Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлед дълги размишления и тежка вътрешна борба, реших да се откажа от употребата на алкохол ... пък мое и от разни други неща ... ....
Наздраве, с чаша сок от ябълка!
Направо ме излъга....а аз ти повярвах...
пп Какви са другите неща ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлед дълги размишления и тежка вътрешна борба, реших да се откажа от употребата на алкохол ... пък мое и от разни други неща ... ....
Наздраве, с чаша сок от ябълка!
Тц, тц, тц, не можа ли да излъжеш по-правдоподобно?.
Наздрррраве!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКасапско мезе
Наздраве!
П.П. Бенджи, през април на таварищ мелиционер ша му подписваш ли постоянния договор за управление или ша му струваш 6 месеца?.
Чини ми се, че такъв срок му беше дал за аклиматизиране в Сървайвър.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Наздраве!
П.П. Бенджи, през април на таварищ мелиционер ша му подписваш ли постоянния договор за управление или ша му струваш 6 месеца?.
Чини ми се, че такъв срок му беше дал за аклиматизиране в Сървайвър.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqОтатък има все поздрави за дамите , та аз тук да поздравя момчетата
http://www.youtube.com/watch?v=iW8rFho6In8Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Голям резил , няма да казвам точно от колко глътки ми се случи
http://www.youtube.com/watch?v=mpWI_PHjrKw
да знаеш !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Сгънах я аз биричката вече .... със свински печени ребърца и печено пиперче
И таз "пролетна умора" как ме успива сяяяя
Мъ така требе .... че да има сили за вечерните наздравици
Наздраве и да ви е сладко (ако сте на масата за обяд)
Демек....обедната маса с вечерната.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
"Измислих"велика стратегия за започване на седмицата...
Вчера бях на вилата и метнах на сача в огнището една кесия ( от тези, целофанените ) с пиле и зеленчуци ....След 3 часа обядвах и го оставих за още толкова...
Вечерта довърших едно домашно вино с мозъка от кесето и към 9 чсъм заспал....С едно събуждане към 1 ч за лека разпалка на печката се събудих в 7.3 ч....
Набързо прибрах багажите и в 9 ч вкъщи...Душ, кафе и в 10.3 на работа ...
Докато се обърна и денят минал....И съм едно лежерно настроен..Благинка...
За наказание ще си тръгна в петък на обяд....
Да борим пролетната умора с 4 дневна работна седмица....!
пп Лелче, пускай музика и недей да ни хвърляш в размисли кой, къде сбърка....
Никой и никъде !
пп Чакам с нетърпение обяда за да попълня резервоара с една бира.....
Наздраве !!?
Малко ма озадачаваш..., но като човек, който няма и един ден трудов стаж, мое и да имам някои пропуски в отношенията работодател - работник /служещ/
Наздраве - ти с биричка, аз с бяло винце!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар