Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добави и Ender. Днес ма е много гняв на него.
Наздраве, Мрънкало!
наздраве, тнм, големи познания за далечния изток
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Радост, радост голема, нова мишена излезе на ловната сцена!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра вечер !
Китайските градини наистина са чудни . При мен в двора , расте и бързо израстна , едно невзрачно драконово дърво . А беше такова , докато една година не разцъфна. Има безброй имена . Дори императорски . Легенди и вярвания свързани с него също . Приложеня -много.
Дървото на бъдещето .
[ATTACH=CONFIG]n3591795[/ATTACH]
https://m.youtube.com/watch?v=lhkZnFVb7KI
Наздраве , Кръчма !
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добра вечер !
Китайските градини наистина са чудни . При мен в двора , расте и бързо израстна , едно невзрачно драконово дърво . А беше такова , докато една година не разцъфна. Има безброй имена . Дори императорски . Легенди и вярвания свързани с него също . Приложеня -много.
Дървото на бъдещето .
https://m.youtube.com/watch?v=lhkZnFVb7KI
Наздраве , Кръчма !
Коментар
-
Включен си веке в оня списък.
Наздраве, хаджи!
Коментар
-
Силно ти препоръчвам да се пазиш от падащи предмети.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестит празник на уважаемата клиентела на Кръчмата!
Фудживарата ми цъфна. Мрънкалото да гледа и да се учи, как се отглеждат бурени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма аз съм градинар, не съм еколог... И предпочитам градинката да е добре поддържана.
Наздраве ви!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Поднебесната е изключително богата на растителни и животински видове. Затова техните градини са изключително пищни. Характерната особеност е, че са направени така, че да не могат да бъдат обхванати с един поглед. Имат езерца, мостчета, каменни площадки. Композициите почти винаги а отделени със стени, в които често има лунна врата за преминаване. Около 3 хиляди години са се усъвършенствали в търсене на подходящото смесване на хоризонтална и вертикална структура на растителността и съпътстващите я архитектурни елементи.
Отначало японците копират китайските градини, но после решават за изостават размаха на колегите си и преминават към миниатюрни форми, в които също има езерца, поточета, мостчета и чакълирани пътеки. Но в тях задължително присъства павилион за пиене на чай.
Наздраве, Преци!
Наздраве Тнм, за фъншуито
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ха, това и аз го помня
наздраве - който си пие, зло не мисли
Наздраве!Last edited by tnm; 01.05.2020, 23:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тези от поднебесната не са съвсем случайни, оцелели са от хилядолетия и са се запазили като общество с техните принципи и подредби. Преди 15тина г. временно поживях във Франкфурт ... и там имаше в едно скътано място до центъра - китайска градина (или японска - не помня точно). Това ми беше любимото място за усамотение и размисъл Имаше страхотна растителност и подредба, с водно огледало с рибки и т.нн, а и този троскот също го имаше. Но у нас си е по-хубаво, защото като пример - люлякът там цъфтеше през август. Който не го разбира, не може да го оцени
Отначало японците копират китайските градини, но после решават за изостават размаха на колегите си и преминават към миниатюрни форми, в които също има езерца, поточета, мостчета и чакълирани пътеки. Но в тях задължително присъства павилион за пиене на чай.
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе възразвам, но съм чувал, че се въдят и вредители...
Е ако е завъдел Ковид може да го сметнем за вредителLast edited by Todor Sabev; 02.05.2020, 10:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ха, това и аз го помня
наздраве - който си пие, зло не мисли
Мен 50 гр ме гепиха за кунките и отивам да подремна...
Коментар
Коментар