If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едно от многото. Но не ми е любимото. Най обичам да вземам вода от чешмата с деветта чучура, в северното подножие на връх Бедек.
Сакрално място, намиращо се в сърцето на вековни букови гори, оградено от тъмнеещи лица на скалните зъбери. Местност, над която тегне тишина, нарушавана само от мелодията на течащата от чучурите ледено студена вода. Безвремие и вечност, покрити със смарогдов мъх, орлова папрат и бакърени листа.
Наздраве!
Чиче би рекъл нещо неприлично за тез чучури, но аз не, защото съм деликат. Наздраве за мръсните приказки!
Тялото ми трепна от летния унес и мозъка започна да фантазира.....Горкото ми сърце не издържа на натоварването и направи тройно превъртане с двойно премятане... Оцелях !
Наздраве !
Мери си все пак от време на време кръвното и пулса. Може да се е получило някво отлагане на рисковото събитие
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тялото ми трепна от летния унес и мозъка започна да фантазира.....Горкото ми сърце не издържа на натоварването и направи тройно превъртане с двойно премятане...
Оцелях !
Коментар