If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къв цвят бре Емо..? Да не са цъфнали сливите на морето ..?
Един съвет от професионалист, който получих - Ако не режеш едно дърво, загива ....Кокото повече го кастриш, по добре за него....
Работата на слънце, тишината и ровичкането в земята е спасението на мъжете в тез напрегнати времена - стрес в работата, децата куфеят, жената мрънка....
Наздраве !
Кайсиите и едната ми череша са цъфнали прекрасно, като на сакура
иначе за рязането и аз така зная.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
По-лошото и по-страшното от петък 13-ти, било събота 14-ти, ако Тянка ти е на гости
Наздраве, Мрънкало!
Тва не може да съм го писал.....Нещо импровизираш, щот знаеш, че чичката помни 3 минути.....
Всяко виртуално посещение на Тянка е Великден....
Наздраве !
Я, агрофорумната тема, таман.
Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..
Наздраве, кой. кво има
и нр забравяйте:
Ракия под 60° не се пие !!!!
Къв цвят бре Емо..? Да не са цъфнали сливите на морето ..?
Един съвет от професионалист, който получих - Ако не режеш едно дърво, загива ....Кокото повече го кастриш, по добре за него....
Работата на слънце, тишината и ровичкането в земята е спасението на мъжете в тез напрегнати времена - стрес в работата, децата куфеят, жената мрънка....
Наздраве !
Я, агрофорумната тема, таман.
Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..
Наздраве, кой. кво има
и нр забравяйте:
Ракия под 60° не се пие !!!!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Добро утро !
Днес борих короната с едене, пиене и ...работа до припадък в Дивото....
Само дето малко слънчасах....Добре, че ми са слаби капилярите в носа, та се разминах с проблеми....
Пекнах мръвка в 11 ч и 2 литра бира изчезнаха.....Щях да се обаждам на Тарантул, но като си помислих, че само ще яде и пие, а работа от хамака се не върши, се отказах....
Наздраве !
пп Аз няма да се чукам с питие, че...
Днес изкопах 3 квадрата и посадих копър и майданоз. Малко ли е? После заслужено се изтегнах в хамака с гръб към слънцето.
Добро утро !
Днес борих короната с едене, пиене и ...работа до припадък в Дивото....
Само дето малко слънчасах....Добре, че ми са слаби капилярите в носа, та се разминах с проблеми....
Пекнах мръвка в 11 ч и 2 литра бира изчезнаха.....Щях да се обаждам на Тарантул, но като си помислих, че само ще яде и пие, а работа от хамака се не върши, се отказах....
Наздраве !
Ще му кажа на Чичи да не те апи, че ще се тръшне от нефнимателна употреба. А да те пляска по задника може ли? Съмнява ме. Макар и ленива, вероятно си запазила бързи реакции. Наздраве, Дрънреактивке!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Шегаджията той ... Ами нали всичко, де ме захапе /змия, комар, кърлеж и прочие/после пада и умирга, бре!! Затова се разхождам с етикет "Фнимателно при употреба", че нали съм еколог и не ща да разреждам популацията на влечугите и насекомите.
Наздраве, Мрънкало!
Ще му кажа на Чичи да не те апи, че ще се тръшне от нефнимателна употреба. А да те пляска по задника може ли? Съмнява ме. Макар и ленива, вероятно си запазила бързи реакции. Наздраве, Дрънреактивке!
Коментар