IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това вътрешна информация. Чудя се, по какъв ли начин си се сдобил с нея!?
    Наздраве!
    Навърта се тъдява с надежда те срещне и те пита "Бабо Мецо, де така?" А ти да му отвърнеш "Търся чичета ги поомачкам." А той да ти каже "Ми, мене ми викат Чиче. Готов съм." Но ти ще го затапиш "Не е достатъчно да ти викат. Требе и да си. А теб като те гледам, си дъртак." И ще му висне оная работа... над устата. За носа говоря. Не за перчема. Перчемът отдавна го нема. Опада епично в борбата за мир и дружба с жената.

Коментар

Ще помоля за превод! Полвинта алегории не ги схванах.
      Наздраве, кю .. Мрънкало!
      Довърши "кю"-то. Нещо не успех да вдена. Наздраве, Дрънче!

Коментар

За колибарите може да я вярна изказаната констатация, ама язе съм гражданка от централния център на селището
        Наздраве!
        Кое селище? - Колибарското? Мечкарското? У центъра му баш живее Баба Меца. Дано не се сети Чиче с кво се римува. Наздраве, Дрънмецо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Маани ги тея колибари. Цело лето събират дренки и глогинки, зимъска се замерят с тях. Шо да се къпат и перат, като па ше се нацапат с дренки и шипки, та дори ше се насадят на пързалка от желъди.
          За колибарите може да я вярна изказаната констатация, ама язе съм гражданка от централния център на селището
          Наздраве!
          Last edited by tnm; 09.06.2020, 14:27.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Аз да не съм габроска порутина като некой схлупени къщички у кръчмата. Съм обширен палат с широта на погледа, с взор към слънчевата градина на необремененото от еснафи размишление. И съм с каменните темели на трезв светоглед, както и със здрав потон от разумни ограничения в работа, веселба и почивка. От всичко по малко си имам. Наздраве, Дрънхралупке!
            Ще помоля за превод! Полвинта алегории не ги схванах.
            Наздраве, кю .. Мрънкало!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кот праите планинците - от Димитровден до Петровден, ни къпане, ни пране.....
              Само от време на време се търкаляте в снега.

Наздраве !
              Това вътрешна информация. Чудя се, по какъв ли начин си се сдобил с нея!?
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Наздраве !
                Маани ги тея колибари. Цело лето събират дренки и глогинки, зимъска се замерят с тях. Шо да се къпат и перат, като па ше се нацапат с дренки и шипки, та дори ше се насадят на пързалка от желъди.

Коментар

Ам късна есен, зима, че пролет - тогава, кво прайм!?
                  Наздраве!
                  Спите зимен сън и линеете от глад и трезвеене.

Коментар

Мчи ..., на теб не сал гредореда, ами и каратаванът ти лопа, бре!!! Обаче, положението неспасяемо - ич недей ги влачи тез дъски
                    Наздраве, кютюк ..., обърках се, Мрънкало!
                    Аз да не съм габроска порутина като некой схлупени къщички у кръчмата. Съм обширен палат с широта на погледа, с взор към слънчевата градина на необремененото от еснафи размишление. И съм с каменните темели на трезв светоглед, както и със здрав потон от разумни ограничения в работа, веселба и почивка. От всичко по малко си имам. Наздраве, Дрънхралупке!

Коментар

Наздраве!

Наздраве !

Коментар

Кой те кара да ги сушиш? Слагаш ги мокри, те сами ще се изгладят. Изпитана студентска рецепта. За през горещото лето.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Кво имаш предвид с тоя каратаван, ма? Съоръжението е заключена порутена постройка. Собственикът му по съвместителство (наследил го от познати без наследници) почина преди бая време. Синът му е антиквар в Софето, та не смея се пазаря с него за старината. И си останах само с две готини дъбови дъски 4 см дебели, които при това във вода бяха престояли, но не бяха много изгнили. Друг местен деец беше направил макет на валявицата и май на мелница, дето я имало надолу по реката. Жалко, че и той почина. Жена му май дари макетите на общината Своге за образователна цел. Тоя същият имаше и копие на плочата на цар Иван Владислав от Битоля. Пак той беше събрал сведения за кръстовете в района и по тях ме открехваше. Наздраве, Дрънчице!

Мчи ..., на теб не сал гредореда, ами и каратаванът ти лопа, бре!!! Обаче, положението неспасяемо - ич недей ги влачи тез дъски
                          Наздраве, кютюк ..., обърках се, Мрънкало!
                          Мечо

Коментар

Изпраните в перилото одеяла ставаха пуФкави и меки, цветовете на килимите ставаха по-ярки ... А сега у пералнята и сушилнята - после дрехите оглаждане нямат.
                            Наздраве!
                            Кой те кара да ги сушиш? Слагаш ги мокри, те сами ще се изгладят. Изпитана студентска рецепта. За през горещото лето.

Коментар

За това ще се доверим на твоите спомени, що у хабитатя електричеството дошло твърде рано. Все пак тук е изградено второ ВЕЦ, след панчаревското. Това, докато на други места са пасли офцете и са копали пиперо
                              Наздраве!
                              Тоя помни от времената кога се осветявали с факли и с горящи клони. Дълго има да разказва. Ех, старо...

Коментар

Тез дъски ... и да го сменяш каратавана, и същия да го държиш - все тая. Вече си взел фира да даваш
                                Наздраве, Мрънкало!

П.П. Снимка да направиш на съоръжението, че и ние да му се порадваме издалеко.
                                Кво имаш предвид с тоя каратаван, ма? Съоръжението е заключена порутена постройка. Собственикът му по съвместителство (наследил го от познати без наследници) почина преди бая време. Синът му е антиквар в Софето, та не смея се пазаря с него за старината. И си останах само с две готини дъбови дъски 4 см дебели, които при това във вода бяха престояли, но не бяха много изгнили. Друг местен деец беше направил макет на валявицата и май на мелница, дето я имало надолу по реката. Жалко, че и той почина. Жена му май дари макетите на общината Своге за образователна цел. Тоя същият имаше и копие на плочата на цар Иван Владислав от Битоля. Пак той беше събрал сведения за кръстовете в района и по тях ме открехваше. Наздраве, Дрънчице!

Коментар

Working...
                                X