IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Хайде и аз почерпя едни ябълки.

[ATTACH=CONFIG]n3360136[/ATTACH]
    Това калвадос, бе. Преди 30 години го пиехме да се отвратим от ракията, че да минем на виски и пак не успяхме извършим тоз позорен преход. Щото макар калвадос, все пак си е ракийка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

За по-сигурно, вземи, та си внеси протеста в писмен вид на адрес: ул. Лайош Кошут №6, Арменска апостолическа църква.
      Наздраве!
      Благодаря за справката. Ти на арменоиден тип не му ги разправей тея за арменския владика. Дръж се на положение и вземи почерпи, че. току-виж Прецито те преварило и ще му дишаш прахта и водната (алкохолната) мъгла.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Dnes май ще се размине! А и Арахна вече е тествал новия покрив. ))
        НаречИ за съответното време, каквото ви е нужно из хабитата Наздраве!
        При мен не валя. Тамън косих и прекапа само да ме накара да прибера косачката. Трябва много як и продължителен дъжд, че да набележа пробойните. Така че нека вали. Лошото, че доматето се маносало вече. Нема управия. Супи сега една водчица, видим ти интимен ли си с другарката Аванта и от коя страна - от даващите или от приемащите. Май по ти отива да даваш. Водка с вълче мезенце и количка с лед.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Протестирам! Хич ме съм задълбочен, ами повърхностен. Така се живее по-лесно. Не набеждавай! Глей си примрялите мушката и им пей приспивни песни. Може и траурни химни. Да пием за лекия живот и плъзгането по гладката му излъскана повърхност!
          За по-сигурно, вземи, та си внеси протеста в писмен вид на адрес: ул. Лайош Кошут №6, Арменска апостолическа църква.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Като споменахме дъжд, вчера безценното ми камъче ходи да се развява до Голямо село. Стига у столицата - там порой. Звъни ми по телефона и мрънка, по-задълбочено дори от Арахната. Валяло, пък той бил без чадър, пък видял бил в Синоптика, че щяло да вали продължително ...
            - Е - отговарям му - що сега гледаш Синоптика!? Не можа ли, тази натоварваща психиката ти дейност да я свършиш у хабитата и да се явиш подготвен на местопредназначението.
            Тцъ, не можел. Тежки ангажименти го били налегнали и нямал възможност да фърли едно око на дисплея на телефона. И продължава да мрънка.
            - Е - отговарям му отново - аз чадър не мога да ти изпратя. Да си тръгнал с колата.
            Въобще, много им е тежък живота на част от тийнейджърите. Трудно правят връзка между причина и следствие.
            Наздраве!
            Протестирам! Хич ме съм задълбочен, ами повърхностен. Така се живее по-лесно. Не набеждавай! Глей си примрялите мушката и им пей приспивни песни. Може и траурни химни. Да пием за лекия живот и плъзгането по гладката му излъскана повърхност!

Коментар

• Като споменахме дъжд, вчера безценното ми камъче ходи да се развява до Голямо село. Стига у столицата - там порой. Звъни ми по телефона и мрънка, по-задълбочено дори от Арахната. Валяло, пък той бил без чадър, пък видял бил в Синоптика, че щяло да вали продължително ...
              - Е - отговарям му - що сега гледаш Синоптика!? Не можа ли, тази натоварваща психиката ти дейност да я свършиш у хабитата и да се явиш подготвен на местопредназначението.
              Тцъ, не можел. Тежки ангажименти го били налегнали и нямал възможност да фърли едно око на дисплея на телефона. И продължава да мрънка.
              - Е - отговарям му отново - аз чадър не мога да ти изпратя. Да си тръгнал с колата.
              Въобще, много им е тежък живота на част от тийнейджърите. Трудно правят връзка между причина и следствие.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Стига с този дъжд, Преци! С Арахната луди станахме да си препращаме гондолата от хабитата до Голямо село и обратно.
                Наздраве!
                Dnes май ще се размине! А и Арахна вече е тествал новия покрив. ))
                НаречИ за съответното време, каквото ви е нужно из хабитата Наздраве!
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Наздраве, Lelq!
                  (готина песничка)
                  Last edited by precakanoto; 18.07.2018, 17:45.
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Благодарско,. да изстудим, и разлеем за всеки, като разхлаждащо
                    [ATTACH=CONFIG]n3360154[/ATTACH]
                    А ако завали ще е готино. Но ме съмнява, че може да не стане и ще се разхлаждаме с диня или сладолед
                    Стига с този дъжд, Преци! С Арахната луди станахме да си препращаме гондолата от хабитата до Голямо село и обратно.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Наздраве!

https://m.youtube.com/watch?v=-Ro8-ngA8gs
                      Last edited by Lelq; 18.07.2018, 17:34.

Коментар

Благодарско,. да изстудим, и разлеем за всеки, като разхлаждащо
                        Click image for larger version

Name:	2_Fotolia_59356798_Subscription_XXL.jpg
Views:	1
Size:	16.4 КБ
ID:	3360154

А ако завали ще е готино. Но ме съмнява, че може да не стане и ще се разхлаждаме с диня или сладолед
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Особено, ако са изварени в подходящ казан...
                          Наздраве!
                          Да не забравяме и ябълковия оцет , който си е направо лекарство.

Коментар

Черпя следобедно кафе за който хуубаво е похапнал:
                            (днес вафли)

Name:	-400x271.jpg
Size:	20.0 КБ
ID:	3360136

Коментар

• Ще дойде и сезона на дюлите..i Чичо ще има възможност да разнообрази и яденето и съдържанието на казана
                              Черпя следобедно кафе за който хуубаво е похапнал:

Name:	blue-coffe-cup copy.jpg
Size:	13.6 КБ
ID:	3360122

(днес вафли)
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Особено, ако са изварени в подходящ казан...
                                Наздраве!
                                Наздраве !

Коментар

Working...
                                X