Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеХехехе, така се прецакват приятелчета. Те затова имат по 1-2ма такива. А у нас човек свикнал на много приятели, особено кога има излишни да почерпи. Та кога нашенецът отиди у Мерика, всеки месец има рожден ден, що свикнал на много приятели и на всеки двама френда му се налага различен рожден ден да има, че да го почерпат.
Там кат съберат - пият неква смес с плодове от пласмасови чаши и "мезят" чипс (с вкус на пица и кроасан) от хартиене чинии..
дО 22:30...
БЕГААЙ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСамо да кажа какво видях в САЩ- там който има рожден ден,правят му парти и френдовете му плащат масрафа.
А какво ще кажете приложимо ли е на месТна почва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСамо да кажа какво видях в САЩ- там който има рожден ден,правят му парти и френдовете му плащат масрафа.
тва да не ти е, демокрация ... (те там и негър за президен им сложиха..)
Ако си напрегнат матерялно, нИ се притесняаай (ща разбера.) - кръчмата ща почерпи отговорно ..
Ама разни глупости от сутринта.. .
Аре ся..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Днес рожденник съм
Порастнах .....
Наздраве! !!
Жив и здрав да си Емеля !!!
Дата слушат домашните любимци, и да имаш предостатъчно пари !!!
При първа възможност, ша зАпала скарата, да организирам нещата... адекватно..
НАЗДАРВЕЙ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
А какво ще кажете приложимо ли е на месТна почва?!?
Черпи тук и стига си залитвал към разни несвойствени за нашата история и най-вече географски ширини изпълнения
Наздраве!
П.П. Да си жив и здрав!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Днес рожденник съм
Порастнах .....
Наздраве! !!
Да си жив и здрав !
По този повод черпя Кръчмата със 100 гр дюлевица и половин кило уникални домати....
Пийте и яжте до насита ....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНаште съболезнования! След 18-годишнината славният ден рожден е повод за напиване и изтрезняване поради осъзнаване на неумолимото остаряване. В такъв момент се освободи от всекакви задръжки и почерпи.Чиърс!
А какво ще кажете приложимо ли е на месТна почва?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Днес рожденник съм
Порастнах .....
Наздраве! !!Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Кво става в Кръчмата ....? Терлици ли започнахте да плетете..?
Наздраве !
Добро утро, седмица!
https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8
https://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе е било слабо. В Черно море. На бойко газа
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеУ Варна ако не е наводнение, ще е земетресение.
Малко ни друсна, но не ми се разля кафето.
Наздраве!
Коментар
Коментар