If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква взаимност!? Аз съм беззъб и обезоръжен, а ти си въоръжена до зъби. На това ли му викаш равни начала и равен старт? Наздраве за градивното равенство на мъжа над жената!
Ахъ, щот трябва баланс да има. Все пак ти разполагаш с физическа сила, а съм крехко и деликатно създание.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти пое ангажимента! Не се опитвай да го пробутваш. Освен това ми хареса идеята на хаджи, излюпвам се и димящото кафе ме чака . Та май и аз ще се наредя с него. А ти се стягай, щото обичам разнообразието и да не ми сервираш всяка сутрин едно и също, като онова мохито дето месеци ми го предлагат
Каква взаимност!? Аз съм беззъб и обезоръжен, а ти си въоръжена до зъби. На това ли му викаш равни начала и равен старт? Наздраве за градивното равенство на мъжа над жената!
Аз го запасих за цял месец, а ти му завлече половината. Сега ще трябва го подсигуряваш повседневно.
Ти пое ангажимента! Не се опитвай да го пробутваш. Освен това ми хареса идеята на хаджи, излюпвам се и димящото кафе ме чака . Та май и аз ще се наредя с него. А ти се стягай, щото обичам разнообразието и да не ми сервираш всяка сутрин едно и също, като онова мохито дето месеци ми го предлагат
Коментар