If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дядо поп прави секс с младо момиче. По време на акта тя го пита.
- Дядо попе, кажи, не те ли изтормозих с тази моя тясната, а?
А дядо поп и отговорил:
- Не се притеснявай, чадо, дядо поп за мъки е роден.
Наздраве за тези мъки, дето все ни услаждат. И понеже ме почерпиха с едно 12-годишно за спечелен бас (младежът искаше да е пълнолетно, ама аз викам да не го набутвам, все пак е много коректен форумец), та да сложа от него. Наздраве
Виртуално ли те почерпиха ? ... ена рикийца за мене ...гроздьова ...
Да се надяваме, че мъките ти догодина ще продължат с нова сила
Наздраве!
Оп, веднага се сетих за онзи виц:
Дядо поп прави секс с младо момиче. По време на акта тя го пита.
- Дядо попе, кажи, не те ли изтормозих с тази моя тясната, а?
А дядо поп и отговорил:
- Не се притеснявай, чадо, дядо поп за мъки е роден.
Наздраве за тези мъки, дето все ни услаждат. И понеже ме почерпиха с едно 12-годишно за спечелен бас (младежът искаше да е пълнолетно, ама аз викам да не го набутвам, все пак е много коректен форумец), та да сложа от него. Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Налага се да глада (да не се разбира, че предпразнично гладувам). Да гладя ми е редко хоби. Два-три пъти в годината. И, е, сега баш за празника. Всепоглъщащо гладя. Почти ще ми открадне празника. Безобразие! Требва тропна с крак и да река “Нема пък!" Това не е толкова трудно. Наздраве за парните ютии! С въглища.
Аз се отчетох на ремонтния фронт за последно таа година и навлизам в празничен покой с прицел към голем купон. Само да не заспа у средата му, че много свидетели - излагация грамадна. Айде, почваме загреваме. На опън.
Да се надяваме, че мъките ти догодина ще продължат с нова сила
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз се отчетох на ремонтния фронт за последно таа година и навлизам в празничен покой с прицел към голем купон. Само да не заспа у средата му, че много свидетели - излагация грамадна. Айде, почваме загреваме. На опън.
Честита Коледа, весело посрещане на Новата .... година, черпавам тук с по едно мерло, (не че който иска няма да го черпя мавруд).Да сте здрави, здрави и профитни!
Ей, Дедо се появил! Да си жив и здрав и всичко най!
Честита Коледа, весело посрещане на Новата .... година, черпавам тук с по едно мерло, (не че който иска няма да го черпя мавруд).Да сте здрави, здрави и профитни!
Точно с Русото пък ич не позна. Преди време се разнасяха едни формички с лед от хабитата към то Болярия, ама ти от къде да знаеш
Наздраве!
Абе, личи си то, либов голяма е било. Несподелена! Страдания велики! Наздраве за неустоимостта и въздържаността на Марандето! Добре че се укриваше от фенките, щото иначе щеше да минава за чалга звезда.
Сега се сетих, с тъга, за голямата ми любов, която наскоро ми каза, на моя лаф, че няма жена, на която да не мога да спечеля вниманието, че важното било не да го спечеля, в това съм се справял отлично, а да го задържа.... и това е доста странно, защото специално за нея съм правил повече, отколкото всичките й мъже взети накуп! Ама жените сте особени същества, а за някои Селска чест на Маскани е основно произведение
наздраве!
И “Открадната невеста". Все чакат някой ги открадне.
Кака е овещерена преди да започне да флюбва. Пък след туй, във връзка с придобитите знания и умения /казани, бъркочи, наричания и прочие/, няма мъж де да не е отвърнал на чуфствата й
Наздраве!
Айде пък сега!!!. Наш Маранде хич не отвръщаше на чуфствата ти. И на нишаните, кои му пущаше.
Кака е овещерена преди да започне да флюбва. Пък след туй, във връзка с придобитите знания и умения /казани, бъркочи, наричания и прочие/, няма мъж де да не е отвърнал на чуфствата й
Наздраве!
Сега се сетих, с тъга, за голямата ми любов, която наскоро ми каза, на моя лаф, че няма жена, на която да не мога да спечеля вниманието, че важното било не да го спечеля, в това съм се справял отлично, а да го задържа.... и това е доста странно, защото специално за нея съм правил повече, отколкото всичките й мъже взети накуп! Ама жените сте особени същества, а за някои Селска чест на Маскани е основно произведение
наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Алооу, ти ако поне наполовина се усещаш какво ми се ще, няма само с дъски да заковеш прозорците и вратата с трикрилия гардероб се затиснеш, ами направо ще ги зазидаш
Наздраве, Мрънкало!
Ако не си разбрала все още, вече съм в Албания. Намирам се в малък бункер с врата от трезор. Бункерът има амбразура, от която стърчи трицевна картечница. Разногледа. Ти само се появи, появи се. Наздраве, Дрънкалке!
Коментар