Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКогато имаш проблем с индивида, си представяй как пускаш водата и всичко се нарежда .....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЛош чичко полицай ще излезе
Мести го от крачол в крачол и викай наздраве... а другото кучета го яли
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПрез октомври /мисля/ си "говорихме" за началници, работното място и атмосферата в него. Ситуацията тогава наподобяваше "сървайвър", затова си помислих, че проблема може да е същия.Същия проблем е.Даже се задълбочава.Некомпетентен, прост и с малка душица ... Нема такова същество .....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа сега няма друг начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе знам дали "говориме" за една и съща тема ама положението е сериозно ...мамка им.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа сега няма друг начин.
Мести го от крачол в крачол и викай наздраве... а другото кучета го яли
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСъжалявам ....
А струва ли си ...?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЦелото ми същество е в Ада от няколко месеца, щото се занимавам с идиоти, мамка им ...
А струва ли си ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе знам дали "говориме" за една и съща тема ама положението е сериозно ...мамка им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи у сървайвъра положението са закучи. Брях, да му се не види ...
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЦелото ми същество е в Ада от няколко месеца, щото се занимавам с идиоти, мамка им .... Брях, да му се не види ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПак ли ?
Тя твоята душа да не е в ада....?....
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар