If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сгънах я аз биричката вече .... със свински печени ребърца и печено пиперче
И таз "пролетна умора" как ме успива сяяяя
Мъ така требе .... че да има сили за вечерните наздравици
Наздраве и да ви е сладко (ако сте на масата за обяд)
Да не сме като тебе...Да съчетаваме две в едно.....
Демек....обедната маса с вечерната.....
Наздраве !
Сгънах я аз биричката вече .... със свински печени ребърца и печено пиперче
И таз "пролетна умора" как ме успива сяяяя
Мъ така требе .... че да има сили за вечерните наздравици
Наздраве и да ви е сладко (ако сте на масата за обяд)
Добро утро !
"Измислих" велика стратегия за започване на седмицата...
Вчера бях на вилата и метнах на сача в огнището една кесия ( от тези, целофанените ) с пиле и зеленчуци ....След 3 часа обядвах и го оставих за още толкова...
Вечерта довърших едно домашно вино с мозъка от кесето и към 9 ч съм заспал....С едно събуждане към 1 ч за лека разпалка на печката се събудих в 7.3 ч....Набързо прибрах багажите и в 9 ч вкъщи...Душ, кафе и в 10.3 на работа ...
Докато се обърна и денят минал....И съм едно лежерно настроен..Благинка...
За наказание ще си тръгна в петък на обяд....
Да борим пролетната умора с 4 дневна работна седмица....!
пп Лелче, пускай музика и недей да ни хвърляш в размисли кой, къде сбърка....
Никой и никъде !
пп Чакам с нетърпение обяда за да попълня резервоара с една бира.....
Наздраве !
Викаш, днес закъсня за работа, но в замяна на това в петък ще си тръгнеш къде обяд!?
Малко ма озадачаваш..., но като човек, който няма и един ден трудов стаж, мое и да имам някои пропуски в отношенията работодател - работник /служещ/
Наздраве - ти с биричка, аз с бяло винце!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
"Измислих" велика стратегия за започване на седмицата...
Вчера бях на вилата и метнах на сача в огнището една кесия ( от тези, целофанените ) с пиле и зеленчуци ....След 3 часа обядвах и го оставих за още толкова...
Вечерта довърших едно домашно вино с мозъка от кесето и към 9 ч съм заспал....С едно събуждане към 1 ч за лека разпалка на печката се събудих в 7.3 ч....Набързо прибрах багажите и в 9 ч вкъщи...Душ, кафе и в 10.3 на работа ...
Докато се обърна и денят минал....И съм едно лежерно настроен..Благинка...
За наказание ще си тръгна в петък на обяд....
Да борим пролетната умора с 4 дневна работна седмица....!
пп Лелче, пускай музика и недей да ни хвърляш в размисли кой, къде сбърка....
Никой и никъде !
пп Чакам с нетърпение обяда за да попълня резервоара с една бира.....
Голяма пролетна умора ви е налегнала . Чак ви мързи да надигате чашите и да викате наздраве .
Та си дойдох на думата - наздраве банда ! http://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o
Обикновеният мързел звучи изключително ентелегентно, като го заместиш със словосъчетанието "пролетна умора"
Наздраве!
Голяма пролетна умора ви е налегнала . Чак ви мързи да надигате чашите и да викате наздраве .
Та си дойдох на думата - наздраве банда ! http://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o
хайде наздраве и от мен...
че то героите явно са изморени..може би събират сили за новата седмица
Doбра нощ , банда ! Не разбрах бъзикате ли ме , ама ще ви се наложи да ме търпите , щото като пиивам обичам да слушам музика или разговори , повече от колкото да участвам в тях . Носят ми едно особено настроение , или по скоро букет от емоции . Няма да ви се разсърдя , ако и вие озвучавате кръчмата , така ще ме обогатявате с вашите емоции и мисли .
Днес съм на топло - кехлибарени течности . Наздраве !
А това за спокойна нощ с красиви сънища за всички ! https://www.youtube.com/watch?v=P0j14GrB-u8
Тц, Lelq, не те бъзикаме. Поне аз, със сигурност. Ти си човекът, който пуска хубавите музики в Кръчмата.
Моя милост като цяло е небрежна в това отношение. Слушам това, което вие пускате и не се тормозя да ровичкам из нетя за музикален фон.
Наздраве!
Мечо
Откакто написа това,всеки път,когато сядам пред компа,ми идваше да отговоря .... и се чудех точно как.
Не е въпрос дали съм тръгнал или съм се върнал ...
Не е въпрос дали ще ида до там или не ...
Не е въпрос дали шаманите ще са кечуански или шуарски ...
Въпросът е как общуваме - дали подбираме думите и обръщенията към събеседника си,защото винаги влияем.А дали това ще е положително или отрицателно,зависи от нашето отношение към диалога.
Червеничкото ...бих го редактирал така - "Да внимаваме,когато преобразяваме себе си и света"
Наздраве! .... че в посоката,в която залитнах е необятна и моем много да се отвеем
Такаааа, първият и най-важен въпрос според мен, който е желателно да си зададем е: Каква е целта в живота ми и по кой път да поема, за да я осъществя? Следват други въпроси като:С какви средства, с какви сили, сам или придружен с компания?
А диалогът- той е от съществено значение, затова и сами си избираме дали си струва го водим и с кого.
Но по принцип има и по лесна версия и тя е без въпроси да се спуснем по течението на съществуванието си и където ни отвее вятъра.
И накрая, че ще ни нахокат, че повече философстваме и малко носим, пак от книжката разбрах мноооого интересно нещо- Шаманите много обичали да казват, че ако мъжът върви сам, без жена до себе си, то той или е тръгнал на война или е неуравновесен.
Ай, наздраве за заминаващите и за пристигащите!
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Първо ми отговори на въпроса, дет ти го зададох преди малко. От твоят отговор зависят последващите мои питания
П.П. Дъжд вали, времето е пивко, та затова - наздраве!
Дааа, едно махмурлийско откровение, до какви последствия води....
Ножът е забит и започва ритуалното разхождане по диафрагмата....
Дъжд вали, облаците са на една ръка разстояние, джинджифилката със салатата се разтварят в стомаха и обладават тялото а душата е на метър от тялото....
Всичко е прекрасно, само Лелчето не пуска музика.........., защото когато тя ляга,аз ставам....
Откакто написа това,всеки път,когато сядам пред компа,ми идваше да отговоря .... и се чудех точно как.
Не е въпрос дали съм тръгнал или съм се върнал ...
Не е въпрос дали ще ида до там или не ...
Не е въпрос дали шаманите ще са кечуански или шуарски ...
Въпросът е как общуваме - дали подбираме думите и обръщенията към събеседника си,защото винаги влияем.А дали това ще е положително или отрицателно,зависи от нашето отношение към диалога.
Червеничкото ...бих го редактирал така - "Да внимаваме,когато преобразяваме себе си и света"
Наздраве! .... че в посоката,в която залитнах е необятна и моем много да се отвеем
Ми, дъ. Наместо да пиеш, ти си тръгнал психоанализи да правиш.
П.П. Вали ли у Чужденеция?
Мечо
Коментар