Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАйде де Греъме кажете две топли думи за лека нощ, то така и така наздравиците хич ги нема
А и леля я нема да пусне некоя музика. Обичам на леля музиките
Нещо за приспиване ако може
Коментар
-
Айде де Греъме кажете две топли думи за лека нощ, то така и така наздравиците хич ги нема
А и леля я нема да пусне некоя музика. Обичам на леля музиките
Нещо за приспиване ако може, или да си пия хапчетата и да лягам, преди да съм забравило да се навлека с пижаматаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе съм много опитна с катаната. Мое и да не успея от първия път да ти резна зелката. Нали нямаш нищо напреки да се пробвам два, три пъти?
П.П. Хммм, 4i40 ... това зависи от ситуацията - дали дамата идва или си отива от към теб. Истинският жентлимен всякогаш трябва да е галантен и да си предложи услугите
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Направо ме разстреля.....
Всъщност мисля за ритуално самообийство......Ще си направя сепуко, а ти ще ми резнеш главата......
Нооо, все пак си мисля , че имаш някаква фактологична грешка....
4i40 никога не би те качил на токчета...той би те свалил от тях........ Нали нямаш нищо напреки да се пробвам два, три пъти?
П.П. Хммм, 4i40 ... това зависи от ситуацията - дали дамата идва или си отива от към теб. Истинският жентлимен всякогаш трябва да е галантен и да си предложи услугите
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМного ми заприлича на 4i40. Да, той беше. Сигурна съм
Направо ме разстреля.....
Всъщност мисля за ритуално самообийство......Ще си направя сепуко, а ти ще ми резнеш главата......
Нооо, все пак си мисля , че имаш някаква фактологична грешка....
4i40 никога не би те качил на токчета...той би те свалил от тях.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКой, кой те накара?Само му кажи името.
. Да, той беше. Сигурна съм
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНалейте една голяма чаша твърд алкохол!
Цел ден бях качена на 7 см токчета, облечена с рокля ... наложи се да се държа културно ...
Наздраве!Само му кажи името.
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар