IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да ти пратя тинктура за промивка на копитцето?
    Наздраве, Мрън!

П.П. Утре посред нощ, ако знаеш какви ще ти ги наредя над паницата с вода... Свят ще ти се завий.
    Сигурно ще пратиш бутилка виски. Само да навредиш. Свят ще ми се вий, ако пратиш водчица, що ще я глътна и она ще ме гътне. Наздраве, Дръннннн.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Гаааааа, работи, работи, върху Чиче работи. та и двамата да си осмислите магическата 2022 година. Той вече по два късмета ти прати, ти му отвърни с две поразии. А на мен ми се падна от късметите "Почивка в Сардиния". Спраскай се от яд докато чукаш върху главата чичева. Здраве да е!
      П.п. Преди малко стъпих на бодил с як шип, та проби подметката и нарани ходилото уязвимо. Нещо ме усъмняваш, но щом такъв убав късмет ти се е паднал, ще чакам на него да те умори за седмица, та да легнеш да пъшкаш и въздишаш.
      Да ти пратя тинктура за промивка на копитцето?
      Наздраве, Мрън!

П.П. Утре посред нощ, ако знаеш какви ще ти ги наредя над паницата с вода... Свят ще ти се завий.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ужаст на вещицата и се падна да работи
        Дека да се крием да не ни стигат проклятията?
        Ти си отписан още в миналогодишната й програма. Паниката ти сега само потвърждава неотложността на твоя случай. Ей, сега ще се захване, щото да се разтуши, че по празниците толкоз много дечица са се веселили. Безобразие, според нейното проклето схващане за света и човеците в него. Но ще се поправи като почне с дедовците - ти, Чиче и пр.

Коментар

Мани, манииии! УжасТ късмет изтеглих от баницата.Работа ми се падна. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието докопа мързела. Черна несправедливост и за съжаление - по-добри рефлекси при него, доведоха до това прескръбно събитие. Още не мога да се отърся от преживяното.
          Наздраве!
          Гаааааа, работи, работи, върху Чиче работи. та и двамата да си осмислите магическата 2022 година. Той вече по два късмета ти прати, ти му отвърни с две поразии. А на мен ми се падна от късметите "Почивка в Сардиния". Спраскай се от яд докато чукаш върху главата чичева. Здраве да е!
          П.п. Преди малко стъпих на бодил с як шип, та проби подметката и нарани ходилото уязвимо. Нещо ме усъмняваш, но щом такъв убав късмет ти се е паднал, ще чакам на него да те умори за седмица, та да легнеш да пъшкаш и въздишаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Каква вещица, бре!? Аз съм фея с пръчица в ръка. Метла и котка не се ми атрибут
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Мани, манииии! УжасТ късмет изтеглих от баницата.Работа ми се падна. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието докопа мързела. Черна несправедливост и за съжаление - по-добри рефлекси при него, доведоха до това прескръбно събитие. Още не мога да се отърся от преживяното.
              Наздраве!
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не те разбрах ..Аз на вас по 2 късмета ви пожелавам, а ти за мен си приготвил казаня...
                Простено да ти е !
                пп ЧувАл съм, че подаграта след краката удряла и главата.......

Наздраве !
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Няма ли да ти дойдат много по два....... носа да имаш и да ги вреш и двата под на Кака полата. Или там, де си вареше отварите преди да я пенсиониргам, да провериш що ти се е вскучнил животът напоследък и не ти се случват големи премеждия. Защото я пенсиониргах, затова. Та поради тая причина не ти трябват два носа и други работи по две не ти трябват, що ти и по едно не ги вече владееш и управляваш. Старост-всекроткост! Дреми там до огъня и гърнето с боб.

Вещите и зловещи каки не се пенсионират. Напротив - с напредването на възрастта започват по-големи поразии да нанасят. Ходи там, пали свещи, плювай през рамо и се върти от ляво на дясно, че бая празници магически предстоят. Ще има да те пробожда я подаграта, я ишиаса и да ти ври от язвата.
                  Наздраве, Мрън!
                  Мечо

Коментар

Не те разбрах ..Аз на вас по 2 късмета ви пожелавам, а ти за мен си приготвил казаня...
                    Простено да ти е !

Наздраве !
                    Ахааа, минала те и теб Царската болест, начи. Щом сметаш, че казан съм ти подготвил кога съм му турил катанеца. Бъди благодарен, че създадох социални благинки за старите вещи жени, та се отказаха от занаята и те оставиха кротко да си почиваш на старини. Е, например, онаа разтерзаната Кака, осигурих й два мечока в гората, да са гонат и забавляват, та съвсем забрави за оптиката и да ти цели главата. Сега она тича напред и вика "Стига, стига...", ама они не могат я стигнат, що много пъргава стана. Па и да я стигнат, едва ли набързо ще й застига. Та така, това е да знаеш как се провежда социална политика и да примиряваш противополжностите на една маса, отгоре на масата и под масата. Учи се и се преквалифицирай. Наздраве!

Коментар

Няма ли да ти дойдат много по два....... носа да имаш и да ги вреш и двата под на Кака полата. Или там, де си вареше отварите преди да я пенсиониргам, да провериш що ти се е вскучнил животът напоследък и не ти се случват големи премеждия. Защото я пенсиониргах, затова. Та поради тая причина не ти трябват два носа и други работи по две не ти трябват, що ти и по едно не ги вече владееш и управляваш. Старост-всекроткост! Дреми там до огъня и гърнето с боб.
                      Простено да ти е !

Наздраве !

Коментар

не ти трябват два носа и други работи по две не ти трябват
                        Ако ше са два, требе да са един над друг.

Коментар

ЧНГ 2022 !
                          Да сте живи и здрави !
                          Всички благинки по 2 да са !
                          Наздраве !

Коментар

• ЧНГ 2022 !
                            Да сте живи и здрави !
                            Всички благинки по 2 да са !
                            Наздраве !

Коментар

• За много години, тайфата!
                              Ползотворна и благодатна да е Новата година!
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Май не си чувал за Сизиф. С такива каки усилията са винаги сизифовски. Ти им говориш, че трябва да бъдат по-скромни и да отстъпват на кавалерите си място в леглото, а те те изхвърлят през прозореца. После пак се качваш при тях и.... изненада, изхвърлят те през прозореца.
                                В моята схема за перпетуум мобиле не споменах коя е движещата му сила, а това е рекламата.

Юнаците търкалят кръглата кака към върха, та като я онождат горе и тя пръдне от зор, да се разчуе надалече.
                                Реклама за юнаците, реклама и за каката.
                                Докато се загащват, обаче, каката се изтърколва надоле.
                                Не знам дали по Габровско е така, но по Севлиевско тъй шъ дъй.

В твоята схема силата е по-първична – нагонът и, признавам си, е по-добро решение.
                                Last edited by chan_tura_naga; 02.01.2022, 18:16.

Коментар

Working...
                                X