IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добави и Ender. Днес ма е много гняв на него.
    Наздраве, Мрънкало!
    Гърми го, не го щади! Ние ше гледаме сеира от стоянката. Наздраве, Дръндиана!

Коментар

Наздраве, Мрънкало!
      На мен ми е в Блек листата, язък за другия му ник. И твоят градски е там, ма той е друга бира, да не развалям темата. Покрай тоя грип много маски паднаха, с много хора вече не съм на една маса, а колко сме пили, но така е в живота.
      наздраве, тнм, големи познания за далечния изток
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Радост, радост голема, нова мишена излезе на ловната сцена!
        Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Добра вечер !

Китайските градини наистина са чудни . При мен в двора , расте и бързо израстна , едно невзрачно драконово дърво . А беше такова , докато една година не разцъфна. Има безброй имена . Дори императорски . Легенди и вярвания свързани с него също . Приложеня -много.
          Дървото на бъдещето .
          [ATTACH=CONFIG]n3591795[/ATTACH]

https://m.youtube.com/watch?v=lhkZnFVb7KI
          Наздраве , Кръчма !
          Пауловнията е наистина много красива като цъфне. Дърво от втора величина, което участва в горния етаж на парковите дървета. Корейците много го ценят не само заради красивия му хабитус /външен вид/, а също така и заради дървесината. Използват я за направата на 12 струнния си музикален инструмент наречен каягъм.
          Наздраве, Lelq!
          Мечо

Коментар

• Добра вечер !

Китайските градини наистина са чудни . При мен в двора , расте и бързо израстна , едно невзрачно драконово дърво . А беше такова , докато една година не разцъфна. Има безброй имена . Дори императорски . Легенди и вярвания свързани с него също . Приложеня -много.
            Дървото на бъдещето .
            Click image for larger version

Name:	images (9).jpg
Views:	1
Size:	14.7 КБ
ID:	3591795

https://m.youtube.com/watch?v=lhkZnFVb7KI
            Наздраве , Кръчма !

Коментар

Включен си веке в оня списък.
              Наздраве, хаджи!
              Радост, радост голема, нова мишена излезе на ловната сцена!

Коментар

Силно ти препоръчвам да се пазиш от падащи предмети.
                Наздраве, Мрънкало!
                Знам, знам, че като работиш, изпускаш разни неща. Ама то е по-опасно когато ги изпускаш, да не ти отидат пръстите на краката. Така аз изпуснах преди десетина години една тухла четворка на левия палец и още страдам. А ти според мен изпускаш най-малко бордюри или наковални. Пък като си помисля кви са ти нежни пръстчетата, де Чичи ги цунка и облизва, докато се влачи в крака ти, много подути ще бъда след опущането. Наздраве, Дрънизтърванке!

Коментар

Честит празник на уважаемата клиентела на Кръчмата!
                  Фудживарата ми цъфна. Мрънкалото да гледа и да се учи, как се отглеждат бурени.

Въпреки всичките ти проклятия, наричания и истерии моята вистерия се качи нависоко, увива се там и в близките години трябва вече да процъфти. А като ти гледам буренака, жал ме фаща за крачката, де джапат из него. Я тръни, я коприви, я змии ги жулят и проникват с отровни помисли и гадни последици. Но то му се полага на това вещото-зловещото да го нападат себеподобни. За да има после повод да дрънка колко е пострадало и измъчено. Че да радва и въодушевява осъзнатата част на форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Ама аз съм градинар, не съм еколог... И предпочитам градинката да е добре поддържана.
                    Наздраве ви!
                    Ender, и ти си фключен в оня списък. След твойте компетентни писаници за тревясването, по-едрата 1/3-та изюрка по-кльощавата 1/3-за да ми окоси мавританската ливада.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Поднебесната е изключително богата на растителни и животински видове. Затова техните градини са изключително пищни. Характерната особеност е, че са направени така, че да не могат да бъдат обхванати с един поглед. Имат езерца, мостчета, каменни площадки. Композициите почти винаги а отделени със стени, в които често има лунна врата за преминаване. Около 3 хиляди години са се усъвършенствали в търсене на подходящото смесване на хоризонтална и вертикална структура на растителността и съпътстващите я архитектурни елементи.

Отначало японците копират китайските градини, но после решават за изостават размаха на колегите си и преминават към миниатюрни форми, в които също има езерца, поточета, мостчета и чакълирани пътеки. Но в тях задължително присъства павилион за пиене на чай.
                      Наздраве, Преци!
                      Страхотни майстори са, градинката отвън беше оградена със зид и изглеждаше малка, но като влезеш вътре ти се струва двойно по-голяма, - камъчета,. зеленини, беседеки, езерца, мостчета между тях, абе личи че са го усвоявали това градинарство и традициите от много време.
                      Наздраве Тнм, за фъншуито

Коментар

• Мале Кака, спрямо твоя двор, моя изглежда плешив
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ха, това и аз го помня
                          наздраве - който си пие, зло не мисли
                          За по-голяма прецизност ще спомена, че китката я взех от отчужден парцел със съборена къща, които и сега продължава да пустее.
                          Наздраве!
                          Last edited by tnm; 01.05.2020, 23:03.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Тези от поднебесната не са съвсем случайни, оцелели са от хилядолетия и са се запазили като общество с техните принципи и подредби. Преди 15тина г. временно поживях във Франкфурт ... и там имаше в едно скътано място до центъра - китайска градина (или японска - не помня точно). Това ми беше любимото място за усамотение и размисъл Имаше страхотна растителност и подредба, с водно огледало с рибки и т.нн, а и този троскот също го имаше. Но у нас си е по-хубаво, защото като пример - люлякът там цъфтеше през август. Който не го разбира, не може да го оцени
                            Поднебесната е изключително богата на растителни и животински видове. Затова техните градини са изключително пищни. Характерната особеност е, че са направени така, че да не могат да бъдат обхванати с един поглед. Имат езерца, мостчета, каменни площадки. Композициите почти винаги а отделени със стени, в които често има лунна врата за преминаване. Около 3 хиляди години са се усъвършенствали в търсене на подходящото смесване на хоризонтална и вертикална структура на растителността и съпътстващите я архитектурни елементи.

Отначало японците копират китайските градини, но после решават за изостават размаха на колегите си и преминават към миниатюрни форми, в които също има езерца, поточета, мостчета и чакълирани пътеки. Но в тях задължително присъства павилион за пиене на чай.
                            Наздраве, Преци!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Не възразвам, но съм чувал, че се въдят и вредители...
                              А сигурно оня нахален прилеп дет се нахълтва у какината бърлога .
                              Е ако е завъдел Ковид може да го сметнем за вредител
                              Last edited by Todor Sabev; 02.05.2020, 10:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ха, това и аз го помня
                                наздраве - който си пие, зло не мисли
                                Наздраве !
                                Мен 50 гр ме гепиха за кунките и отивам да подремна...

Коментар

Working...
                                X