Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Като си сложа бронежилетката и видя, че инкасото е готово да си тръгне, тогава ще кажа.... То, не че има много пари у кръчмата, ама инкасаторите минават и за дезинфекция..
Наздраве, Вълчо-34!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Прости незнанието ми. Това ми звучи като съкращение на някои от предметите, де ги учи по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Какво означава?И това ще мине ...
Коментар
-
Оооо, с хора, особено дами, от един от най-хубавите градове, ми е особено приятно да си хортувам. Но използването на ЛС за ..... онези...., беше усещането ми, че имат нужда от помощ. Всякаква.
За теб, Тънимъни, имах една шега, ама ти я пусна покрай ушите си като възражение от някой, дето няма право на такова.
Та едно обръщение към теб - УФИ?
Какво означава?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така, така ... значи с определени дами може да си пишеш на ЛС и дори по телефона да си говориш, за останалите - сал "Наздраве" с Мавруд, Хенеси и от време навреме - мента!?!?!?
За теб, Тънимъни, имах една шега, ама ти я пусна покрай ушите си като възражение от някой, дето няма право на такова.
Та едно обръщение към теб - УФИ?И това ще мине ...
Коментар
-
Може би най-точно е - Матрикристракториста. знаеш си, не се праи на умрела лисица.
Иначе името ти е "Криситу", а не Криси, или Кристина. "Любимият" да ти го обясни.
Звънни ми на телефона, не се притеснявай, нещо искаше да си говорим, ама ти все въртиш за възрастта.
Не се притеснявай, имам подходящи специалисти - и за раздвоението, и за ЕД.
Наздраве на пиьениците, дето си знаат като как се викат и когато са под масата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеЕто и ти ... Криситу
Криситу ... Абе кой от всички тук ми сложи този етикет КрисиТУ ...
Моля, имам си име - Кристина, може и Криси, може и Крис ...
Ама ще ме ядосате накрая .... Скорпионка съм ....
Може ли Кри....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Добро утро на всички
.....................................
Е, и с кафето мога да ви кажа Наздраве
Наздраве, но няма да се чукаме....( щот с безалкохолно не може ...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеЕто и ти ... Криситу
Иначе името ти е "Криситу", а не Криси, или Кристина. "Любимият" да ти го обясни.
Звънни ми на телефона, не се притеснявай, нещо искаше да си говорим, ама ти все въртиш за възрастта.
Не се притеснявай, имам подходящи специалисти - и за раздвоението, и за ЕД.
Наздраве на пиьениците, дето си знаат като как се викат и когато са под масата.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде сИпете......че ми изгорЕ душата......
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Стига си преигравала!
Скорпионките като теб се чувстват най-добре в прегръдките на лицето на форума (Грую)
Казвам ти го под секрет - никой няма да те упрекне, ако понякога отсвирваш "физика"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеТо. темата доста дупеста нещо стана.. Наш Грую си го знаем. Леля се оказа че и тя се кефи на стегнати дупита. А Кристомотокаристо не закъсне да покаже кат стана въпрос.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
И аз имам въпрос към теб, Кристина. Да дано не мислиш, че търся обидни думи... Значи...
... когато твоят любим (така го наричаш ти, а аз наистина се радвам на твоята любов от пръв поглед и ви пожелавам тая любов да ви обсебва достатъчно дълго..., дори - ако го желаете - нека е цял Живот!)..., та твоят любим в началото беше споменал, че сам е ядрен физик... Лошо няма, нали! Всеки е някакъв.
Направи ми впечатление, че ти беше много впечатлена от професията на ядрения физик! Много бурно изрази своето вълнение от подобна негова ангажираност.
...........
Не, за да те поставя в неудобно положение е и въпросът ми: би ли споделила, какво успя да научиш за този месец от познанството ви по тези много интересни клонове от науката, свързани с торсионните генератори..., нещо ново за елементарните частици..., ЦЕРН... ?
С това дупе - не може да не си успяла да го предразположиш по темата, която те остави с ... отворена уста (леко метафорично изразяване)....
Бъдете здрави с твоя любим (физик)!
Теб те помня, бях те нарекла за себе си "no name" нали си Безимен
Явно снимката на аватарчето ми развълнува дори администратора X_Y, защото получих съобщение от него да си сменя снимката и като послушно момиче го направих
Сложих една по-обикновена.... тя е пак от сесията ....
За дейността на любимия ми дори вече не искам и да знам, достатъчно се тревожа от тези техни занимания. Работят към една частна организация, правят си някакви експерименти от много години и изобщо повече не искам да говоря за това.
По-добре е да изследва мен, отколкото да изследва разните му там полета и да открива тайните на материята
Пък и аз съм по-добър генератор на чувства и с мен няма как да му е скучно
Аз следя и си чета някои теми тук и от време на време ще влизам в "Храма" както каза леля....
Поздрави
Коментар
Коментар