Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добро утро, тайфата и честит Георгьовде! Да са живи и здрави Георги и Гергана, военните и земеделците!
Арахната веднага да почерпи, задето периодически настъпва мотиката. Редно е 4i40 също да помогне с питиета - той пък, де прикрива ежеседмичното подновяване на договора със сръбския оператор уж с колтучене на черито.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
"Коктейл".
Думата се е появила некъде след ПСВ я в Европа, я в Североамериканските щати.
Легендата е, че сместа била разбърквана с перо от опашка на петел, cock на английски.
Но още тогава "cock" има и едно друго значение, от което двусмислие дамите в баровете, може би, се малко повъзбуждали?
- 1 like
Коментар
� -
А как научих, че има и коктейл Златен кадилак.!
Преди години ми се случи да ме водят на разходка към Йосемити парк и на връщане спираме в една кръчма, привечер. Гледам по тавана, дървен, осеян с некви долари, ама забити с кабъри към тавана. И дедо кво - я и аз да пробвам. Обаче немам дребни, та един готин каубой ми даде Вашингтон срещу два български лева (имам и по-лоши сделки, но пък беше много готин този Крис Ейбрахам). Засуквам Вашингтон и .... йок - тавана висок. Обаче дедо има право на още два опита. И на втория така се изсилих, че работата стана. На фона на аплаузите стана ясно, че имам право на Коледа да си получа питието. Викам, не става, обясних откъде съм и като му се изясни на бармана, че ще съм възпрепятсван да дойда от джендема (разбраха бързо дей България) и ми дават коктейлчето. Дедо ви, къде е виждал текила и разни наслагани питиета и треволяци в сериозна чаша, като малка ваза, без да бърка отсмуква през сламката все едно е ананасов сок. А некак си началото на сламката се оказа където е текилата. Та казах на приятелите - то това си е направо коньовичарско отпиване, за очите да не говорим. А Крис ме тупа по гърба и се кефи - уел дан!
А сега наздраве!И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Да поясня за Цыганские глаза - в една голяма купа се изсипва шише водка, бърка са по часовника 33 пъти и обратно 13, след това се изсипва едно шише водка и се бърка по часовника 13 и обратно 33, накрая, за вкус, се сипва едно шише водка, но не се бърка, за да не се развали вълшебния вкус. За пиенето е ясно, и очите стават ........И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кво омекват. Като чета и ми настръхва косата. От тея огнени води границата да прехвърлиш е малка. И си труп 2 дена после.. При някои алкохола има проблем с тях, а не обратното.
Най-зверски съм се напивал от текила с бира. От облаци/мастика само краката се подкосяват изведнъжНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кво омекват. Като чета и ми настръхва косата. От тея огнени води границата да прехвърлиш е малка. И си труп 2 дена после.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Екса и канелата не ми допаднаха. Не слагам лед в концентрата, освен ако е топъл или е коктейл със сок нещо. Водка с джин става. Друг подобен е водка или джин с мастика. Слънчев удар му викат. Бая омекват краката и го ползвах по дискотеки. Но пък мастиката им мирише на деликатните душички.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ни мъ предизвиквай! Имам едно приятелче IT специалист и хакер по съвместителство. Веднага щи смъкне координатите по IP-то.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Адреза немаш, не ми се прави на ербап. Язека съм в нелагалос и покритос. Шми фанеш сюртука.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Полско - друг път. Фактура за извършената покупка имаш ле? Нямаш! Трупай на масата, че да не ти потропат на вратата парковите рейнджъри.
Наздраве!
Коментар
� -
Това го забравих как се казва, но е популярно и се продава на семе. Полско май беше. Не ти се получи изнудването. Наздраве, Дрънмутричке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Нарцисоцветна съсънка. Откъде я изкопа? Тя е защитен вид по Закона за биологичното разнообразие - среща се само над горната граница на гора в Рила и Западна Стара планина.
Слагай на масата питиета и мезета, инак шта докладвам, ти надрусат акт.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Това, дето съм почернил, онова ли е, дето си мисля?
Иначе коктейл "Цыганские глаза" разправят, че бил убав....
Коментар
�
Коментар