IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Морген кафенце ,даже две
    Темата днес:скромността краси човека
    Дали?
    Или......

Опитвам се да възпитавам в този дух децата си,но се оказва,че в днешно време това се приема наопаки,демек. Лузър си
    Last edited by hemilio; 24.10.2017, 12:29.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро !

Да помечтаем....

Дъжд, мъгла, падащи листа....Топло легло, горяща камина, младо 40г....

Наздраве !

пп Аз вече съм уморен...Старост - нерадост би констатирала някоя палава форумка...
      Чичка,
      КЪДЕ е винОто в целата схема ???
      питам тА
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро !

Да помечтаем....

Дъжд, мъгла, падащи листа....Топло легло, горяща камина, младо 40г....

Наздраве !

пп Аз вече съм уморен...Старост - нерадост би констатирала някоя палава форумка...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз пък въобще не съм в центъра. По-скоро имам добър център на тежестта - компенсирам ниският си ръст с невероятна обиколка откъм талията. И мразя да пазя диета, от каквото и да било естество.
          Наздраве!
          Ти си разцентрирана. Един център в дясното очо кога се прицелваш и друг в петите кога търтиш да бягаш с плячката от потерята. Наздраве за разконцетрираните изяви!

Коментар

И да съм прочела, веднага съм забравила. В случаите свързани с черпене, слабата памет е като дар Божи.
            Наздраве!
            Ами, ний ще ти припомняме. Кога черпа Хемил с дежурното кафе, да знайш, че чакам в ответ сладкиш с напитка подходяща. Нещо като думам ти дъще, сещай се снахо.

Коментар

Тук въпросително се замечтах....

Наздраве !

пп Вечерях мусака, но със ситно нарязано пилешко месо...Заливката е с бульона от свареното пиле....Много вкусно !..
              Браво !

пп От мен да мине, утре няма да искам баница .....
              От пилешки вратни пържоли ли?

Коментар

Аз пък въобще не съм в центъра. По-скоро имам добър център на тежестта - компенсирам ниският си ръст с невероятна обиколка откъм талията. И мразя да пазя диета, от каквото и да било естество.
                Наздраве!
                Тук въпросително се замечтах....

Наздраве !

пп Вечерях мусака, но със ситно нарязано пилешко месо...Заливката е с бульона от свареното пиле....Много вкусно !..
                Браво !

пп От мен да мине, утре няма да искам баница .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Баш у центъра съм си и диети не пазя. Ти си яж копривата, аз ще си хапна торта. Дай кафе
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Добро утро !
                    Безсмислените диалози ме изморяват....Прекалено много хора, казуси и проблеми имам през деня, та да си губя енергията ( която ми трябва, хеле вечер, за по-приятни неща )....
                    Човека си донесъл инструмен от Германия, дето 15 г не се затъпил, има знания и опит от 35 - 40 г работа, 7 разряд заварчик !!! и т.н., но тукашните специта го направиха на решето...
                    Кво да праиш - СЪВЕТНИК да си в тази наша действителност....

Наздраве !
                    Приятен и успешен ден на работливите !
                    За другата, по-голяма част от населението, дните винаги са приятни.....
                    Мен и монолозите ме изморяват. Затова като видя прострян някой "чаршаф" на средата на темата, веднага го прескачам.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

А, бил съм, но само като читател и то в спецтемите. Тази и 30-годишната тема бая скучни ми се виждаха поради неприсътвие в интригата.
                      Хубаво, че четеш книжки. Там някъде не прочете ли, че особено любезно да черпиш вечно гладните язваджии? И с огнедишаща течност и с попивателна за нея (мезелък). Защото да се закусва е наложително!
                      И да съм прочела, веднага съм забравила. В случаите свързани с черпене, слабата памет е като дар Божи.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Добър ден.
                        Малиии ква софра сте направили,чудя се кое по напред всичко обичам...
                        Силно отделям стомашни сокове вече

Благодарско
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Добро утро !
                          Безсмислените диалози ме изморяват....Прекалено много хора, казуси и проблеми имам през деня, та да си губя енергията ( която ми трябва, хеле вечер, за по-приятни неща )....
                          Човека си донесъл инструмен от Германия, дето 15 г не се затъпил, има знания и опит от 35 - 40 г работа, 7 разряд заварчик !!! и т.н., но тукашните специта го направиха на решето...

Наздраве !
                          Ще следвам твоя завет. Когато мога и желая да ми е приятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

То и за хайвера е излишно, но го сервират с препечени филийки.
                            В редки случаи, добавките обогатяват вкуса, в масовите случаи , същите го развалят

Коментар

Навик ти стана на фърляш кърпата и да се оттегляш у ъгъла.
                              Наздраве!
                              Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

маслото е излишно
                                То и за хайвера е излишно, но го сервират с препечени филийки.

Коментар

Working...
                                X