Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Що аз, бре!? Ти смотолеви нещо за космическите коридори.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Мани..
Хареса ми тази пущина и вече съм на 3х20, но 52 градусова....
Реже ми не само главата, но и кунките.
пп Дръто, режи си от време на време ноктите, бре ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Някои каки май през паницата с мълчана вода са потънали и реят из космоса. Я, да ги върнем на земята с малка почерпка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Излезе му късмета - ще вдига самолета с тоз АП и ще тракат кокали
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
� -
Предвид възрастта и моментното ти здравословно състояние - най-вероятно някой ап за снижаване на кръвното налягане. Щото съм добра душа
Наздраве, Мрън!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Чи почва ли се от сутринта? Ти до обед ще си запел песничката за воло. А тоя с големите ноктя е технологът, който съм наел, че да не сгъвам кръст. С ноктите си он проверява какъв е градуса. Ако се топят, значи все още е висок.
Кога си пийвам вечер съм на тва сърхошко количество....
През деня си позволявам само уиски, че ракията много мирише и ще се излагам пред 'ората
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Мани..
- 1 like
Коментар
� -
Малеййй, тоа чичко виде, че се лее дюлевица и веднага дофтаса. Наобикаля казана и уж се закача с Тракалото, ама очото му все в тънката струя. Глей, глей и примлясквай. ше ти сипем кога падне до 20 гр. да не направиш много главата. Що на тая преклонна възраст ще ти дойде нанагорно.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тарантуле, показваш, че простатата алармира ли , бре ?
Наздраве за добра проходимост ...!
Коментар
� -
Само внимавай по този космически коридор да не падне някоя квадрантида връз главата ти. То, вярно, че я ползваш само за равновесие, но все пак ...
Наздраве, Мрън!
П.П. След малко наливам канчето с водата и чакам луната да се покаже из нимбостратусите.
- 1 like
Коментар
� -
Тази нощ се наричат разни желания и те по космичен коридор стигат до вселенския разум, който може и да ги изпълни. Затова внимавайте какво си наричате, що по-добре голема спекулативна печалба да ви се сбъдне, отколкото тормоз над разни чичета. А пък най-инатливите съветвам да пресушат бутилка с ром и да се успят, щото да се не излагат, че отгоре не ги слушат. БФБ може и да потегли нагоре таз година, така че не изпускайте да си прикачите ремаркето, което вземе да вземе да се понапълни. Това благопожелание хич не е адресирано до когото и да е. Наздраве с бутилка ром и да е целата вечер "Йо-хо-хо", пък после сън юнашки.
Наздраве, Мрън!
П.П. След малко наливам канчето с водата и чакам луната да се покаже из нимбостратусите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
П.П. Утре посред нощ, ако знаеш какви ще ти ги наредя над паницата с вода... Свят ще ти се завий.
- 1 like
Коментар
� -
Сигурно ще пратиш бутилка виски. Само да навредиш. Свят ще ми се вий, ако пратиш водчица, що ще я глътна и она ще ме гътне. Наздраве, Дръннннн.....
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
�
Коментар