If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ли било то вещерско кладенче с омайната вода?
Едно от многото. Но не ми е любимото. Най обичам да вземам вода от чешмата с деветта чучура, в северното подножие на връх Бедек.
Сакрално място, намиращо се в сърцето на вековни букови гори, оградено от тъмнеещи лица на скалните зъбери. Местност, над която тегне тишина, нарушавана само от мелодията на течащата от чучурите ледено студена вода. Безвремие и вечност, покрити със смарогдов мъх, орлова папрат и бакърени листа.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мдъъ, но в замяна на това ако знайш какви умения и знания имам ...
Наздраве!
Добро утро !
Тялото ми трепна от летния унес и мозъка започна да фантазира.....Горкото ми сърце не издържа на натоварването и направи тройно превъртане с двойно премятане...
Оцелях !
Не ставам за мишена, защото не съм претенциозен. Едната водичката ми стига, дори от Янтра да е извадена /от горното течение/...
Да му мислАт тия - като теб, дето се домогват от медеца... /като онзи Мечо - знаеш си репликата: "имам аз едничка грижа - малко мед да си поближа...", но трябва да имаш готовност и за жилото..., а него май го оставяш на заден план.../
И ний не сме петенциозни да търсим претенциозни мишени. Хаде изправяй се до стената и на първо време не мърдай много. Наздраве за целите! Уцелените.
Не ставам за мишена, защото не съм претенциозен. Едната водичката ми стига, дори от Янтра да е извадена /от горното течение/...
Да му мислАт тия - като теб, дето се домогват от медеца... /като онзи Мечо - знаеш си репликата: "имам аз едничка грижа - малко мед да си поближа...", но трябва да имаш готовност и за жилото..., а него май го оставяш на заден план.../
Направо от Сапатовец /от тази местност извира Янтра/.
Наздраве!
Мечо
Ти недей да философстваш, ами отивай на полигона за стрелба, да постреля горката, че загубила тренинг. Гледам Чиче още щъка насам-натам на прибежки. Явно подвижните цели я затрудняват. Не си връзвай кецовете да се не затрудняваме после ги отвързваме. Пък може се заплете некоя връзка на оградата кога се опитваш да бегаш и ти излезе име, че подобно на национарен герой си паднал в борбата. За труд и щедрост. Неравна борба, напразна. Ленивите и стиснатите винаги печелят. Наздраве за печелившите!
Медецът трябваше да дойде като признание /за нещоТО/ от някого си. Ако се изисква /или в случая - се чака/ - това би трябвало да се отчита като груба грешка. Може да не е "дащна" - в смисъл на "даваща", но ако проявиш някакъв вид активност - без да си правиш устата за медеца - трябва да го получиш, с което ще ти отворят вратата към най-съкровеното /душата имам предвид/...
Не зная как би се справил в конкретния случай. Може би трябва да я издебнеш в миг на лека дрямка, когато огнестрелното въоръжение е оставено за малко без наблюдение, грабваш..., скриваш..., вдигаш... /самолета/ и показваш възможности, които ти гарантират донасянето на медеца в следващите години...
Може да се окаже работещ вариант. Иначе има да чакаааааш и да бленуваш "васална зависимост и покорност" - все остатъци от миналото, още повече - като отчиташ, че джепаньето е натъпкано и остава да /ти/ вземе равната мушка!... Днес принципът е: даваш /правилното нещо/ - получаваш /медец/... Ако не си съгласен с условията - медецът се заменя с олово, което не винаги е за предпочитане...
Ти недей да философстваш, ами отивай на полигона за стрелба, да постреля горката, че загубила тренинг. Гледам Чиче още щъка насам-натам на прибежки. Явно подвижните цели я затрудняват. Не си връзвай кецовете да се не затрудняваме после ги отвързваме. Пък може се заплете некоя връзка на оградата кога се опитваш да бегаш и ти излезе име, че подобно на национарен герой си паднал в борбата. За труд и щедрост. Неравна борба, напразна. Ленивите и стиснатите винаги печелят. Наздраве за печелившите!
Имаш ли представа, че съм седял в коленете на първата българска пилотка в гражданския аерофлот другарката Атанасова, а? Верно, бил съм къде шесь годинки, но съм знаел накъде да се насоча. А ти и за стюардеса не може минеш, що един чай не може направиш
... не можем да си кривим душата - не се скъпи на вода и я раздава, като че е безплатна... Това за потомка на Рачо КовачО - е прекалено екстравагантно.
Имаш ли представа, че съм седял в коленете на първата българска пилотка в гражданския аерофлот другарката Атанасова, а? Верно, бил съм къде шесь годинки, но съм знаел накъде да се насоча. А ти и за стюардеса не може минеш, що един чай не може направиш
Мдъъ, но в замяна на това ако знайш какви умения и знания имам ...
Наздраве!
Мечо
Стига с тоз самолет, бре!!! Къде гориво за таз машинария... !? Вероятно и стюардеса ще трябва да се търси, че да му помага. Мъка, мъкааааа!
Наздраве!
Някои казват, че и медецът можел да се използва като гориво /затова не го раздават на ляво и на дясно.../...
... и друго казват, де...
Не мога да разбера, защо сравняват тия неща с играта на карти, като казват, че ако нямаш добър/А партньор/КА, то задължително трябва да имаш добра ръка... /чуденка?/...
...а дали ще е стюардеса - зависи от пола... /на летеца/. Еманципацията - освен дами с карабини - налага и жени-пилоти... Какъв самолет вдигат - това е въпрос, вън от дискусията...
Стига с тоз самолет, бре!!! Къде гориво за таз машинария... !? Вероятно и стюардеса ще трябва да се търси, че да му помага. Мъка, мъкааааа!
Наздраве!
Коментар