Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, мисията изпълнена. На ранина се измъкнах от города маскиран зад младо дръвче рустифина (влакнест шмак). Сега твойта едра третинка има ме дири два дена без резултат. Спокойно кръшкай из Балканя. И като се върне му набий канчето, че не срещнал из кварталите целта лубезна. Но глей да не разкрие, че сме комбина. Той чете ли ти форумите?
П.п. Не му ли зададе резервна цел - оня чичко, де жена му го изгонила от къщи с все паламуда да го продава на женския пазар с надценка. Що като не печелел на БФБ, барем от паламуда да докарал некой леф, че тя да си затвори камби за зимата. Ама нема му дава за ракията.
Пишеш, пишеш и накрая все с мен се измъкваш и мен слагаш на пусията ...
Ти от достолепната 105 кг част от Тянкината къща не се страхувай а гледай по-пъргавата да не те изненада ...
пп Има приказка за твойта работа - "Като те е страх от мечки, не ходи в гората...".
пп Не че Тянка мечка, де....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКомандировала съм по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието в Голямото село. Съветвам те до сряда да се ушумолиш и снишиш нейде, щото той вече е на тетик и само чака да мръднеш.
Наздраве!
П.п. Не му ли зададе резервна цел - оня чичко, де жена му го изгонила от къщи с все паламуда да го продава на женския пазар с надценка. Що като не печелел на БФБ, барем от паламуда да докарал некой леф, че тя да си затвори камби за зимата. Ама нема му дава за ракията.
Коментар
-
Добро утро !
Да еВа тоя паламуд и тия рибки......
Шкембето си е правилното Едене...и кИбапчетата....
Снощи незнайно защо вдигнах неправилното нещо - кръвното.....
Нещо не ми влияе добре мазната риба - скумрия, сьомга, паламуд....Уж Омега 3, бла-бла ползи а на мене наобратно....
пп Ще трябва да я пека за Лелчето....На Тракащия - главите......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВ стария град до Художественото училище, на метри от разкопките на носа....
Най ме изненада чистотата на водата. Преди месец бях на Дружба.....
Ни курорта, курорт, ни водата, вода.....
Купи ли си риба ?
Като разправям, че паламудите с око като нокът на палец, са по 5 лв ..., не ми вярват....
УСЕТИХ аз раздвижване в силата ...
(и аз бех в стария грат - близо до пощата, там имам една опорна точка...)
Да, водата беше убава, ама ние водихме дЯцата на Аркутино и Делфин... Верно, с кола е, ама баш тва дет ни требе - без хора и феликолепна вода (като температура и чистота.. чак и риби (не га знам, ква марка, ама поне двайсетина санта големи ми се видеха, през водата..) плуват около теб)
С тоа паламут, напрао ми надуха главата... Къде и да седна, се едно и също се кометира.. Ама така де - рибари..
Предполагам, си забол поне едно шкембе, на праилното място... ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБаш тъй, Бенджи! В унисон и хармония сме с теб, както обикновено.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБаш тъй, Бенджи! В унисон и хармония сме с теб, както обикновено.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКомандировала съм по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието в Голямото село. Съветвам те до сряда да се ушумолиш и снишиш нейде, щото той вече е на тетик и само чака да мръднеш.
Наздраве!
Ама съм майстор на дезинформацията и маскировката, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСипам ти коняк, щото у Кръчмата коняче не се пие.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра вечер!
Уфффф, че сте Умирисали на риба
Дайте едно малко коняче и да бягам, че се не трае
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДобре, де, черпа ром..... дойч.... с паламуд.
П.п. Лелей, те сега се събра потеря от карабинерки..
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, ама лимонът го предпочитам в компанията на ром. Никак не мож ма дразни с тоз паламуд.
П.п. Лелей, те сега се събра потеря от карабинерки.
Коментар
Коментар