If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съдба, кво да правишш...
Аз рупам ябълки, а Лелчето обезкостява джуланчето барабар с бутчето (на теленцето....)
Така съм гладен, че да му мисли Лелчето, барабар с джуланчето и бутчето....
Огладнях и се сетих се за Начев и неговият минимализъм, та сгънах едно джоланче Ама късно прочетох, че бедстваш, та остана само кокалче . Наздраве!
Съдба, кво да правишш...
Аз рупам ябълки, а Лелчето обезкостява джуланчето барабар с бутчето (на теленцето....)
Така съм гладен, че да му мисли Лелчето, барабар с джуланчето и бутчето....
Неам авоари. Свил съм се в дъното на бара и чекам некоя си Аванта, а тя все не идва. Ако я познавате, подсетете я за мен. Щото глеам, си подхождаме. Допадаме си, особено аз на нея. Иначе съм скромен и не напъвам много, ала тя прилепчива понякога и ме бъхти, бъхти.
Чиче, къде дюлевката?
Огладнях и се сетих се за Начев и неговият минимализъм, та сгънах едно джоланче Ама късно прочетох, че бедстваш, та остана само кокалче . Наздраве!
Неам авоари. Свил съм се в дъното на бара и чекам некоя си Аванта, а тя все не идва. Ако я познавате, подсетете я за мен. Щото глеам, си подхождаме. Допадаме си, особено аз на нея. Иначе съм скромен и не напъвам много, ала тя прилепчива понякога и ме бъхти, бъхти.
Чиче, къде дюлевката?
Не ти, а смок ти се е свил в кесията. Скръндза.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Чиче, къде дюлевката?
А мен като ме валя на покрива на яхъра, оплаквам ли се. Но аз съм мърда с достойнство, не от некъф дъжд да се разсейвам. И го завърших покрива. За назидание на Тянка. Да я видим може ли съживи мушкатата, де опропасти. Няма да може. И на малкия ми пръст не ще да стъпи. Не се настъпвай! Досада ткава! Да пием за професионалното спестяване на усилия чрез спестовни варианти на изпълнение!
Това беше миналата година, как да ги съживя!? Това да не е родопски силивряк?
Наздраве!
П.П. Горкото животно, горкото псе. Плъзнала съм го по наклонената плоскост
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Леля., ако имаш опция да идеш по късно, пак е вариант да се отчете събитието. Обаче ако ти е уморено покрай ранното ставане днес - и това е разбираемо. При мен например днес е някакво интересно време вали-спре, вали спре, хубаво ме намокри в един момент и вече ми се мързелува
Та може и от времето да е, ако не ти се ходи.
наздраве за добро решение на пъзела
А мен като ме валя на покрива на яхъра, оплаквам ли се. Но аз съм мърда с достойнство, не от некъф дъжд да се разсейвам. И го завърших покрива. За назидание на Тянка. Да я видим може ли съживи мушкатата, де опропасти. Няма да може. И на малкия ми пръст не ще да стъпи. Не се настъпвай! Досада ткава! Да пием за професионалното спестяване на усилия чрез спестовни варианти на изпълнение!
Коментар