Първоначално изпратено от eta orel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Леко съм разочарован от липсата на теоретични разработки в тая кръчма.
Например, разреждането на мастиката.
Колко, с какво, и как това влияе на присъствието на разреждащия в момента? А след това? Колко и какво те кара да съжаляваш?
Пак например, всеизвестното "мартини", брои се коктейл*, от американските книги и, особено, филми.
Са... деца...
Американците, както и руснаците, разбират само от твърдото питие - ръжената виски или ръжената водка.
В техния коктейл "мартини" има голямо статистическо разхвърляне: от чаша джин, над която барманът е само помотал гърлото на бутилката с вермут и се е поклонил в посоката към Италия - до пълна чаша вермут за слабаците, като поръчващият само е погледнал към бутилката с джин зад бармана.
- - - -
* - опашка на петел
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Няма проблем! Научих още една позиция
И двамата прави относно гравитацията, със или без докосване на женските крака на земята?
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
А, не ми е удобство.
Извинявай! Изваждам го.
Коментар
-
Говоря за кредит ! Не за пари! Ама, ако ви е удобно. ...
Извинявай! Изваждам го.Last edited by eta orel; 13.06.2019, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Очевидно за кака Леля либов и пари са почти синоними?
Чу за либов и заговори за пари...
Коментар
-
Lelq фен , ама вместо от любов да си докарам инфаркт, ще е от глупост.Съвсем изтрещях !
Трябва да преведа едни пари , влизам в сметката, гледам и не вярвам на очите си! Сдобила съм се с кредит!
Зарадвах се - ще си харча, после се озъбих - ще трябва да връщам и малко преди да влетя в банката, гледам - не съм аз, а Иван Иванов.Сетих се, че някакво демо съм гледала.
Наздраве!
Чу за либов и заговори за пари...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ква любов намесваш, кога ме споменаваш!? Lelq е фен на това чувство. Аз твърдо се въздържам от такива вълнения.
Наздраве, Мрънкало!Съвсем изтрещях !
Трябва да преведа едни пари , влизам в сметката, гледам и не вярвам на очите си! Сдобила съм се с кредит!
Зарадвах се - ще си харча, после се озъбих - ще трябва да връщам и малко преди да влетя в банката, гледам - не съм аз, а Иван Иванов.Сетих се, че някакво демо съм гледала.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ква любов намесваш, кога ме споменаваш!? Lelq е фен на това чувство. Аз твърдо се въздържам от такива вълнения.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ще си кажеш ти....дърт мераклия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДа влезе Орела, дано с клюн свърши работа.
Или най-малко за Зевс и Леда.
В божествените неща не се меся, че ше ми набият канчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не се дърпай! Ако Чичи се не изопне, ще търсим алтернатива и нова перспектива. Избирай между Орлето, Анонимко и Пълдинчето. Важното е работата да върви и любов да става, а не война.
Коментар
-
Така ми харесваш! Имаш награда - една кака. Малко е баята, малко жилеста, малко е клисава, ама все ти се иска дая схрускаш.
Коментар
-
Не се дърпай! Ако Чичи се не изопне, ще търсим алтернатива и нова перспектива. Избирай между Орлето, Анонимко и Пълдинчето. Важното е работата да върви и любов да става, а не война.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеЕй така някак си.
Това е заарска мастика 55о с мартини.
Листето е паднало от некоя джанка, не съм го слагал аз.
Коментар
Коментар