If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кака Тянка когато се е омъжвала е гледала. Мъж ми ме зове основно кога е нарязал салатата, сипал е ракията и иска да му правя компания. Често удря едно, две преди да ме повика, щот на трезва глава трудно понася таковата неземно семейно щастие
Наздраве!
Гаааа... ще да е цела бутилка, що и неземното щастие е пълно и огненотечно, та требва избие сблъсъка с мичтата на живота му кат я позамъгли. Ма, не разбирам що го не харесваш това момче от клипа? Не че то ще те хареса, тъй като момчета повече аресвал, ама ако вземе те ареса и тебе ще пусне в клипа да се кълчотиш. Шъ станеш чалга-мадама. И ще ти връчат некоя мецана да водиш по панаирите. Така ше си избиеш комплексите от тез кротки същества, кои сега дремотят и не могат те замотат.
Кака Тянка когато се е омъжвала е гледала. Мъж ми ме зове основно кога е нарязал салатата, сипал е ракията и иска да му правя компания. Често удря едно, две преди да ме повика, щот на трезва глава трудно понася таковата неземно семейно щастие
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мдааа, баш тя е. Как само припира по баира да я не стигне бабата с кафевата козина. Препиня се, изтъркалва, но пак става и бега, бега. Шубето е голем страв!
Как ли пък няма да хукна, та да бягам!? Баба Меца умен добитък - усети ли ме и благодушно се оттегля.
Наздраве, Мрън!
Да почерпиш, че празник имаш днес - нали на цвят го докарваш като автохтонното население на Факултето.
Мечо
Гледам ена патка по БТВто в "Стани богат" и се чуда дали не ги избират за участие с коефициент на интелигентност под 100? На въпрос как са наричали свободните жители на градове в Германия през средновековието, она маркира "хамбургери", вместо "бургери". При това ползва два жокера. Обади се на приятел" и "50:50". Дори и жокерите ползва в неправилен порядък.
Уникално тъпа.
Наздраве!
След като богатската викторина почти разори БНТ, БТВ си е научило урока да допуска до участие хамбургери, наместо патици по пекинси.
Бая пргава за един центнер, требва да ѝ се признае.
Има ги и такива. Гледаш ги, в черквата не моат минат под масата, но като ги фане шубето ветър бурен праат при бегането. Тя нашта Кака се е фалила, че е срещала изневиделица Чичо Мечо и Стрина Мецана. Само не си е признала каква скорост е постигнала тогава, та не са я фанали. Вероятно е било ускоряващо се претъркаляне надоле и изпързалване на некоя строшена пейка отгоре й.
Гледам ена патка по БТВто в "Стани богат" и се чуда дали не ги избират за участие с коефициент на интелигентност под 100? На въпрос как са наричали свободните жители на градове в Германия през средновековието, она маркира "хамбургери", вместо "бургери". При това ползва два жокера. Обади се на приятел" и "50:50". Дори и жокерите ползва в неправилен порядък.
Уникално тъпа.
Наздраве!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Мдааа, баш тя е. Как само припира по баира да я не стигне бабата с кафевата козина. Препиня се, изтъркалва, но пак става и бега, бега. Шубето е голем страв!
Бая пргава за един центнер, требва да ѝ се признае.
Но всичко е в много радостен тон, щото е доволна, че така бяга от Баба Меца.
ПП. А че чат-пат и през глава се прекърбалва, и във въздуха увисва.
Аха ..., вече ми се изясни откъде е кафеникавия цвят на водата. Имал си близка среща с Баба Меца докато си я вземал, та си се изпуснал
Наздраве, Мрън!
Слава Богу, именният й ден отмина, та ще престане се прави на прима-балерина. Време е да поработи, да насготви, че обяд е и клиентелата е гладна. Кръчмата требва се върти. Дай менюто да видим докъде ти стига въображението. Наздраве, Дрен (неокастрен)!
Не е верно. Взех я от двете локви, кои направи със задница в калта миналата седмица коги бега от мецана. Водата от тех има всички качества на газирана, минерализирана, акгивирана жива вода, коя трябва са изпий наеднъж без пречистване, подобряване и спестяване. Гълтай с мерак.
Аха ..., вече ми се изясни откъде е кафеникавия цвят на водата. Имал си близка среща с Баба Меца докато си я вземал, та си се изпуснал
Наздраве, Мрън!
Мечо
Коментар