IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    У неделя се присетих, че кога си имах малко юначе често му правех палачинки. Понеже в моментя постя не става за палачинки. Обаче слязох до хлебарницата и взех тесто. И ако знаете какви понички спретнах, с по една бонбонА линд вътре.... Умрях си от кеф, как юначето, дет ме гледа вече отвисоко беше омел всичко.
    Пробвайте, страхотни стават
    Пържено, мазно, сладко тесто не е за мен....Прекалено е вредно за крехкото ми тел(ц)е...

Палачинки с боровинки няма да откажа..

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Благодаря ! А като свикна на глезотии , после трудно се отказвам Да не се видиш в приключение после
      А няма проблеми, имам си една такава (то и тя е леля на 3 броя племенници ) вкъщи, И си права - вдигнеш ли летвата, след това няма как да я свалиш, без да има сериозни разочарования. Та наздраве за очарованията
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• У неделя се присетих, че кога си имах малко юначе често му правех палачинки. Понеже в моментя постя не става за палачинки. Обаче слязох до хлебарницата и взех тесто. И ако знаете какви понички спретнах, с по една бонбонА линд вътре.... Умрях си от кеф, как юначето, дет ме гледа вече отвисоко беше омел всичко.
        Пробвайте, страхотни стават

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Lelq,
          най-шоколадовия шоколодов линдт е за теб - аферим за хубавата приказка и дашната женска душа
          Благодаря ! А като свикна на глезотии , после трудно се отказвам Да не се видиш в приключение после

Коментар

То е неделимо а и той вече го отнесе
            Lelq,
            най-шоколадовия шоколодов линдт е за теб - аферим за хубавата приказка и дашната женска душа
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• да черпя Начев едно ирландско, че кайвето не му се отразява добре и се налага да спорим за ползите му и още нещо

Коментар

• Коле, едвам го довлякох, ама целият е за теб! Толко се смях ..., че може и утре да получиш , ако си го изпиеш Click image for larger version

Name:	ZAGORKA-KEG-30L.jpg
Views:	1
Size:	63.9 КБ
ID:	3310450
                Last edited by Lelq; 12.03.2018, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Добре, де, сушито за Груйчо, ала подноса за кого? Кандидатирам се за официант.
                  То е неделимо а и той вече го отнесе

Коментар

не.
                    офицянтките сасамо ЖЕНИ. УБАВИ (възпитани) ЖЕНИ.
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не само моя. И на комшията обиколих, че гледам, лавандула е насял. Усещам как ще си развалим хармоничните добросъседски отношения.
                      Решила съм да поощря дебелото псе са го препикае тоя бурен, че дано се загуби.
                      Наздраве!
                      Ла-ван-дул-ка съм насял и гъ-дул-ка запретнал да гоня злите сили. Наздраве за противенето на злото и приносителите му!

Коментар

Грабвай си сушито и в сепарето
                        [ATTACH=CONFIG]n3310328[/ATTACH]

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !

Ако е възможно, предвид състоянието ми, аз да бъда в ъгъла с пороците, че не понесям цигарен дим.....

Искам да успокоя там присъстващите, че са ми източили кръвчицата преди малко и ще бъда безобиден и само ще наблюдавам ( да не употребя друга дума..)

Бях два дни на вилата и съм слънчасал. Направо се разбих от работа , да са ева и тиквата проста....Затова сега ме цепи празната кратуна ....

Жената ми вика - тъпанарите умират първи ( това е моя мисъл, която често се използва за състоянието ми..)

Наздраве !
                          Аз преди колку години съм ти написала, че от алкохолик, по-лошо е само работохолик!? От понеделник до петък - ентеликтуален труд, а за почивка и разнообразие в събота и неделя - физически такъв.
                          Но ти поне не караш леля да идва с теб, а пък аз от петък вечер почвам да заучавам мъдрите съвети, компетентните мнения и вещите напътствия да трябва да ги изплю в почивните дни. Тежко, много тежко ...
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Не съм се усъмнявал, а направо констатирах. Саламандрот се вцепенил от ужас кат си го приласкала, та чак опашката му увиснала. Що така им действаш на мъжките екземпляри, не знам.
                            Три пъти си обиколила двора?! Не послъгваш ли? Или си поставила личен рекорд? А ти провери ли добре? - Коренчета може да са покарали все пак.
                            Не само моя. И на комшията обиколих, че гледам, лавандула е насял. Усещам как ще си развалим хармоничните добросъседски отношения.
                            Решила съм да поощря дебелото псе са го препикае тоя бурен, че дано се загуби.
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Чиче, аз пък ходих да клякам във фитнеса, та сега съм като разглобен, щото от горната част на корема нагоре съм почти супер, ама надолу разчитаме само на лафа, че под голям камък, голяма риба се крие Иначе лафа ти за тъпанарите го знам и често си го припомням, макар и не винаги да е съвсем удачен, но пък звучи някакси вярно, дори и да е леко пожелателен.
                              Наздраве!
                              Сетих се, че у азията най-ми харесаха морските дарове, макар и свинското да беше на доста високо ниво, та с един спомен да зачерпя, а бялото вино друг ще поднесе

Коментар

Грабвай си сушито и в сепарето
                                [ATTACH=CONFIG]n3310328[/ATTACH]
                                Леля, страхотна!
                                То и без това в Хонконг тамън е време за следобедно рандеву А сушито ми е любимо, особено поднесено по този начин. Благодаря

Коментар

X