IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Айде де Греъме кажете две топли думи за лека нощ, то така и така наздравиците хич ги нема
    А и леля я нема да пусне некоя музика. Обичам на леля музиките
    Нещо за приспиване ако може, или да си пия хапчетата и да лягам, преди да съм забравило да се навлека с пижамата
    http://www.youtube.com/watch?v=vs70R...eature=related
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Айде де Греъме кажете две топли думи за лека нощ, то така и така наздравиците хич ги нема
      Нещо за приспиване ако може
      Обикаляш от тема на тема като пияница от маса на маса

Коментар

• Айде де Греъме кажете две топли думи за лека нощ, то така и така наздравиците хич ги нема
        Нещо за приспиване ако може, или да си пия хапчетата и да лягам, преди да съм забравило да се навлека с пижамата
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Чичо Колчо, държи ли още бара на кръчмето
          Или се вяства само покрай некоя голяма разлика за маншафта
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            това флагмана ли е Греъм? А къде са акордеоните ? Виж темата за оптимизма какво става.Тука направо сте го закъсали в сравнение
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• много сте тихи като за петък някъде около вечерта
                хайде наздраве от мен

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Не съм много опитна с катаната. Мое и да не успея от първия път да ти резна зелката. Нали нямаш нищо напреки да се пробвам два, три пъти?

П.П. Хммм, 4i40 ... това зависи от ситуацията - дали дамата идва или си отива от към теб. Истинският жентлимен всякогаш трябва да е галантен и да си предложи услугите
                    Наздраве!
                    Колкото пъти трябва, толкова.....
                    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Направо ме разстреля.....
                      Всъщност мисля за ритуално самообийство......Ще си направя сепуко, а ти ще ми резнеш главата......
                      Нооо, все пак си мисля , че имаш някаква фактологична грешка....
                      4i40 никога не би те качил на токчета...той би те свалил от тях.......
                      Не съм много опитна с катаната. Мое и да не успея от първия път да ти резна зелката. Нали нямаш нищо напреки да се пробвам два, три пъти?

П.П. Хммм, 4i40 ... това зависи от ситуацията - дали дамата идва или си отива от към теб. Истинският жентлимен всякогаш трябва да е галантен и да си предложи услугите
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Много ми заприлича на 4i40. Да, той беше. Сигурна съм

Направо ме разстреля.....
                        Всъщност мисля за ритуално самообийство......Ще си направя сепуко, а ти ще ми резнеш главата......
                        Нооо, все пак си мисля , че имаш някаква фактологична грешка....
                        4i40 никога не би те качил на токчета...той би те свалил от тях.......

Коментар

Кой, кой те накара? Само му кажи името.
                          Много ми заприлича на 4i40. Да, той беше. Сигурна съм
                          Мечо

Коментар

Коментар

Налейте една голяма чаша твърд алкохол!
                              Цел ден бях качена на 7 см токчета, облечена с рокля ... наложи се да се държа културно ...
                              Наздраве!
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Налейте една голяма чаша твърд алкохол!
                                Цел ден бях качена на 7 см токчета, облечена с рокля ... наложи се да се държа културно ...
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X