IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !
    "Измислих" велика стратегия за започване на седмицата...
    Вчера бях на вилата и метнах на сача в огнището една кесия ( от тези, целофанените ) с пиле и зеленчуци ....След 3 часа обядвах и го оставих за още толкова...
    Вечерта довърших едно домашно вино с мозъка от кесето и към 9 ч съм заспал....С едно събуждане към 1 ч за лека разпалка на печката се събудих в 7.3 ч....Набързо прибрах багажите и в 9 ч вкъщи...Душ, кафе и в 10.3 на работа ...
    Докато се обърна и денят минал....И съм едно лежерно настроен..Благинка...
    За наказание ще си тръгна в петък на обяд....
    Да борим пролетната умора с 4 дневна работна седмица....!

пп Лелче, пускай музика и недей да ни хвърляш в размисли кой, къде сбърка....

Никой и никъде !

пп Чакам с нетърпение обяда за да попълня резервоара с една бира.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
      Голяма пролетна умора ви е налегнала . Чак ви мързи да надигате чашите и да викате наздраве .
      Та си дойдох на думата - наздраве банда !
      http://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o
      Обикновеният мързел звучи изключително ентелегентно, като го заместиш със словосъчетанието "пролетна умора"
      Наздраве!
      Last edited by tnm; 31.03.2014, 12:56.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Голяма пролетна умора ви е налегнала . Чак ви мързи да надигате чашите и да викате наздраве .
        Та си дойдох на думата - наздраве банда !
        http://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o
        хайде наздраве и от мен...
        че то героите явно са изморени..може би събират сили за новата седмица

Коментар

• къде сте хорица...да си кажем наздраве...ако не е за сега.....(важи и за утрина гимнастика по алкохолен туризъм)
          Last edited by orakula; 30.03.2014, 02:37.

Коментар

Doбра нощ , банда ! Не разбрах бъзикате ли ме , ама ще ви се наложи да ме търпите , щото като пиивам обичам да слушам музика или разговори , повече от колкото да участвам в тях . Носят ми едно особено настроение , или по скоро букет от емоции . Няма да ви се разсърдя , ако и вие озвучавате кръчмата , така ще ме обогатявате с вашите емоции и мисли .
            Днес съм на топло - кехлибарени течности . Наздраве !
            А това за спокойна нощ с красиви сънища за всички !
            https://www.youtube.com/watch?v=P0j14GrB-u8
            Тц, Lelq, не те бъзикаме. Поне аз, със сигурност. Ти си човекът, който пуска хубавите музики в Кръчмата.
            Моя милост като цяло е небрежна в това отношение. Слушам това, което вие пускате и не се тормозя да ровичкам из нетя за музикален фон.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Откакто написа това,всеки път,когато сядам пред компа,ми идваше да отговоря .... и се чудех точно как.
              Не е въпрос дали съм тръгнал или съм се върнал ...
              Не е въпрос дали ще ида до там или не ...
              Не е въпрос дали шаманите ще са кечуански или шуарски ...

Въпросът е как общуваме - дали подбираме думите и обръщенията към събеседника си,защото винаги влияем.А дали това ще е положително или отрицателно,зависи от нашето отношение към диалога.
              Червеничкото ...бих го редактирал така - "Да внимаваме,когато преобразяваме себе си и света"

Наздраве! .... че в посоката,в която залитнах е необятна и моем много да се отвеем
              Такаааа, първият и най-важен въпрос според мен, който е желателно да си зададем е: Каква е целта в живота ми и по кой път да поема, за да я осъществя? Следват други въпроси като:С какви средства, с какви сили, сам или придружен с компания?
              А диалогът- той е от съществено значение, затова и сами си избираме дали си струва го водим и с кого.
              Но по принцип има и по лесна версия и тя е без въпроси да се спуснем по течението на съществуванието си и където ни отвее вятъра.
              И накрая, че ще ни нахокат, че повече философстваме и малко носим, пак от книжката разбрах мноооого интересно нещо- Шаманите много обичали да казват, че ако мъжът върви сам, без жена до себе си, то той или е тръгнал на война или е неуравновесен.
              Ай, наздраве за заминаващите и за пристигащите!
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Ей, Катил, къде се губиш...?
                Да не попадна на Титаник ?
                Сигурно готина пукница си е отишла с него ... цъ,цъ,цъ

