЯКОГА греша......, щом не отчитам предпочитаната /в началото - по-"пасивна"/ позиция от някои дами /били те и красивите НИ модераторки/...

тнН - психологията не ти е съвсем силна страна, но за сметка на това - интуицията /ти/ не винаги ти изневерява...
          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• До сега си бръмчах и се размазвах на слънце с готина музика. И ми е едно лежернооооо Ама сега си взимам кафе да се събудя и вляза в час , та малко и да поработя . Успешен и усмихнат ден на тайфата!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Радио РОК 1
              И те са супер . Правя си две в едно Като пуснат тъпо парче на едното, щракам другото . Ама днес FM са без забележка

Коментар

• Радио РОК 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Star FM днес са много яки

Коментар

• Star FM днес са много яки

Коментар

• [QUOTE=marandi;1059462279]Прошуто, бекон,
                      варена/пушена шунка, варено/пушено пиле ( бяло месо ) и т.н. - мо'е си
                      го денсиш как си искаш - късано на ръка по възможност

Просто 1 слой/пласт повече в кюпа ...

Утре Лелчето кат' ме посрещне с тая закуска - глей ко ста'а ...

Мммммм изглежда страхотно Вечерна ще е закуската , тъкмо като се излюпиш

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

БАТЕ КОСМОО- ТОПЛО АМА ТЕ ГЛЕДАТ В ОЧИТЕ

Коментар

• Денят ми започна добре. Заформих скандал на едни с паяк от общинска зелена полиция. Сега изчаквам синковецът да излезе с удостоверението. Нещо сурце не ми дава, да го пусна на басейнов рожден ден с него

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Защо си я сложил вятърничавата Холи Голайтли?
                            Затова за това има по-точен лаф:

Изостри нос сред карамфилите.

Коментар

• Ха добро утро... Днеска ще е ебати жегата. Мен вече ми е топшло. Ама мъжете от клуб 100 кила много страдаме от жегата...

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                                Следващия път си вземи преводач, че нещо не те разбрах.
                                Ти не разбираш - значи преводача е нужен на теб.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X