Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХа, Бакарди!
Най-накрая нещо точно по темата.
Наздраве!
П.П. Братчед, чадър не нося, щото ме потиска. Връхната си дреха не я закопчавам, щото ме души ...
Днес се прибрах пеша в най-големия дъжд. Освен, че бях доволно измокрена, разбрах, че и водоустойчивият ми грим не е чак толкова неподатлив на вода, както го пише у рекламата
Наздраве!
Сега да ти пожелаем три неща за да не се простудиш - топла вана и червено вино......
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИзгорех ....... как така "изгорех" бре
.... верно ли загуби битката ... че и войната
А аз цяла седмица се занимавах с руски шваби и помеждувременно дресирах поредния кандидат началник
Наздраве! и нема се давашСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Ха, Бакарди!
Най-накрая нещо точно по темата.
Наздраве!
П.П. Братчед, чадър не нося, щото ме потиска. Връхната си дреха не я закопчавам, щото ме души ...
Днес се прибрах пеша в най-големия дъжд. Освен, че бях доволно измокрена, разбрах, че и водоустойчивият ми грим не е чак толкова неподатлив на вода, както го пише у рекламата
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЧшшшшшшшшшшшде одиш бре
В тез дъждове не моеш запали,а.... а преди гореше
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДепресиран съм
Ако и утре следобед завали .... почвам да мисля за самоубийство
Естествено,преди това ще се накъркам здраво
Наздраве!
Няма мисли за самоубийство.
Да ама това би трябвало да значи,че нема и къркане
Ааааааа,не така!
Лека почерпка щото сутринта валя
Наздраве!
п.с и докато пиша .... то запука як дъжд... все там
,вече съм напред с почерпката
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение[IMG][/IMG]де одиш бре
В тез дъждове не моеш запали,а.... а преди гореше
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение[/U][/B]
Те ти булка - Спасов ден!!!
Много цинични изказвания тук, беее!Именно, затова не ме правят модератор, я - наред ще наказвам!
... и това е нещо нечувано: "4 пъти до половината"... Трябва да е някакъв много циничен намек към съседката /от комшулъка/. Вероятно и тая събота - отново няма да се види края на "косенето"... и отново - двусмислено - ще се "мята въжето през сливата"...
Важно е, животът да е интересен и динамичен...
Наздраве!)
Ако си мислиш за това , което аз си мисля, че си мислиш...се казва "да одрусам сливата"....а не да я ползвам за бесило.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПиянки, не мое да сте чак толкоз черногледи.
Ми, нека си вали ... това не пречи на употребата на алкохол. Дори напротив - благоприятства я.
Хайде, сипете нещо по ваш избор, че през изминалата нощ съм обикаляла по поляните и ливадите да търся разни тайни билки
Наздраве!
П.П. Братчед, миналата събота бях на кръщене у горната църква - оная с върбите.
Отчето нещо претупа ритуала, ма няма да му търся кусури сега
Точно в таз църква ме заведе жена,омъжена жена,за която аз и се водех любовник.
Веднага след като излязохме,ми говори - "Ти за какво се моли?Аз за семейството си(разбирайте за детето и мъжО и)
Оттогава заобикалям църквите за да не изпадам отново в дилемата аз ли не разбрах нещо,или Онзи горе точно тогава е бил в тоалетнатаи не е видял какво точно се е случило.
Малко след това вече не се водех любовник на гореспоменатата и дори предпочитах да гледам на другата страна,при разминаване с нея,за да не я поздравя.
Наздраве за най-верният приятел - алкохолаСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДамите се дивят а ние се "самоубиваме"......
Катилско му пиене....
пп То ясно , че утре ще трещи.... Аз си мисля като видя тревата в съботя, която е косена 4 пъти и все стигам до половината, дали да не метна въжето през сливата......
Наздраве !
Те ти булка - Спасов ден!!!
Много цинични изказвания тук, беее!Именно, затова не ме правят модератор, я - наред ще наказвам!
... и това е нещо нечувано: "4 пъти до половината"... Трябва да е някакъв много циничен намек към съседката /от комшулъка/. Вероятно и тая събота - отново няма да се види края на "косенето"... и отново - двусмислено - ще се "мята въжето през сливата"...
Важно е, животът да е интересен и динамичен...
Наздраве!
Коментар
� -
Пиянки, не мое да сте чак толкоз черногледи.
Ми, нека си вали ... това не пречи на употребата на алкохол. Дори напротив - благоприятства я.
Хайде, сипете нещо по ваш избор, че през изминалата нощ съм обикаляла по поляните и ливадите да търся разни тайни билки
Наздраве!
П.П. Братчед, миналата събота бях на кръщене у горната църква - оная с върбите.
Отчето нещо претупа ритуала, ма няма да му търся кусури сегаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
�
Коментар