IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пишеш, пишеш и накрая все с мен се измъкваш и мен слагаш на пусията ...
    Ти от достолепната 105 кг част от Тянкината къща не се страхувай а гледай по-пъргавата да не те изненада ...

пп Има приказка за твойта работа - "Като те е страх от мечки, не ходи в гората...".

пп Не че Тянка мечка, де....

Наздраве !
    Стига, бе, тя Тянка теб та пази като гъба трюфел, шо й свириш на тънка струна. И както виждаш се налага сам да хода в гората да развеселявам компанията, че много заспали иначе. Добре че г-жа Тя... търпелива като 155 висока и 70 тънка.

Коментар

Добро утро !

Да еВа тоя паламуд и тия рибки......
      Шкембето си е правилното Едене...и кИбапчетата....
      Снощи незнайно защо вдигнах неправилното нещо - кръвното.....
      Нещо не ми влияе добре мазната риба - скумрия, сьомга, паламуд....Уж Омега 3, бла-бла ползи а на мене наобратно....

пп Ще трябва да я пека за Лелчето....На Тракащия - главите......

Наздраве !
      Покорно благодара! Си направа чорбичка. Паламуда не е мазен и нема много омеги. Кръвното си го дигнал от жената и от бъзика, на който те подложихме. Половината фактор за ипертонията може да отпадне. Но само половината, щото жената може смениш, ала Кръчмата не бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Каке, мисията изпълнена. На ранина се измъкнах от города маскиран зад младо дръвче рустифина (влакнест шмак). Сега твойта едра третинка има ме дири два дена без резултат. Спокойно кръшкай из Балканя. И като се върне му набий канчето, че не срещнал из кварталите целта лубезна. Но глей да не разкрие, че сме комбина. Той чете ли ти форумите?

П.п. Не му ли зададе резервна цел - оня чичко, де жена му го изгонила от къщи с все паламуда да го продава на женския пазар с надценка. Що като не печелел на БФБ, барем от паламуда да докарал некой леф, че тя да си затвори камби за зимата. Ама нема му дава за ракията.

Пишеш, пишеш и накрая все с мен се измъкваш и мен слагаш на пусията ...
        Ти от достолепната 105 кг част от Тянкината къща не се страхувай а гледай по-пъргавата да не те изненада ...

пп Има приказка за твойта работа - "Като те е страх от мечки, не ходи в гората...".

пп Не че Тянка мечка, де....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Командировала съм по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието в Голямото село. Съветвам те до сряда да се ушумолиш и снишиш нейде, щото той вече е на тетик и само чака да мръднеш.
          Наздраве!
          Каке, мисията изпълнена. На ранина се измъкнах от города маскиран зад младо дръвче рустифина (влакнест шмак). Сега твойта едра третинка има ме дири два дена без резултат. Спокойно кръшкай из Балканя. И като се върне му набий канчето, че не срещнал из кварталите целта лубезна. Но глей да не разкрие, че сме комбина. Той чете ли ти форумите?

П.п. Не му ли зададе резервна цел - оня чичко, де жена му го изгонила от къщи с все паламуда да го продава на женския пазар с надценка. Що като не печелел на БФБ, барем от паламуда да докарал некой леф, че тя да си затвори камби за зимата. Ама нема му дава за ракията.

Коментар

• Добро утро !

Да еВа тоя паламуд и тия рибки......
            Шкембето си е правилното Едене...и кИбапчетата....
            Снощи незнайно защо вдигнах неправилното нещо - кръвното.....
            Нещо не ми влияе добре мазната риба - скумрия, сьомга, паламуд....Уж Омега 3, бла-бла ползи а на мене наобратно....

пп Ще трябва да я пека за Лелчето....На Тракащия - главите......

Наздраве !

Коментар

В стария град до Художественото училище, на метри от разкопките на носа....

Най ме изненада чистотата на водата. Преди месец бях на Дружба.....

Ни курорта, курорт, ни водата, вода.....

Купи ли си риба ?
              Като разправям, че паламудите с око като нокът на палец, са по 5 лв ..., не ми вярват....
              СИГУРЕН БЕХ !!!
              УСЕТИХ аз раздвижване в силата ...
              (и аз бех в стария грат - близо до пощата, там имам една опорна точка...)
              Да, водата беше убава, ама ние водихме дЯцата на Аркутино и Делфин... Верно, с кола е, ама баш тва дет ни требе - без хора и феликолепна вода (като температура и чистота.. чак и риби (не га знам, ква марка, ама поне двайсетина санта големи ми се видеха, през водата..) плуват около теб )
              С тоа паламут, напрао ми надуха главата... Къде и да седна, се едно и също се кометира.. Ама така де - рибари..
              Предполагам, си забол поне едно шкембе, на праилното място... ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                Добро утро , Кръчма !
                Дочу, че черпят с паламуд и ти просветна като на съмнало. Да, ама не. Чичо си легна. Така че Лека нощ!

Коментар

Баш тъй, Бенджи! В унисон и хармония сме с теб, както обикновено.
                  Наздраве!
                  Стига сте се глезили. бе. Я и за двамата ром дойч с паламуд. На френска бална зала и на английска пушалня сте обърнали опушената, вмирисана българска кръчма.

Коментар

Наздраве!
                    Чиърс..... съм се омотал вече....
                    Life won't wait for you.

Коментар

Командировала съм по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието в Голямото село. Съветвам те до сряда да се ушумолиш и снишиш нейде, щото той вече е на тетик и само чака да мръднеш.
                      Наздраве!
                      Осте утре рано заран офейквам. А ти не оставяй твоята работа другимо. ми отивай да дебнеш Чичин покрай блатото.
                      Ама съм майстор на дезинформацията и маскировката, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Сипам ти коняк, щото у Кръчмата коняче не се пие.
                          Наздраве!
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Добра вечер!
                            Уфффф, че сте Умирисали на риба
                            Дайте едно малко коняче и да бягам, че се не трае
                            Сипам ти коняк, щото у Кръчмата коняче не се пие.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Добра вечер!
                              Уфффф, че сте Умирисали на риба
                              Дайте едно малко коняче и да бягам, че се не трае

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                Добре, де, черпа ром..... дойч.... с паламуд.
                                П.п. Лелей, те сега се събра потеря от карабинерки.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X