IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам, че Гумата вършала из Кръчмата..... Какво сте писали щом цензурата е била тука?!?!
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн

Вие сте млади момчета, ама аз сега - ако заспя: цяла нощ какво ще правя, ако няма нещо топло и меко наоколо (ми)?

https://youtu.be/epKqu_VHbQU

Click image for larger version

Name:	termofor_greika.jpg
Views:	1
Size:	20.5 КБ
ID:	3616675

Last edited by Todor Sabev; 20.06.2020, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
        Спите ли бре, да ви разсъним.

https://www.youtube.com/watch?v=69IPx1NLpAg
        Нещо по-сериозно трябва за разсънване, че и кафето не помага...
        https://youtu.be/iijKLHCQw5o

Коментар

• Спите ли бре, да ви разсъним.

https://www.youtube.com/watch?v=69IPx1NLpAg

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн

Остават още няколко течности: спирачна течност, течност за чистачките, за хидравликата (то - пак масло, ама с друК вискозитет...)

И, дано не е спирачна течност, че тя може и бивол да тръшне! Не, че другите стават за консумаация...
            Може пък да е дим от ауспуха. За опушване на мусаката. Ммм, Опушена мусака, не се бех сещал досега.

Коментар

• Чекаме секретната заливка с вълшебната съставка. Дано не е масло или нафта за трактор.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Има мацки дето се свалят с боза и други дето с години витаят в облаците!

Наздраве с прост Джеймисън!
                За рускините е важен жеста, че изобщо им обръщаш внимание. При толкова омаяни ухажори на петия екс за час, как рускинките да не си паднат по българите, кои пият бавно, радват се на живота и на тях им се радват.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

У Кръчмата това питие забранено, оти докарва киселини на част от постоянната клиентела.
                  Наздраве!
                  Аз кат гледам и как се предпочита мерло пред мавруд, ясна работата - клиентелата кекава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                    Наздраве с бежавко винце! Пълна кана!
                    Има мацки дето се свалят с боза и други дето с години витаят в облаците!

Наздраве с прост Джеймисън!
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

Ми това повече на плодов сок ми прилича
                      Е, благодаря ти все пак, много мило от твоя страна
                      Това е първокачествено радомирско ръжено винце. Нема само украинците да се фалят с ръжена водка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ми това повече на плодов сок ми прилича
                        Е, благодаря ти все пак, много мило от твоя страна

Ще си лягам момчета, защото труден уикенд ме очаква, вие ще си почивате и ще си пиете, пък аз имам трудова норма да изпълнявам ....
                        Дааа ...хич не си мислете, че е лесно да си селскостопанска труженичка
                        Айде, другата седмица може пак да се отбия при вас
                        Last edited by kristina dimitrova (1); 19.06.2020, 22:44.

Коментар

Никой не ми сипал в каничката ... лоши момчета сте .... жадна значи ще трябва да си легна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

При пряк контакт с мен и без него ще останеш
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Аз затова внимателно заобикалям засадите ти. Имаа си чекаш на чекалото. Наздраве, Дрънизчекванке!

Коментар

Никой не ми сипал в каничката ... лоши момчета сте .... жадна значи ще трябва да си легна
                              Аз нали ти казах, че само дедо е на.... 2 часа.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Никой не ми сипал в каничката ... лоши момчета сте .... жадна значи ще трябва да си легна

Коментар

Working...
                                X