Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБлагородно ти отстъпвам моя дял.
Наздраве!Ха-ма-ха, ще отстъпва тя! Наздраве с паламуд и лимонче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБлагородно ти отстъпвам моя дял.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕ, как ше става за ракия ка си лаком и го изядаш преди да стигнеш до нея. Он се маринова, отлежава в стъкло буркани Омния и се поднася на най-тракащите сътрапезници в Кръчмата.А не да го пръскаш по свалки с разни лелки и карабинерки.
Ама кат си гузен по тънката част..... режи паламудя на филии и пържоли откъм най-дебелата част в средата и подавай насам, пък опашката я отправяй към Шерше ла фам, да ти напомня, че всяка крушка си има опашка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМани, че ми се отяде.....
Моя дзвер,кът каза
, че апартамента замирисъл на рибарско пристанище и не ще да чуе повече за риба.....
Напълних едно чекмедже в камерата и ѝ декларирах, че ще си каня сирени на вилата.....
Ще си печем паламуди на огнището и ще размяукваме котките.....
пп Абе, винаги ще има за какво да се ядосва човек....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМани, че ми се отяде.....
Моя дзвер,кът каза
, че апартамента замирисъл на рибарско пристанище и не ще да чуе повече за риба.....
Напълних едно чекмедже в камерата и ѝ декларирах, че ще си каня сирени на вилата.....
пп Абе, винаги ще има за какво да се ядосва човек....Ма, тактиката ти погрешна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕ, как ше става за ракия ка си лаком и го изядаш преди да стигнеш до нея. Он се маринова, отлежава в стъкло буркани Омния и се поднася на най-тракащите сътрапезници в Кръчмата.А не да го пръскаш по свалки с разни лелки и карабинерки.
Ама кат си гузен по тънката част..... режи паламудя на филии и пържоли откъм най-дебелата част в средата и подавай насам, пък опашката я отправяй към Шерше ла фам, да ти напомня, че всяка крушка си има опашка.
Моя дзвер,кът каза
пп Абе, винаги ще има за какво да се ядосва човек....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака си е ....
Мани...Такава жега през септември не е нормално....Морето чисто, топло само дето едно не прецених...Да се настаниш на 30 м от скалите в Созопол.....Тия вълнички ми развалиха съня...Буффф, трясссс, плясссс...и тия рибари дето изловиха паламуда на морето ме изнервиха....Мъкаааа....10 паламуда по кило и нещо си взех....абе, гадно
Не стават за мезе за ракия.....
Наздраве !А не да го пръскаш по свалки с разни лелки и карабинерки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИ аз.
Бъш от там...
Де спа ?
(ако ней тайна де..)
Най ме изненада чистотата на водата. Преди месец бях на Дружба.....
Ни курорта, курорт, ни водата, вода.....
Купи ли си риба ?
Като разправям, че паламудите с око като нокът на палец, са по 5 лв ..., не ми вярват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСнощи се върнах....И мириша на паламуд...
Бъш от там...
Де спа ?
(ако ней тайна де..)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКога тва бре ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака си е ....
Мани...Такава жега през септември не е нормално....Морето чисто, топло само дето едно не прецених...Да се настаниш на 30 м от скалите в Созопол.....Тия вълнички ми развалиха съня...Буффф, трясссс, плясссс...и тия рибари дето изловиха паламуда на морето ме изнервиха....Мъкаааа....10 паламуда по кило и нещо си взех....абе, гадно
Наздраве !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЗаради такива като теб застудява. Да не съжаляват, че все още не са на морето. Поне времето се оправи за пиене.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
УжасТ.....След 5 дни море да работиш.....
Приятен ден !
Коментар
Коментар