Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениемного сте мълчаливи тук след хубавия и слънчев ден на БФБ...Наздравичка от мен. То, не е необходимо да разбира целия форум кога си пием с кеф питието
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеА в интерес на истината съм работел и на бюро ...налагало ми се е,спал съм върху му (в подобно на творто състояние,че дори и по-цветен съм бил)
Свърши ми работа,ама не е лукс... сигурно затова не искам вече да поглеждам работа на бюро
Но внимавай там с уругвайките-парагвайките. Да не се пресилиш.
Щото теги ин нема бюро-мюро, ше те исцедат та знае ли се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин самун ляб ... и кана с червено вино.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАхам, работим на зам.поста, до завръщането на главния калпазанин.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, види се, че не само Мечо разваля дисциплината на употребата в Кръчмата.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЕ, па не вярвам, мойта мисъл ме проводи къмто бозъ, или компот от сини сливи дори..
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТова ми прилича на ребус- Открийте липсващата фигура в картинката, която е......?Предавам се.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБИРА.....Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТова ми прилича на ребус- Открийте липсващата фигура в картинката, която е......?Предавам се.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
Коментар