IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кака като млада е била Флюбена в Батман, ама той не отвърнал на чувствата й, та се овещерила оттогава айде, че запивам с на жената баща й - и него го научих да мези с шамфъстък. Наздраве
    Кака е овещерена преди да започне да флюбва. Пък след туй, във връзка с придобитите знания и умения /казани, бъркочи, наричания и прочие/, няма мъж де да не е отвърнал на чуфствата й
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да, бе, не съм направил таз фройдистка връзка. Че напоследък ми се патки привиждат, що им мисля нещо на агънцатата. Проницателно от твоя страна. Трябва отвориш кабинет по психоанализа. И да обосновеш защо на Кака й се привиждат крилца от прилепчета. Сигурно й се ще да я прелъстят и обладаят с нейно провокирано от прилеповата прахчица съдействие, както е опитвал някой ашлак в недалечната й младост.
      Алооу, ти ако поне наполовина се усещаш какво ми се ще, няма само с дъски да заковеш прозорците и вратата с трикрилия гардероб се затиснеш, ами направо ще ги зазидаш
      Наздраве, Мрънкало!
      Мечо

Коментар

Да, бе, не съм направил таз фройдистка връзка. Че напоследък ми се патки привиждат, що им мисля нещо на агънцатата. Проницателно от твоя страна. Трябва отвориш кабинет по психоанализа. И да обосновеш защо на Кака й се привиждат крилца от прилепчета. Сигурно й се ще да я прелъстят и обладаят с нейно провокирано от прилеповата прахчица съдействие, както е опитвал някой ашлак в недалечната й младост.
        Кака като млада е била Флюбена в Батман, ама той не отвърнал на чувствата й, та се овещерила оттогава айде, че запивам с на жената баща й - и него го научих да мези с шамфъстък. Наздраве
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ся храча по другите дразнители от Кръчмата. Теб като изключително важен, съм те фключила в графика за Богоявление, че тогава мълчаната ми вода ще е прясно взета и изключително подходяща за целите на наричането.
          Наздраве!
          Така, така, отлагай докато съвсем отпаднеш и изплезиш език. Тогава и аз ще ти се изплезя.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Уфффф, дръто, дръто,,,
            Новите зъбки на са за да тракаш в такт с музиката, а за да гризаш младо лебедче....

Наздраве !
            Още един проницателен тип. Не издавай чужди съкровени желания. Наздраве за плодотворните блянове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тракич, да беше беше мома, пък да ти теглят една патка, ама знае ли човек кой какви желания има наздраве

Коментар

Напоследък все на патица ме тегли. Намирам се в патешкия си период. Преминал съм през пуешки, свински, кокоши и сега съм на патички. Две за коледа - с родата и с компанията. За Новата година съм на пиян(о) бар, та няма прекалявам с кулинарни потретвания.
                П.п. Ако случайно си ме видяла някъде как се излагам, надявам се да не си правила заклинания върху моя образ ненагледен. Пу, пу.... да плюна в пазва за всеки случай.
                Тракич, да беше беше мома, пък да ти теглят една патка, ама знае ли човек кой какви желания има наздраве
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Сложих си нови зъбки, Чиче, та сега тракам като с кастанетки. ............!
                  Уфффф, дръто, дръто,,,
                  Новите зъбки на са за да тракаш в такт с музиката, а за да гризаш младо лебедче....

Наздраве !

Коментар

Напоследък все на патица ме тегли. Намирам се в патешкия си период. Преминал съм през пуешки, свински, кокоши и сега съм на патички. Две за коледа - с родата и с компанията. За Новата година съм на пиян(о) бар, та няма прекалявам с кулинарни потретвания.
                    П.п. Ако случайно си ме видяла някъде как се излагам, надявам се да не си правила заклинания върху моя образ ненагледен. Пу, пу.... да плюна в пазва за всеки случай.
                    Ся храча по другите дразнители от Кръчмата. Теб като изключително важен, съм те фключила в графика за Богоявление, че тогава мълчаната ми вода ще е прясно взета и изключително подходяща за целите на наричането.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Забрави за едни спомагащи и вибриращи устройства с батерии, или пък не си забравил.
                      Пак си недоразбрал. Чичи има колекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Арахна, ти май не си прескочил нито едни коледно-новогодишни празници, без да сготвиш пълнена патица!? По спомен, все с това блюдо се фалиш.
                        Наздраве!

Коментар

Дояждам една патица, та да почерпа докато не съм я доизял и заприличал на облажено габровче. Не че не съм, ама съм малкогабровче. От Малко Габрово.

Арахна, ти май не си прескочил нито едни коледно-новогодишни празници, без да сготвиш пълнена патица!? По спомен, все с това блюдо се фалиш.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Сложих си нови зъбки, Чиче, та сега тракам като с кастанетки. Сетих се за тоа номер като разбрах, че и ти ползваш помощни пособия. За онаа работа. Намигам, та ониа под 39-годишните да не разберат много за какво става дума. Не е важно с какво, важно е да свършиш работата. Наздраве за всекакви патерици, протези, ченета, ментета и..... прочие вибриращи устройства!
                            Забрави за едни спомагащи и вибриращи устройства с батерии, или пък не си забравил.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                              Чудесна рецепта с народен привкус ( абсолютно я подкрепям), отличен вид и виртуално ухание...
                              Чиниите със сервираното също са добри !
                              Само нещо ме тормози...не дрънкулките до чинията, а една младежка загриженост към теб...
                              Не трябва ли твоята порция да е пасирана... Все пак на твоята възраст и с твоят чувствителен стомах, трябва известно обгрижване....

Наздраве !!!

пп С патешката мас ще си мажеш обувките и кунките. Супер е ...
                              Сложих си нови зъбки, Чиче, та сега тракам като с кастанетки. Сетих се за тоа номер като разбрах, че и ти ползваш помощни пособия. За онаа работа. Намигам, та ониа под 39-годишните да не разберат много за какво става дума. Не е важно с какво, важно е да свършиш работата. Наздраве за всекакви патерици, протези, ченета, ментета и..... прочие вибриращи устройства!

Коментар

Патичката първо се сварява, бульонът с мазнината се отделя на студено. Маста отгоре на бульончето се втвърдява след няколко часа, обира се и се пълни в бурканче, което се бута във фризера. После се готвят други манджи с нея, тъй като е най-полезната животинска мазнина. Бульончето също е вкусно като е добре обезмаснено. Самата патичка съчетана с кисело зелце дава комбинация на сочно месце със свежа и рязка плънка. С мандарини вероятно също е добре, но киселото зеле си е царят на българската кухня.
                                П.п. Всякакви инсинуации за огърлички и нанизчета са умерено правдиви. Ако има перли, не сме бедро до бедро в моето легло.Те са в Лабуан и са за Сандокан. А аз съм Трака от батака.
                                И киселото мляко също.

Естествени пробиотици и с много други полезнотии, пък и вкусотии.

Коментар

Working...
                                X