If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра вечер и наздраве на целокупната Кръчма !
Фередже , целият чаршаф ли беше или само забрадката ? Не съм сигурна , ама мисля , че си имал предвид забрадката , а тя май се казваше бурка . Ама няма значение , защото http://www.youtube.com/watch?v=3-7a9YvrYAY
Не се измъквай ся
Гледай я ти .... ларж .... цяла забрадка иска да и отпуснем
По нашите земи фередже викаме на кърпата дето покрива носа и устата .... да,да,само толкова ..... нещо като кърпите на каубоите,та да не се нагълтат с прашляк от преприята
Не можела тя таквизи работи да правела,бе мореееее
Наздраве!
п.с таз вечер си мноо примерна - едва 22:30ч,а е петък вечер
Този поздрав,ако беше представен от "Леля,само по фередже" щеше да е още по-хубаво и още по-уютно
Одиночество - это не всегда плохо, но иногда хочется тепла
Мои грустные мысли терзают мне душу...
Моя боль не дает даже разум свой слушать...
Мое сердце скорбит, но не может не биться...
Мои мысли мешают мне просто смириться.
И метаясь, никак не найду я покоя.
Даже кажется мне - твое горе со мною...
Твоя боль в моем сердце, она в моем теле...
Ощущаю все мысли твои, свято верю,
Что смогу разделить с тобой скорбь и усталость...
Просто знай, что с тобой я всегда, моя радость...
Хъх .... как така "изгорех" бре .... верно ли загуби битката ... че и войната
А аз цяла седмица се занимавах с руски шваби и помеждувременно дресирах поредния кандидат началник
Наздраве! и нема се даваш
Ха, Бакарди!
Най-накрая нещо точно по темата.
Наздраве!
П.П. Братчед, чадър не нося, щото ме потиска. Връхната си дреха не я закопчавам, щото ме души ...
Днес се прибрах пеша в най-големия дъжд. Освен, че бях доволно измокрена, разбрах, че и водоустойчивият ми грим не е чак толкова неподатлив на вода, както го пише у рекламата
Наздраве!
Ха, Бакарди!
Най-накрая нещо точно по темата.
Наздраве!
П.П. Братчед, чадър не нося, щото ме потиска. Връхната си дреха не я закопчавам, щото ме души ...
Днес се прибрах пеша в най-големия дъжд. Освен, че бях доволно измокрена, разбрах, че и водоустойчивият ми грим не е чак толкова неподатлив на вода, както го пише у рекламата
Наздраве!
Брррр...
Сега да ти пожелаем три неща за да не се простудиш - топла вана и червено вино......
Коментар