Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДоспивам, ама НЕ става на бюрото ...
А как съм се движил заранта, аз си знам ...
"Иди,иди в Еквадор .... после ще го търсиш тоз живот"
А в интерес на истината съм работел и на бюро ...налагало ми се е,спал съм върху му (в подобно на творто състояние,че дори и по-цветен съм бил)
Свърши ми работа,ама не е лукс... сигурно затова не искам вече да поглеждам работа на бюро
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДоспивам, ама НЕ става на бюрото ...
А как съм се движил заранта, аз си знам ...
Как.... нормално .... на зиг-заг
(въпрос на философия )
Винаги им се чудя на другите,какво интересно намират в това да вървиш по права линия
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВ тоя смисъл за жените всеки ден е 1 април.
Наздраве, ама не щъ бира!Last edited by tnm; 02.04.2014, 16:24.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение"ама ..."....,кво "ама ... "
Сгъваш я ..... даже повтаргаш
После кат мен - завиваш се отново и си доспиваш
Ся требе да ида нейде с колата .... за малко .... на бързо .... и после продължавам,затова малко в аванс ...
Наздраве!
А как съм се движил заранта, аз си знам ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМалейййй, ...
как би си отворил една Загорскаааа ...
ама ...
....,кво "ама ... "
Сгъваш я ..... даже повтаргаш
После кат мен - завиваш се отново и си доспиваш
Ся требе да ида нейде с колата .... за малко .... на бързо .... и после продължавам,затова малко в аванс ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВ тоя смисъл за жените всеки ден е 1 април
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпоко, утре типично по женски ще се отметна от думите си.
Днес е първи април, Вал. Позволено да давам такива обещания в КръчматаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТнм, от какво са провокирани тези обети?
Здрава си, надявам се..
Днес е първи април, Вал. Позволено да давам такива обещания в КръчматаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ ти ли Бруте...?
Направо ме излъга....а аз ти повярвах...
пп Какви са другите неща ?
Наздраве..., с айран!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАз пък след кратък размисъл взех, че не се вързах.
Тц, тц, тц, не можа ли да излъжеш по-правдоподобно?.
Наздрррраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар