Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеAми ... и аз това се чудя. Осениха ме свише някакви еретични мисли и се чудя аз ли съм или не съм.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, че ми изгоре душата.
обичам да го чуя понякогаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТреба, те запозная с една колежка.
Тя НЕ пие, не яде, не гледа ... нам си кво ...
Със сигурнос, ше живее, поне 950 години...
Въпроса е ЗАКВО ?
таков жиуот ?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКолко романтично .... Но аз както знаеш съм съм праволинейно меркантилна и предпочитам да е отворена банковата ти сметка
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение... помните ли имаше едно "чичовото" му казваха....- заливам се от смях
! Ако продължиш още 3-4 дни така и "борсата" ще трябва да хлопва кепенците.Наскоро се чудих има ли правила при големи сривове спрямо предходния ден, търговията временно да се спира?
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоята врата е винаги отворена.....и душата...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоята врата е винаги отворена.....и душата...аааа такива чичови приказки са опасни, помните ли имаше едно "чичовото" му казваха, което беше казало,. че който не го харесвал да духа супата
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩо рече...?
Ангажираните момци кучета ни яли...Така ли ??? (- като си спомня е буквално вярно....)
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДано си заключил вратата на офиса
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъ.
Ама аз си мисля, че ако въпросната дама освен пиенето, хапването и гледането не се е отказала и от некое друго стойносно изживяване, то тя се явява като твърде атрактивен субект за неангажираните момъци от Кръчмата.
Наздраве!
Ангажираните момци кучета ни яли...Така ли ??? (- като си спомня е буквално вярно....)
Коментар
-
В лошо време е грехота да не се пие
Luke Bryan - Drink A Beer - http://www.youtube.com/watch?v=RM5aW83L_DEДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗдравейте трезвеници.....
Една бутилка с уиски замина ( от 4-5 човека ) и аз съм загинал.....
Де има син потник се изниза и аз вдигнах крака за да изтрезнея ...........................Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРазбира се, поукрасих описанието, но идеята е ЯСНА ...
Ама аз си мисля, че ако въпросната дама освен пиенето, хапването и гледането не се е отказала и от некое друго стойносно изживяване, то тя се явява като твърде атрактивен субект за неангажираните момъци от Кръчмата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар