If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Убаво, но що трябва да разваляте новия парк....
Ся в тубата ще се появат филмчета с надпис - дърти сархоши съсипват красотите на София...
Ако ме беше поканил, поне дърти нямаше да има в писанието....
Наздраве !
Не го нерви, че точно мислех да го навия да дойде да ти помага с майките на 40-те девици. Щото нали знаеш - девица, майка на девица; девица, майка на девица и т.н
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ся в тубата ще се появат филмчета с надпис - дърти сархоши съсипват красотите на София...
Наздраве !
Мдааа, поради щедростта ти щеше в писанието да се споменава за много. Например, много дърти старчоци.... Да е здраве!
Направихме един теферич из несбъдналия се парк Въртопо на големи скумрии, средни кюфтенца, дълги свински езици и къси ракийки. Макар прикрити в долчинка, сума народ се изреди покрай нас с кучета, с деца, с любовници. Народът не може го удържиш на това хубаво време. А ний хубаво се умирисахме на дим и риба. Наздраве!
Наздраве !
Хоп, една бърза почерпка за здраво гърло - оказа се, че ромът лекувал точно болки в гърлото, от които сега толкова сме се наплашили - да сме здрави и все така опиянени от хубави емоции.
Специално за хер Начев
Направихме един теферич из несбъдналия се парк Въртопо на големи скумрии, средни кюфтенца, дълги свински езици и къси ракийки. Макар прикрити в долчинка, сума народ се изреди покрай нас с кучета, с деца, с любовници. Народът не може го удържиш на това хубаво време. А ний хубаво се умирисахме на дим и риба. Наздраве!
Хоп, една бърза почерпка за здраво гърло - оказа се, че ромът лекувал точно болки в гърлото, от които сега толкова сме се наплашили - да сме здрави и все така опиянени от хубави емоции.
Специално за хер Начев
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ти бъди раат....
Ако се приеме предложението ми да се раздават по бутилка вино за 10 акции , с Бенджи ще имаме вино да пълним ваните и да каним "каките" да си правят кеф на душата....
Наздраве !
Във връзка с прокрадващи се неуточнени слухове съобщавам - докато го нема Колчо лично ще мия, дезинфекцирам и полирам чашите в кръчмата! Забранява се ползването на пластмасова посуда, особено пластмасови ЧАШИ сред интелигентни пиещи инвеститори и спекуланти! Жабуркането да продължи сега!
Тогаз вади и сребърната посуда. Да пием и хапваме в нея, та да морим вирусите!
Наздраве, Вълчо-34!
Мечо
Във връзка с прокрадващи се неуточнени слухове съобщавам - докато го нема Колчо лично ще мия, дезинфекцирам и полирам чашите в кръчмата! Забранява се ползването на пластмасова посуда, особено пластмасови ЧАШИ сред интелигентни пиещи инвеститори и спекуланти! Жабуркането да продължи сега!
Ти бъди раат....
Ако се приеме предложението ми да се раздават по бутилка вино за 10 акции , с Бенджи ще имаме вино да пълним ваните и да каним "каките" да си правят кеф на душата....
Наздраве !
От рахат, по-рахат съм. Вчера ходих у Болярия в командировка и казах на колегите, че съм дошла да им донеса малко вирус от хабитатя. След новините тази вечер, един час телефона ми не спира да звъни
Наздраве, 4i40!
Мечо
Коментар