Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak; 17.07.2018, 22:30.
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Все се чудех откъде идва високият стандарт в твоето семейство, а то кученцето се занимавало с високодоходна дейност... Като се каже "трюфел" - това е синоним на лукс и благосъстояние... Бравос! Добра ориентация!
Както се казва - днес 10-на бели трюфела да намери - те ти ги 2000-3000 USD, че и повече - чисти... Па аз се чудя защо толкО го разхождате по пътищата, че и с карабина го пазиш... Правилно!))
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
............ За това дунди беше отделено и щяха да го дават на някакви събирачи на трюфели.
...................
Наздраве!
Все се чудех откъде идва високият стандарт в твоето семейство, а то кученцето се занимавало с високодоходна дейност... Като се каже "трюфел" - това е синоним на лукс и благосъстояние... Бравос! Добра ориентация!
Както се казва - днес 10-на бели трюфела да намери - те ти ги 2000-3000 USD, че и повече - чисти... Па аз се чудя защо толкО го разхождате по пътищата, че и с карабина го пазиш... Правилно!))
Коментар
-
Нищо, ще ни го пробуташ у Кръчмата, кога сме направили главите
Все пак ще ходя, но си запазвам правото за друг път. Готина и напоителна вечер! Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Молдовски . И накрая няма и да отида, май
Та може и от времето да е, ако не ти се ходи.
наздраве за добро решение на пъзелаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Молдовски . И накрая няма и да отида, майПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Арменски ли купи?
Коментар
-
За този случай , чак толко не съм готова. А е добре и да си личи
Наздраве, tnm !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Lelq, всичко зависи от това, колко си готова да развържеш кесията си.
Преди години давах на едно място бакшиш за добре свършена работа /да не се бърка с рушвет/ и спомням, че купих Хенеси X.O., но похарчените пари си заслужаваха и последната стотинка.
Наздраве, Lelq!
Наздраве, tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеТри или седемгодишен? Арменски или молдовски ?.
Преди години давах на едно място бакшиш за добре свършена работа /да не се бърка с рушвет/ и спомням, че купих Хенеси X.O., но похарчените пари си заслужаваха и последната стотинка.
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Може би индивидуалност на характераКато се замисля всъщност и този при мен обича да поспива
Но преди това с бившия му стопанин е тичал много като малък и от време на време май му харесва да си спомни
Мисля, че се водят "птичари", т.е. ловни, (някакъв френски крал ги беше ползвал за тази цел ако не греша) та може би "по-нормалните" обичат да тичат. Твоят просто е бил умен от малък
))
Наздраве! (с чай)
Наздраве!
П.П На колко години е твоят дзвер?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Незнам за какво говориш
Аз питах какво да избера за подарък , ама вече свърши
(Мненията бяха подредени едно под друго, не усетих че за избор на подарък, а помислих, че се шегуваш с чая)Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Чаят ли ? Нашенски си е. Горски билки от родопите "натурел". ( риган, кантарЬон и малко бабина душица)
Аз питах какво да избера за подарък , ама вече свърши
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеТри или седемгодишен? Арменски или молдовски ?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПредполагам се шегуваш, Траки )) Като цяло са добронамерени и привързани, а и с малки човеци се разбират.Дори понякога ми се струва, че имат някакъв инстинктивен страх да не си загубят стопанина. Ако го загубят е щото обичат да тичат като са млади
Коментар
Коментар