If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хъх .... как така "изгорех" бре .... верно ли загуби битката ... че и войната
А аз цяла седмица се занимавах с руски шваби и помеждувременно дресирах поредния кандидат началник
Ха, Бакарди!
Най-накрая нещо точно по темата.
Наздраве!
П.П. Братчед, чадър не нося, щото ме потиска. Връхната си дреха не я закопчавам, щото ме души ...
Днес се прибрах пеша в най-големия дъжд. Освен, че бях доволно измокрена, разбрах, че и водоустойчивият ми грим не е чак толкова неподатлив на вода, както го пише у рекламата
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Много цинични изказвания тук, беее! Именно, затова не ме правят модератор, я - наред ще наказвам!
... и това е нещо нечувано: "4 пъти до половината"... Трябва да е някакъв много циничен намек към съседката /от комшулъка/. Вероятно и тая събота - отново няма да се види края на "косенето"... и отново - двусмислено - ще се "мята въжето през сливата"...
Важно е, животът да е интересен и динамичен...
Наздраве!
Много цинични помисли бе, Заре....( и как така от пейзажист стана натуралист....)
Ако си мислиш за това , което аз си мисля, че си мислиш...се казва "да одрусам сливата"....а не да я ползвам за бесило.....
Пиянки, не мое да сте чак толкоз черногледи.
Ми, нека си вали ... това не пречи на употребата на алкохол. Дори напротив - благоприятства я.
Хайде, сипете нещо по ваш избор, че през изминалата нощ съм обикаляла по поляните и ливадите да търся разни тайни билки
Наздраве!
П.П. Братчед, миналата събота бях на кръщене у горната църква - оная с върбите.
Отчето нещо претупа ритуала, ма няма да му търся кусури сега
Хъх
Точно в таз църква ме заведе жена,омъжена жена,за която аз и се водех любовник.
Веднага след като излязохме,ми говори - "Ти за какво се моли?Аз за семейството си(разбирайте за детето и мъжО и )
Оттогава заобикалям църквите за да не изпадам отново в дилемата аз ли не разбрах нещо,или Онзи горе точно тогава е бил в тоалетната и не е видял какво точно се е случило.
Малко след това вече не се водех любовник на гореспоменатата и дори предпочитах да гледам на другата страна,при разминаване с нея,за да не я поздравя.
Дамите се дивят а ние се "самоубиваме"......
Катилско му пиене....
пп То ясно , че утре ще трещи.... Аз си мисля като видя тревата в съботя, която е косена 4 пъти и все стигам до половината, дали да не метна въжето през сливата......
Наздраве !
Те ти булка - Спасов ден!!!
Много цинични изказвания тук, беее! Именно, затова не ме правят модератор, я - наред ще наказвам!
... и това е нещо нечувано: "4 пъти до половината"... Трябва да е някакъв много циничен намек към съседката /от комшулъка/. Вероятно и тая събота - отново няма да се види края на "косенето"... и отново - двусмислено - ще се "мята въжето през сливата"...
Пиянки, не мое да сте чак толкоз черногледи.
Ми, нека си вали ... това не пречи на употребата на алкохол. Дори напротив - благоприятства я.
Хайде, сипете нещо по ваш избор, че през изминалата нощ съм обикаляла по поляните и ливадите да търся разни тайни билки
Наздраве!
П.П. Братчед, миналата събота бях на кръщене у горната църква - оная с върбите.
Отчето нещо претупа ритуала, ма няма да му търся кусури сега
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Депресиран съм
Ако и утре следобед завали .... почвам да мисля за самоубийство
Естествено,преди това ще се накъркам здраво
Наздраве!
Дамите се дивят а ние се "самоубиваме"......
Катилско му пиене....
пп То ясно , че утре ще трещи.... Аз си мисля като видя тревата в съботя, която е косена 4 пъти и все стигам до половината, дали да не метна въжето през сливата......
Наздраве !
Коментар