Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Гаааааа, работи, работи, върху Чиче работи. та и двамата да си осмислите магическата 2022 година. Той вече по два късмета ти прати, ти му отвърни с две поразии. А на мен ми се падна от късметите "Почивка в Сардиния". Спраскай се от яд докато чукаш върху главата чичева. Здраве да е!
П.п. Преди малко стъпих на бодил с як шип, та проби подметката и нарани ходилото уязвимо. Нещо ме усъмняваш, но щом такъв убав късмет ти се е паднал, ще чакам на него да те умори за седмица, та да легнеш да пъшкаш и въздишаш.
Наздраве, Мрън!
П.П. Утре посред нощ, ако знаеш какви ще ти ги наредя над паницата с вода... Свят ще ти се завий.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ужаст на вещицата и се падна да работи
Дека да се крием да не ни стигат проклятията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мани, манииии! УжасТ късмет изтеглих от баницата.Работа ми се падна. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието докопа мързела. Черна несправедливост и за съжаление - по-добри рефлекси при него, доведоха до това прескръбно събитие. Още не мога да се отърся от преживяното.
Наздраве!
П.п. Преди малко стъпих на бодил с як шип, та проби подметката и нарани ходилото уязвимо. Нещо ме усъмняваш, но щом такъв убав късмет ти се е паднал, ще чакам на него да те умори за седмица, та да легнеш да пъшкаш и въздишаш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ужаст на вещицата и се падна да работи
Дека да се крием да не ни стигат проклятията?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мани, манииии! УжасТ късмет изтеглих от баницата.Работа ми се падна. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието докопа мързела. Черна несправедливост и за съжаление - по-добри рефлекси при него, доведоха до това прескръбно събитие. Още не мога да се отърся от преживяното.
Наздраве!
Дека да се крием да не ни стигат проклятията?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не те разбрах ..Аз на вас по 2 късмета ви пожелавам, а ти за мен си приготвил казаня...
Простено да ти е !
пп ЧувАл съм, че подаграта след краката удряла и главата.......
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Няма ли да ти дойдат много по два....... носа да имаш и да ги вреш и двата под на Кака полата. Или там, де си вареше отварите преди да я пенсиониргам, да провериш що ти се е вскучнил животът напоследък и не ти се случват големи премеждия. Защото я пенсиониргах, затова. Та поради тая причина не ти трябват два носа и други работи по две не ти трябват, що ти и по едно не ги вече владееш и управляваш. Старост-всекроткост! Дреми там до огъня и гърнето с боб.
Вещите и зловещи каки не се пенсионират. Напротив - с напредването на възрастта започват по-големи поразии да нанасят. Ходи там, пали свещи, плювай през рамо и се върти от ляво на дясно, че бая празници магически предстоят. Ще има да те пробожда я подаграта, я ишиаса и да ти ври от язвата.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не те разбрах ..Аз на вас по 2 късмета ви пожелавам, а ти за мен си приготвил казаня...
Простено да ти е !
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Няма ли да ти дойдат много по два....... носа да имаш и да ги вреш и двата под на Кака полата. Или там, де си вареше отварите преди да я пенсиониргам, да провериш що ти се е вскучнил животът напоследък и не ти се случват големи премеждия. Защото я пенсиониргах, затова. Та поради тая причина не ти трябват два носа и други работи по две не ти трябват, що ти и по едно не ги вече владееш и управляваш. Старост-всекроткост! Дреми там до огъня и гърнето с боб.
Простено да ти е !
Наздраве !
Коментар
-
не ти трябват два носа и други работи по две не ти трябват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧНГ 2022 !
Да сте живи и здрави !
Всички благинки по 2 да са !
Наздраве !
Коментар
-
Май не си чувал за Сизиф. С такива каки усилията са винаги сизифовски. Ти им говориш, че трябва да бъдат по-скромни и да отстъпват на кавалерите си място в леглото, а те те изхвърлят през прозореца. После пак се качваш при тях и.... изненада, изхвърлят те през прозореца.
Юнаците търкалят кръглата кака към върха, та като я онождат горе и тя пръдне от зор, да се разчуе надалече.
Реклама за юнаците, реклама и за каката.
Докато се загащват, обаче, каката се изтърколва надоле.
Не знам дали по Габровско е така, но по Севлиевско тъй шъ дъй.
В твоята схема силата е по-първична – нагонът и, признавам си, е по-добро решение.Last edited by chan_tura_naga; 02.01.2022, 18:16.
Коментар
Коментар