Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПерфектно за завършване на отрудената седмица.....Да си жива и здрава
Аз катоне трудя, ще си повторя.
Уважаемите господа си заръчаха разните му там Дъмпъли и Чиваси, дамите некви изискани бели вина ...
Аз реших да сменя десена и си поръчах от питието на Бенджи, наместо мойто Бакарди.
Носят ми чашката - по ръбчето захърче и кукнато едно резенче лимонче
И сичките в купом - ко туй, ва tnm!?
П.П.Много мразя да ми надничат у чашата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес ми се очертава тежък ден. Затова, за тонус:
Наздраве!
Аз катоне трудя, ще си повторяИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСърцето на Бенджи е като вагон на метрото ....Има място за още едно ....питие....
Наздраве !.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗасега се самовъзстановява ама докога не знам ....
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСърцето на Бенджи е като вагон на метрото ....Има място за още едно ....питие....
Наздраве !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, то сърце не ти остана, съкровище.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, то сърце не ти остана, съкровище.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре сте сипали .... направо ми изгоре душата ..... Наздраве....
тънъмъ-то пак ме е уцелила прао у сЪрце ......
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНяма ли кой да каже едно " Наздраве "....?
Като няма кой , аз ви казвам...!!!
пп Оффффф, влезна един колега и докато напиша един ред, Тнм ме изненадала.....
Не е моето питие, но ще се прежаля....
Мечо
Коментар
Коментар