Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕее, с 50 годишна става.....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ чичо ти пък сега - така й казвам, защото никой не можа да даде точната година, но е поне на 50 (поне там беше постигнато единодушие, доколкото помня съответните опити за доказателство)
Наричам я сто годишна условно казано, като условна присъда, да за има мир в спора
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалко послъгва Прецаканкото.....Преди 100 г хората не са знаели, че от смокинята става ракия.....
Наричам я сто годишна условно казано, като условна присъда, да за има мир в спораНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалко послъгва Прецаканкото.....Преди 100 г хората не са знаели, че от смокинята става ракия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеза тази 100-годишна можем да дойдем да ти помогнем...ако чувстваш че те притеснява и те товари с отрицателни емоции
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебяха ме малко поопиянили веднъж с една смокинова 100 годишна. Страх ме е от нея. Оставило съм я в камерата да се запази за ценители-разбирачи, като се правя на загрижено и дори ги предупреждавам, че им е необходим тренинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениемайни ги тези византийски питиета-вкарай някоя ракийка и ще влезеш в ритъмНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНякой може ли да помогне с предположение, къде съм си забутало узото, за да го скрия от себе си, Нещо ми е криво и искам да капна някоя миризлива билка на езичето
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа ерес у Кръчмата те така.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДушата ви гори (както го каза преди), а искате и чуждата да сложите на огън. Огасете първо огъня после друготоLife won't wait for you.
Коментар
Коментар