Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Лелчето....!
От теб малини и ягоди....Пък от мен кефа...пардон - кафето...
Наздраве !
пп Малий, как огладнях ...С тази вечеря в 18ч и тоз грейпфрут преди малко, направо ми стърже корема..утре ще правя, но за вечеря
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И аз. Ся остава да намерим кой да ги направи.
Наздраве!
От теб малини и ягоди....Пък от мен кефа...пардон - кафето...
Наздраве !
пп Малий, как огладнях ...С тази вечеря в 18ч и тоз грейпфрут преди малко, направо ми стърже корема..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мамун, тея дечурлига вярно пораснаха кат култивирани печирки. Ще речеш, че им слагаме тор в обувките и ги поливаме с вода по умните глави.
Наздраве!
П.П. Кльощавият след близката среща с парчето лед, га че вампиряса. Сал като се стъмни може да излиза. Оня ден му викам да ми покаже кучешките си зъби, да видя някви промени да не са настъпили. А той отиде, та ме изклюкари на дядо си. Ся мисля ответните мерки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Пържено, мазно, сладко тесто не е за мен....Прекалено е вредно за крехкото ми тел(ц)е...
Палачинки с боровинки няма да откажа..
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеУ неделя се присетих, че кога си имах малко юначе често му правех палачинки. Понеже в моментя постя не става за палачинки. Обаче слязох до хлебарницата и взех тесто. И ако знаете какви понички спретнах, с по една бонбонА линд вътре.... Умрях си от кеф, как юначето, дет ме гледа вече отвисоко беше омел всичко.
Пробвайте, страхотни стават
Наздраве!
П.П. Кльощавият след близката среща с парчето лед, га че вампиряса. Сал като се стъмни може да излиза. Оня ден му викам да ми покаже кучешките си зъби, да видя някви промени да не са настъпили. А той отиде, та ме изклюкари на дядо си. Ся мисля ответните мерки.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеУ неделя се присетих, че кога си имах малко юначе често му правех палачинки. Понеже в моментя постя не става за палачинки. Обаче слязох до хлебарницата и взех тесто. И ако знаете какви понички спретнах, с по една бонбонА линд вътре.... Умрях си от кеф, как юначето, дет ме гледа вече отвисоко беше омел всичко.
Палачинки с боровинки няма да откажа..
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Благодаря ! А като свикна на глезотии , после трудно се отказвамДа не се видиш в приключение после
) вкъщи, И си права - вдигнеш ли летвата, след това няма как да я свалиш, без да има сериозни разочарования. Та наздраве за очарованията
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
У неделя се присетих, че кога си имах малко юначе често му правех палачинки. Понеже в моментя постя не става за палачинки. Обаче слязох до хлебарницата и взех тесто. И ако знаете какви понички спретнах, с по една бонбонА линд вътре.... Умрях си от кеф, как юначето, дет ме гледа вече отвисоко беше омел всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Lelq,
най-шоколадовия шоколодов линдт е за теб - аферим за хубавата приказка и дашната женска душа
Да не се видиш в приключение после
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То е неделимоа и той вече го отнесе
най-шоколадовия шоколодов линдт е за теб - аферим за хубавата приказка и дашната женска душа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Добре, де, сушито за Груйчо, ала подноса за кого? Кандидатирам се за официант.а и той вече го отнесе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Добре, де, сушито за Груйчо, ала подноса за кого? Кандидатирам се за официант.
офицянтките сасамо ЖЕНИ. УБАВИ (възпитани) ЖЕНИ.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар