Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кога ми стана себеподобна? Или още не се разпознаваш. Нищо, като почнем да те нарязваме и пропищиш, дано чуеш, че ти си в менюто на позицията на десерта с екшън оферта за гонене из чинията докато бегаш с ругатни на уста. Изискана кухня!
Наздраве, Мрънта!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дивак той. В кой век живеем, а той още яде себеподобните си
Наздраве, хаджи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Хаха...
И аз си мислех за тиквата, но всекакви намеци ми бяха чужди ...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Туй таман на време го видях - жив и здрав, да ти е светло и безметежно името, без да е безхарактерно. Гледам една тиква в центъра на масата -това намек към тнм ли ще да е
наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Канибалски наклонности в теб забелязвам. Или тиквата е сал са украшение!?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Туй таман на време го видях - жив и здрав, да ти е светло и безметежно името, без да е безхарактерно. Гледам една тиква в центъра на масата -това намек към тнм ли ще да е
наздраве
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
наздраве
И аз си мислех за тиквата, но всекакви намеци ми бяха чужди ...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПонеже днес е един хубав ден за веселяците, но пък разни подли вируси ни дебнат, мисла да почерпа в тесен кръг, без разни приказливи каки, лели, стрини, баби и яги, само сериозни пиячи и похапвачи. Честит Тончовден на всички тончета и д(р)ончета! Наздраве!
наздравеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПонеже днес е един хубав ден за веселяците, но пък разни подли вируси ни дебнат, мисла да почерпа в тесен кръг, без разни приказливи каки, лели, стрини, баби и яги, само сериозни пиячи и похапвачи. Честит Тончовден на всички тончета и д(р)ончета! Наздраве!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобрио утрио !
Тарантул да илядее !
Все така да е ларш и да черпи с по 2х20 наред....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Добро утро!
Къде го е онова Мрънкало и защо още не е нарязал суджука и пастърмата, че и чашите с червено вино не е налял!? Щото не ходи на празна маса, имен ден да му честитим и весел празник да му пожелаваме.
За негово здраве - наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Гаааа... ще да е цела бутилка, що и неземното щастие е пълно и огненотечно, та требва избие сблъсъка с мичтата на живота му кат я позамъгли. Ма, не разбирам що го не харесваш това момче от клипа? Не че то ще те хареса, тъй като момчета повече аресвал, ама ако вземе те ареса и тебе ще пусне в клипа да се кълчотиш. Шъ станеш чалга-мадама. И ще ти връчат некоя мецана да водиш по панаирите. Така ше си избиеш комплексите от тез кротки същества, кои сега дремотят и не могат те замотат.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар