Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Айде вече да се прежалва, че от една седмица го носиш туй бельо....
Наздраве с айрян !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Наздраве с айрян !
Вярно, вече е време да оставим тема с бельото.
Наздраве, 4i40!
П.П. Трябва да си купувам нов лаФтоп. Поисках компетентното мнение на по-кльощавия и оно веднага рече да ми пробута неговия, а новият да е за него.
Така че, дайте тука някво предложение, дето да не е особено атрактивно за представителя на Z поколението / трудно да му "движи" ауто и соликс не знам си кво/.
Не държа на марката, искам да е тънък и да не е много тежък, щото го нося с мен всеки ден в раницата. И понеже ходя доста пеша, у един прекрасен миг устройството, колкото и да е леко, започва да ми натежава.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, стига да се прежали. Щот така като го чета, все на взаимопомощ от други клиенти на Кръчмата се надява.
Наздраве с айрян !
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
А...
Ясно.
Ако дойде.
А червеното ти бельо не беше ли в очакване на него?. Щот така като го чета, все на взаимопомощ от други клиенти на Кръчмата се надява.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, аз по модата хода. Сега е модерно да крадеш на вещиците капите и да се кичиш с тях. Я, виж твойта къде е?
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Имам таратор.
И купешки козунак.
Но утре ще мина през моята месарница и нещо меснато може да ми се усмихне от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеСтига гледал м чуждата паничка какво ядат хората. Тука сложи нещо, да има нещо и за нас.
И купешки козунак.
Но утре ще мина през моята месарница и нещо меснато може да ми се усмихне от там.Last edited by eta orel; 12.06.2019, 19:21.
Коментар
-
За Арахната намеквам. Псето може да му направи дрехите по последна мода - големи дупки, подходящи за кръпки
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеВ двора на добра кръчма съм, широк, просторен двор, две големи стари дървета хвърлят хубава сянка, масите са на щедра разреденост. Благословена спокойност и мирова доброжелателност из въздуха (хавата). Половината от малочислените лица са ми познати; в единия край има детска площадка със сериозни люлки, катерушки, спускалки, голям детски батут.
На съседната маса една майка се е отнесла в талафонен разговор и не отразява дошлата келнерка с поръчаната супа. Келнерката тогава пита едното от децата ѝ, около шест годишно момче, "За теб ли е?" и понечва да я постави пред него. Момчето, без откъсване от талафона, с възмутено полуръмжане и някаква презрителност спешно разтръсква ръка в посока на майката.
Стана ми симпатично, като си представих как момчето мрази супи
Майката още е унесена в разговор. Не знам каква е супата, но, като гледам >100-те ѝ килца, ще да е неква зеленчукова, "за отслабване", та няма да лояса.
Коментар
-
За Арахната намеквам. Псето може да му направи дрехите по последна мода - големи дупки, подходящи за кръпки
Ясно.
Ако дойде.
А червеното ти бельо не беше ли в очакване на него?
Коментар
-
Забравяш, че имам дебело псе, порода "вълкодав". Все ми се струва, че при не регламентирано посещение на бърлогата, вероятността него да го боли това-онова е доста по-голяма.
Коментар
-
Кучето ли да го боли?
Мъжко, женско?
Дали намекваш за зоофилия при Трак?
Затова ли го държиш в спалнята си?
Пп: намери му червено еротично бельо.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Забравяш, че имам дебело псе, порода "вълкодав". Все ми се струва, че при не регламентирано посещение на бърлогата, вероятността него да го боли това-онова е доста по-голяма.
Мъжко, женско?
Дали намекваш за зоофилия при Трак?
Затова ли го държиш в спалнята си?
Пп: намери му червено еротично бельо.Last edited by eta orel; 12.06.2019, 18:38.
Коментар
Коментар