IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Имам спомен, че тази китка я гепи от една запустяла вила.....

пп Пардон...ти я поръча, а добрият мъж я изкопа....( даже изкара една настинка от кишата, мъглата и дъжда..)
    Ха, това и аз го помня
    наздраве - който си пие, зло не мисли
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Вистария или глициния и викат на тази лиана по нашенско. Произхожда от Поднебесната.

На японския е фудживара. Това е и името на един от най-старите аристократични родове на Япония. Един от членовете му участвал в успешен заговор и понеже заверата се случила в японска градина, под пищно цъфнала глициния, аристократът решил да промени родовото си име на Фудживара.
      Наздраве!
      Тези от поднебесната не са съвсем случайни, оцелели са от хилядолетия и са се запазили като общество с техните принципи и подредби. Преди 15тина г. временно поживях във Франкфурт ... и там имаше в едно скътано място до центъра - китайска градина (или японска - не помня точно). Това ми беше любимото място за усамотение и размисъл Имаше страхотна растителност и подредба, с водно огледало с рибки и т.нн, а и този троскот също го имаше. Но у нас си е по-хубаво, защото като пример - люлякът там цъфтеше през август. Който не го разбира, не може да го оцени

Коментар

пп Пардон...ти я поръча, а добрият мъж я изкопа....( даже изкара една настинка от кишата, мъглата и дъжда..)
        Почти си праф. Само дето по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието отказа да я изкопае, та се наложи да с багер да я вадя. Вярно, после той я засажда в не особено благоприятни метеорологии.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Едно мрънкало у Кръчмата стига, мисля.
          Наздраве, 4i40!

Коментар

Ей, захванахте се с тез 50 м2, в които от които бера три вида билки - мащерка, жълт кантарион и маточина.
            Гледай другите 4 дка как си ги поддържа по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
            Тъй де...
            Ти " работиш " тез 50 м2, а той останалото......

Коментар

Абее, не е първа младост.....Забравя, забравя......
              Едно мрънкало у Кръчмата стига, мисля.
              Наздраве, 4i40!
              Мечо

Коментар

Вистария или глициния и викат на тази лиана по нашенско. Произхожда от Поднебесната.

На японския е фудживара. Това е и името на един от най-старите аристократични родове на Япония. Един от членовете му участвал в успешен заговор и понеже заверата се случила в японска градина, под пищно цъфнала глициния, аристократът решил да промени родовото си име на Фудживара.
                Наздраве!

Коментар

+1
                  Прилича ми на един модерен стил в градинарството....."Градска джунгла"..
                  Нищо не правиш в определен участък от парка..Екосистемата се развива както намери за добре ( по принцип по най - правилния начин ). В ситито на градаовете се въдят лисици, таралежи, фазани и змии....

пп Тва само Тянка може да го измисли - хем нищо не правиш, хем работиш......
                  Ей, захванахте се с тез 50 м2, в които от които бера три вида билки - мащерка, жълт кантарион и маточина.
                  Гледай другите 4 дка как си ги поддържа по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
                  Мечо

Коментар

Такова понятие в екологията не съществува...Всяка твар си има място в екосистемата....
                    Ама аз съм градинар, не съм еколог... И предпочитам градинката да е добре поддържана.
                    Наздраве ви!
                    Last edited by Ender; 01.05.2020, 22:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      За пореден път ме удивляваш с паметта си
                      наздраве, ТНМ
                      Абее, не е първа младост.....Забравя, забравя......

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Не възразвам, но съм чувал, че се въдят и вредители...
                        Такова понятие в екологията не съществува...Всяка твар си има място в екосистемата....Една гадина служи за храна на друга такава....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Е толкова ли няма кой да окоси градинката...

Харесвам зелениката и сините й цветчета. Когато прецъфтят, по-кльощавият ще я мине с косата.
                          Наздраве, Ender!

Мечо

Коментар

Таз празник е западно влияние. Аз празнувам на рождения ден на майка ти
                            Наздраве!
                            За пореден път ме удивляваш с паметта си
                            наздраве, ТНМ
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

+1
                              Прилича ми на един модерен стил в градинарството....."Градска джунгла"..
                              Нищо не правиш в определен участък от парка..Екосистемата се развива както намери за добре ( по принцип по най - правилния начин ). В ситито на градаовете се въдят лисици, таралежи, фазани и змии....
                              Не възразвам, но съм чувал, че се въдят и вредители...
                              Last edited by Ender; 01.05.2020, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение

Как се нарича този троскот?
                                Един приятел го е развъдил покрай оградата и е красиво през април и май
                                Вистария или глициния й викат на тази лиана по нашенско. Произхожда от Поднебесната.

Наздраве!
                                Last edited by tnm; 01.05.2020, 22:40.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X