Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е как да не я удушиш такваз отрова !
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
На водоравното му казваш "сутрешен блок". Не е лошо. Внушително звучи. Някои четат нощния блок...
Тая сутрин си беше и доста хлъзгаво: това в прогнозата за времето в "сутрешния блок" трябва да са го писали...
Наздраве!
Никой ли не пие, та не отвръщате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеДамите са винаги коварни, дори когато уж са благоразположени...
Помните ли оная съпруга, която почва толкова отдалеч и изглежда - като че почти разбира мъжа си...
- Скъпи - мило му се усмихва тя - помниш ли Шарън Стоун, в "Първичен инстинкт", в полицейският участък - как беше кръстосала умопомрачителните си дълги крака?
- Разбира се, скъпа - радостен за подхванатата тема се усмихва замечтано в унеса си, пред телевизора той...
Мигът е прекалено хубав, но и достатъчно кратък, защото тя го изважда от фантазиите му за дългите бедра:
- Гадина! Хляб за в къщи - си забравил да купиш, нали!А ако просто беше купил хляб, може би нямаше да му разказват коварно, а щяха да показват
https://m.youtube.com/watch?v=FfEM_jqWw1U
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Като гледам, доста се обадихаОсвен това, нищо не съм си измислила. Само прегледах сутрешният блок
Наздраве!
На водоравното му казваш "сутрешен блок". Не е лошо. Внушително звучи. Някои четат нощния блок...
Тая сутрин си беше и доста хлъзгаво: това в прогнозата за времето в "сутрешния блок" трябва да са го писали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеДамите са винаги коварни, дори когато уж са благоразположени...
Помните ли оная съпруга, която почва толкова отдалеч и изглежда - като че почти разбира мъжа си...
- Скъпи - мило му се усмихва тя - помниш ли Шарън Стоун, в "Първичен инстинкт", в полицейският участък - как беше кръстосала умопомрачителните си дълги крака?
- Разбира се, скъпа - радостен за подхванатата тема се усмихва замечтано в унеса си, пред телевизора той...
Мигът е прекалено хубав, но и достатъчно кратък, защото тя го изважда от фантазиите му за дългите бедра:
- Гадина! Хляб за в къщи - си забравил да купиш, нали!
Коментар
-
Дамите са винаги коварни, дори когато уж са благоразположени...
- Гадина! Хляб за в къщи - си забравил да купиш, нали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве, Лелче !
Глей само да не ти почервенеят бузките след такова обръщение...
пп За съжаление днес няма да пия - вдигнал съм...кръвното
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
С това обръщение - кой ли па /инвеститор/ би ти отговорил?
Е, кво ся - трудни ли са кръстословиците? Напоследък само с водоравно почнаха да ги правят... Защо - и аз не зная! За едно вино не му остава време на човек... Опссс - имало и по вертикалата: ей на - как станало и време за наздраве!Освен това, нищо не съм си измислила. Само прегледах сутрешният блок
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Наздраве на сички дето го дигат ...... кръвното на някого ...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве, Лелче !
...
... кръвното на някого ...
Коментар
-
С това обръщение - кой ли па /инвеститор/ би ти отговорил?
Е, кво ся - трудни ли са кръстословиците? Напоследък само с водоравно почнаха да ги правят... Защо - и аз не зная! За едно вино не му остава време на човек... Опссс - имало и по вертикалата: ей на - как станало и време за наздраве!
Коментар
-
...
Коментар
Коментар