Наздраве!
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Ей, Катил, къде се губиш...?
                  Да не попадна на Титаник ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Първо ми отговори на въпроса, дет ти го зададох преди малко. От твоят отговор зависят последващите мои питания

П.П. Дъжд вали, времето е пивко, та затова - наздраве!

Дааа, едно махмурлийско откровение, до какви последствия води....
                    Ножът е забит и започва ритуалното разхождане по диафрагмата....

Дъжд вали, облаците са на една ръка разстояние, джинджифилката със салатата се разтварят в стомаха и обладават тялото а душата е на метър от тялото....

Всичко е прекрасно, само Лелчето не пуска музика.........., защото когато тя ляга,аз ставам....

Наздраве !

Коментар

Откакто написа това,всеки път,когато сядам пред компа,ми идваше да отговоря .... и се чудех точно как.

Въпросът е как общуваме - дали подбираме думите и обръщенията към събеседника си,защото винаги влияем.А дали това ще е положително или отрицателно,зависи от нашето отношение към диалога.
                      Червеничкото ...бих го редактирал така - "Да внимаваме,когато преобразяваме себе си и света"

Наздраве! .... че в посоката,в която залитнах е необятна и моем много да се отвеем
                      Ми, дъ. Наместо да пиеш, ти си тръгнал психоанализи да правиш.

П.П. Вали ли у Чужденеция?
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                        Ха, наздраве!
                        Върнах се 9 странички назад, за да видя дали правилно съм видяла. Аха.
                        И аз ти препоръчвам да хванеш някога пътя за Еквадор, ако не за постоянно, то поне да се срещнеш с някои шамани, например кечуанските или шуарските. Точно вчера, когато си четях книжката "Да преобразиш себе си и света", попаднах на момент, в който хора, които в даден момент са загубили себе си, се срещат с шамани от Андите и им помагат да се преоткрият, като им връщат силите за живота и радостта от него.
                        Сигурно ще ти бъде много интересно там, макар че е доста далеч, но се надявам, един ден да си дойдеш тук с много опит, който да споделяш.
                        Не, че си тръгнал още, но аз вече те изпратих.

Коментар

Lelq, се грижи за музикалното оформление на Кръчмата. Аз вдигам наздравици и се заяждам...
                          Сигурен съм,че разбираш какво си написала.
                          Почти щях да го изкоментирам .... после си спомних ...

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          ... с 4i40
                          ... че опцията "друга кръчма" стои постоянно отворена ... ако фейсконтрола се е засилил в тази

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            оффффффффффффффф...
                            От тебе тайни няма....

пп Питай, чадо, питай....
                            Ще ти бъде отговорено !
                            Първо ми отговори на въпроса, дет ти го зададох преди малко. От твоят отговор зависят последващите мои питания

П.П. Дъжд вали, времето е пивко, та затова - наздраве!
                            Мечо

Коментар

Тоз мюзик ше го приема като подкана и аз да викна Наздраве!
                              Рядко пускаш музика .... добро попадение
                              Подобри настроението

Наздраве!
                              Lelq, се грижи за музикалното оформление на Кръчмата. Аз вдигам наздравици и се заяждам с 4i40
                              Мечо

Коментар

Хммм, освен за кръчма и за какво още друго не си!?

П.П. Питам само от едното женско любопитство, да са поясня.
                                оффффффффффффффф...
                                От тебе тайни няма....

пп Питай, чадо, питай....
                                Ще ти бъде отговорено !

Коментар

Working...
                                X