If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Надали!
Скромността краси човека само и единствено тогава, когато няма други добродетели - лично мнение, не е препроръкЪ за скромност
Понеже днес чаветата навършват пълнолетие (но в месеци и то по хамериканските стандарти), та си търся поводи за наздраве - ми наздраве с тяхното уиски, обявено за уиски на годината миналата година. По стара родна традиция, закупил и запазил съм им 2 бутилки - дядо ми беше направил 30 литрова дамаджана с ракия от моето раждане, но panta rhei...
Живи и здрави, ГруЙО !!!
наздравичка.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Морген кафенце ,даже две
Темата днес:скромността краси човека
Дали?
Или......
Надали!
Скромността краси човека само и единствено тогава, когато няма други добродетели - лично мнение, не е препроръкЪ за скромност
Понеже днес чаветата навършват пълнолетие (но в месеци и то по хамериканските стандарти), та си търся поводи за наздраве - ми наздраве с тяхното уиски, обявено за уиски на годината миналата година. По стара родна традиция, закупил и запазил съм им 2 бутилки - дядо ми беше направил 30 литрова дамаджана с ракия от моето раждане, но panta rhei...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз пък въобще не съм в центъра. По-скоро имам добър център на тежестта - компенсирам ниският си ръст с невероятна обиколка откъм талията. И мразя да пазя диета, от каквото и да било естество.
Наздраве!
Ти си разцентрирана. Един център в дясното очо кога се прицелваш и друг в петите кога търтиш да бягаш с плячката от потерята. Наздраве за разконцетрираните изяви!
И да съм прочела, веднага съм забравила. В случаите свързани с черпене, слабата памет е като дар Божи.
Наздраве!
Ами, ний ще ти припомняме. Кога черпа Хемил с дежурното кафе, да знайш, че чакам в ответ сладкиш с напитка подходяща. Нещо като думам ти дъще, сещай се снахо.
Аз пък въобще не съм в центъра. По-скоро имам добър център на тежестта - компенсирам ниският си ръст с невероятна обиколка откъм талията. И мразя да пазя диета, от каквото и да било естество.
Наздраве!
Тук въпросително се замечтах....
Наздраве !
пп Вечерях мусака, но със ситно нарязано пилешко месо...Заливката е с бульона от свареното пиле....Много вкусно !..
Браво !
пп От мен да мине, утре няма да искам баница .....
Баш у центъра съм си и диети не пазя. Ти си яж копривата, аз ще си хапна торта. Дай кафе
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро ! Безсмислените диалози ме изморяват....Прекалено много хора, казуси и проблеми имам през деня, та да си губя енергията ( която ми трябва, хеле вечер, за по-приятни неща )....
Човека си донесъл инструмен от Германия, дето 15 г не се затъпил, има знания и опит от 35 - 40 г работа, 7 разряд заварчик !!! и т.н., но тукашните специта го направиха на решето...
Кво да праиш - СЪВЕТНИК да си в тази наша действителност....
Наздраве !
Приятен и успешен ден на работливите !
За другата, по-голяма част от населението, дните винаги са приятни.....
Мен и монолозите ме изморяват. Затова като видя прострян някой "чаршаф" на средата на темата, веднага го прескачам.
Наздраве!
Мечо
А, бил съм, но само като читател и то в спецтемите. Тази и 30-годишната тема бая скучни ми се виждаха поради неприсътвие в интригата.
Хубаво, че четеш книжки. Там някъде не прочете ли, че особено любезно да черпиш вечно гладните язваджии? И с огнедишаща течност и с попивателна за нея (мезелък). Защото да се закусва е наложително!
И да съм прочела, веднага съм забравила. В случаите свързани с черпене, слабата памет е като дар Божи.
Наздраве!
Мечо
Коментар