Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Безценното камъче отлепи към късния следобед и отиде да си пробва късмета - от първото парче баница му се падна "работата". Последва вой до небесата и бяха изказани подозрения за недобронамерена нагласа. С второто парче се разбра с какво точно ще работи - "мотиката"
Наздраве!
П.П. Останаха две парчета от баницата с късметите - "ремонти" и "дебелото псе". Чудя се, дали да не ги опаковам празнично и заедно с песа да ги тирна към Голямо село, подарък на Мрънкалото!?)) (може да е изръмжал,)) шегуваме се)
А Тарантулчо нека да реанимира след тежките ремонти и новогодишните програмиИ да пази покрива, да издържи сезона ))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Благодаря, працаканоТО!
Да ти се връща, да си богат на идеи и дързост и липса на колебание!
Много ще ни е важно, че не се знае що иде отсреща. Пък ако вземе да дойде неква мътна вода и се опита да ни влачи нанейде, да сме силни и прозорливи, че да хванем бързо спасителен бряг.Прав си и за колебанието, - отчитам си го като недостатък неприятен, надявам се че го "преборвам" с годините...
Иначе се зарадвах, когато прочетох, че си затворил сергията лятос Щото, което се задаваше напролет, ми заприлича на шуменския влак, шеговито казано.)) Още не е минал, според мен, така че, имаме и някакъв спасителен бряг - при затворени сергии, да посрещнем и изпратим влакаЩе шуми, ще подрънчи, ще пусне малко пАра и ще си отмине. (по живо по здраво, както се казва)
Last edited by precakanoto; 01.01.2019, 20:15.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чул те Господ, хер Начев! Ако знаеш колко народ ще пропищи ако се сбъднат съкровените ми желания.
ЩЕ нацелиш една здрава мяра!
Ако продължават да пищят, ще се найде лек.
И събра ги тя и им кротко говореше. А те я слушаха!
Не пищете, потрайте, благи бъдете!
Истинското оправяне минава през истинско премеждие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Жив и здрав и нови творчески импусли, хер Начев!
(хер както казва Тнм, а и нейните пожелания да ти се сбъднат)
Да ти се връща, да си богат на идеи и дързост и липса на колебание!
Много ще ни е важно, че не се знае що иде отсреща. Пък ако вземе да дойде неква мътна вода и се опита да ни влачи нанейде, да сме силни и прозорливи, че да хванем бързо спасителен бряг.
Коментар
-
Пък на теб, колежке, да ти се случват все неща, за които мечтаеш!
Помня, че скоро бях вкарал в някакъв пореден повествователен чаршаВ някакъв детайл за загубена надежда, ма сега не мога да се сетя, коя от многото е
Да вдигнем наздравица за надеЖНите люде!
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Уж му се е паднало "учението", пък то комай изучено на сума трикове, ще се окаже дебелото псе
Наздраве, за здраве и успехи из целия хабитат
Наздраве!
П.П. Останаха две парчета от баницата с късметите - "ремонти" и "дебелото псе". Чудя се, дали да не ги опаковам празнично и заедно с песа да ги тирна към Голямо село, подарък на Мрънкалото!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хер, Начев и на теб по вода да ти върви през 2019 година. Може пък да ти се случи онова нещо, за което почти си загубил надежда.
Наздраве!
Помня, че скоро бях вкарал в някакъв пореден повествователен чаршаВ някакъв детайл за загубена надежда, ма сега не мога да се сетя, коя от многото е
Да вдигнем наздравица за надеЖНите люде!
Коментар
-
(хер както казва Тнм, а и нейните пожелания да ти се сбъднат)Last edited by precakanoto; 01.01.2019, 19:39.
Коментар
-
И в родителите ми намаза едно голямо парче, ама там нямаше късмет.
Наздраве, Преци и много успехи през 2019 година!
Наздраве, за здраве и успехи из целия хабитат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Спокойно, де!!! При теб случая е друг - твойта була ще копа, ще сади пиперо, ще го бере, ниже на низи и накрая и краката ти ще измие. Роден си с късмет у Чужденеция, разбираш ли.
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Last edited by tnm; 01.01.2019, 18:28.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ъхъ! Както са казали древните, умният човек се жени за жена с чувство за хумор. Щото, жената така или иначе ще му разкаже играта, ама поне да му е весело
Наздраве!
Сетих се и аз като Грую за един виц.
Ядосал се Господ на своето творение Адам и решил да го накаже. Мислим, мислил, по бръкнал в тялото му и извадил едно ребро и сътворил от него Ева. Тъкмо решил да продължи с наказанието и погледнал Ева. Замислил се Господ дълбоко и промълвил.
- Няма нужда от друго наказание. Сътвореното от реброто ще му вземе всичко, заедно с душата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Гаранция тези късмети ти си ги измислила.
ЧНГ Здраве и щастлива 2019 на цялата кръчма
За много години, Събев!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар