IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      След дълги размишления и тежка вътрешна борба, реших да се откажа от употребата на алкохол ... пък мое и от разни други неща ... ....
      Наздраве, с чаша сок от ябълка!
      И ти ли Бруте...?

Направо ме излъга....а аз ти повярвах...

пп Какви са другите неща ?

Коментар

След дълги размишления и тежка вътрешна борба, реших да се откажа от употребата на алкохол ... пък мое и от разни други неща ... ....
        Аз пък след кратък размисъл взех, че не се вързах.
        Тц, тц, тц, не можа ли да излъжеш по-правдоподобно?.
        Наздрррраве!
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• След дълги размишления и тежка вътрешна борба, реших да се откажа от употребата на алкохол ... пък мое и от разни други неща ... ....
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• наздравичка на всички,които допиват с наслада "последната" чаша за вечерта

Коментар

Касапско мезе

Наздраве!

П.П. Бенджи, през април на таварищ мелиционер ша му подписваш ли постоянния договор за управление или ша му струваш 6 месеца?.
              Чини ми се, че такъв срок му беше дал за аклиматизиране в Сървайвър.
              Ше видиме.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Касапско мезе

Наздраве!

П.П. Бенджи, през април на таварищ мелиционер ша му подписваш ли постоянния договор за управление или ша му струваш 6 месеца?.
                Чини ми се, че такъв срок му беше дал за аклиматизиране в Сървайвър.
                Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• наздраве на всички черпещи се в кръчмичката

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                      Отатък има все поздрави за дамите , та аз тук да поздравя момчетата
                      http://www.youtube.com/watch?v=iW8rFho6In8
                      Е, зарад това те уважавам, Леля ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Голям резил , няма да казвам точно от колко глътки ми се случи

http://www.youtube.com/watch?v=mpWI_PHjrKw
                        Това е зарад часовника ...
                        да знаеш !!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Бирата ме замая и сега и аз пролетно се изморих
                          http://www.youtube.com/watch?v=Dsv21Qq3hOc
                          Най после нещо да те замае...

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Сгънах я аз биричката вече .... със свински печени ребърца и печено пиперче
                            И таз "пролетна умора" как ме успива сяяяя
                            Мъ така требе .... че да има сили за вечерните наздравици

Наздраве и да ви е сладко (ако сте на масата за обяд)
                            Да не сме като тебе...Да съчетаваме две в едно.....
                            Демек....обедната маса с вечерната.....
                            Наздраве !

Коментар

• Сгънах я аз биричката вече .... със свински печени ребърца и печено пиперче
                              И таз "пролетна умора" как ме успива сяяяя
                              Мъ така требе .... че да има сили за вечерните наздравици

Наздраве и да ви е сладко (ако сте на масата за обяд)
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Добро утро !
                                "Измислих" велика стратегия за започване на седмицата...
                                Вчера бях на вилата и метнах на сача в огнището една кесия ( от тези, целофанените ) с пиле и зеленчуци ....След 3 часа обядвах и го оставих за още толкова...
                                Вечерта довърших едно домашно вино с мозъка от кесето и към 9 ч съм заспал....С едно събуждане към 1 ч за лека разпалка на печката се събудих в 7.3 ч....Набързо прибрах багажите и в 9 ч вкъщи...Душ, кафе и в 10.3 на работа ...
                                Докато се обърна и денят минал....И съм едно лежерно настроен..Благинка...
                                За наказание ще си тръгна в петък на обяд....
                                Да борим пролетната умора с 4 дневна работна седмица....!

пп Лелче, пускай музика и недей да ни хвърляш в размисли кой, къде сбърка....

Никой и никъде !

пп Чакам с нетърпение обяда за да попълня резервоара с една бира.....

Наздраве !
                                Викаш, днес закъсня за работа, но в замяна на това в петък ще си тръгнеш къде обяд!?
                                Малко ма озадачаваш..., но като човек, който няма и един ден трудов стаж, мое и да имам някои пропуски в отношенията работодател - работник /служещ/
                                Наздраве - ти с биричка, аз с бяло винце!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X