IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Излезе му късмета - ще вдига самолета с тоз АП и ще тракат кокали
    Не я открехвай как се вдига самолета с апчета, че ще вземе се пробва да вдигне метлата и ще се набучи у нечий покрив. От де да знае, че леталото требва да има определени хромозоми.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Що аз, бре!? Ти смотолеви нещо за космическите коридори.
      Наздраве!
      Айдееее, смълчаната вода се завърна и сега ще ни реди, кои от желанията й са се изпълнили. Дано е почнала да забравя, та да е пропуснала поне половина. То ще се чуе утре като Чиче почне да пищи и да мята клетви към Централния Балкан. Хайде, Тянке, сподели с нас, като какво ще го споходи Чиче тази нощ. Здрав да е! И с акъля си!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Мани..
        Хареса ми тази пущина и вече съм на 3х20, но 52 градусова....
        Реже ми не само главата, но и кунките.

пп Дръто, режи си от време на време ноктите, бре ...
        Добави още няколко градуса и ще се сдобиеш с добър дезинфектант за кочината. Пръскаш, мориш бацилите и като бонус се опияняваш.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Някои каки май през паницата с мълчана вода са потънали и реят из космоса. Я, да ги върнем на земята с малка почерпка.
          Що аз, бре!? Ти смотолеви нещо за космическите коридори.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Все си мисля, че само с хапче най-много да буксува по пистата. При него ще трябва и някоя оправна и оперена стюардеса Наздраве!

Мечо

Коментар

Предвид възрастта и моментното ти здравословно състояние - най-вероятно някой ап за снижаване на кръвното налягане. Щото съм добра душа
              Наздраве, Мрън!
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Чи почва ли се от сутринта? Ти до обед ще си запел песничката за воло. А тоя с големите ноктя е технологът, който съм наел, че да не сгъвам кръст. С ноктите си он проверява какъв е градуса. Ако се топят, значи все още е висок.
                Неправилно написах ...
                Кога си пийвам вечер съм на тва сърхошко количество....
                През деня си позволявам само уиски, че ракията много мирише и ще се излагам пред 'ората

Коментар

Мани..

Чи почва ли се от сутринта? Ти до обед ще си запел песничката за воло. А тоя с големите ноктя е технологът, който съм наел, че да не сгъвам кръст. С ноктите си он проверява какъв е градуса. Ако се топят, значи все още е висок.

Коментар

Малеййй, тоа чичко виде, че се лее дюлевица и веднага дофтаса. Наобикаля казана и уж се закача с Тракалото, ама очото му все в тънката струя. Глей, глей и примлясквай. ше ти сипем кога падне до 20 гр. да не направиш много главата. Що на тая преклонна възраст ще ти дойде нанагорно.
                    Мани..

Коментар

Добро утро !
                      Тарантуле, показваш, че простатата алармира ли , бре ?
                      Наздраве за добра проходимост ...!
                      Малеййй, тоа чичко виде, че се лее дюлевица и веднага дофтаса. Наобикаля казана и уж се закача с Тракалото, ама очото му все в тънката струя. Глей, глей и примлясквай. ше ти сипем кога падне до 20 гр. да не направиш много главата. Що на тая преклонна възраст ще ти дойде нанагорно.

Коментар

• Добро утро !
                        Тарантуле, показваш, че простатата алармира ли , бре ?
                        Наздраве за добра проходимост ...!

Коментар

Само внимавай по този космически коридор да не падне някоя квадрантида връз главата ти. То, вярно, че я ползваш само за равновесие, но все пак ...
                          Наздраве, Мрън!

П.П. След малко наливам канчето с водата и чакам луната да се покаже из нимбостратусите.
                          Някои каки май през паницата с мълчана вода са потънали и реят из космоса. Я, да ги върнем на земята с малка почерпка.

Коментар

Тази нощ се наричат разни желания и те по космичен коридор стигат до вселенския разум, който може и да ги изпълни. Затова внимавайте какво си наричате, що по-добре голема спекулативна печалба да ви се сбъдне, отколкото тормоз над разни чичета. А пък най-инатливите съветвам да пресушат бутилка с ром и да се успят, щото да се не излагат, че отгоре не ги слушат. БФБ може и да потегли нагоре таз година, така че не изпускайте да си прикачите ремаркето, което вземе да вземе да се понапълни. Това благопожелание хич не е адресирано до когото и да е. Наздраве с бутилка ром и да е целата вечер "Йо-хо-хо", пък после сън юнашки.
                            Само внимавай по този космически коридор да не падне някоя квадрантида връз главата ти. То, вярно, че я ползваш само за равновесие, но все пак ...
                            Наздраве, Мрън!

П.П. След малко наливам канчето с водата и чакам луната да се покаже из нимбостратусите.
                            Мечо

Коментар

П.П. Утре посред нощ, ако знаеш какви ще ти ги наредя над паницата с вода... Свят ще ти се завий.
                              Тази нощ се наричат разни желания и те по космичен коридор стигат до вселенския разум, който може и да ги изпълни. Затова внимавайте какво си наричате, що по-добре голема спекулативна печалба да ви се сбъдне, отколкото тормоз над разни чичета. А пък най-инатливите съветвам да пресушат бутилка с ром и да се успят, щото да се не излагат, че отгоре не ги слушат. БФБ може и да потегли нагоре таз година, така че не изпускайте да си прикачите ремаркето, което вземе да вземе да се понапълни. Това благопожелание хич не е адресирано до когото и да е. Наздраве с бутилка ром и да е целата вечер "Йо-хо-хо", пък после сън юнашки.

Коментар

Сигурно ще пратиш бутилка виски. Само да навредиш. Свят ще ми се вий, ако пратиш водчица, що ще я глътна и она ще ме гътне. Наздраве, Дръннннн.....
                                Предвид възрастта и моментното ти здравословно състояние - най-вероятно някой ап за снижаване на кръвното налягане. Щото съм добра душа
                                Наздраве, Мрън!
                                Мечо

Коментар

X