If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
стои незамразена в камерката на много минуси. Цялото стъкло е в лед, дано не се пръсне, че ще се разтече съдържанието и ще се смириша гадно на долнопробна кръчма
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Е чичо ти пък сега - така й казвам, защото никой не можа да даде точната година, но е поне на 50 (поне там беше постигнато единодушие, доколкото помня съответните опити за доказателство)
Наричам я сто годишна условно казано, като условна присъда, да за има мир в спора
Малко послъгва Прецаканкото.....Преди 100 г хората не са знаели, че от смокинята става ракия.....
Е чичо ти пък сега - така й казвам, защото никой не можа да даде точната година, но е поне на 50 (поне там беше постигнато единодушие, доколкото помня съответните опити за доказателство)
Наричам я сто годишна условно казано, като условна присъда, да за има мир в спора
Не е препоръка... !!!
бяха ме малко поопиянили веднъж с една смокинова 100 годишна. Страх ме е от нея. Оставило съм я в камерата да се запази за ценители-разбирачи, като се правя на загрижено и дори ги предупреждавам, че им е необходим тренинг
За една такава ракия бих се жертвал и със 100 годишна.....
майни ги тези византийски питиета-вкарай някоя ракийка и ще влезеш в ритъм
бяха ме малко поопиянили веднъж с една смокинова 100 годишна. Страх ме е от нея. Оставило съм я в камерата да се запази за ценители-разбирачи, като се правя на загрижено и дори ги предупреждавам, че им е необходим тренинг
Не е препоръка... !!!
Някой може ли да помогне с предположение, къде съм си забутало узото, за да го скрия от себе си, Нещо ми е криво и искам да капна някоя миризлива билка на езичето
майни ги тези византийски питиета-вкарай някоя ракийка и ще влезеш в ритъм
Някой може ли да помогне с предположение, къде съм си забутало узото, за да го скрия от себе си, Нещо ми е криво и искам да капна някоя миризлива билка на езичето
Не е препоръка... !!!
Коментар