If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дааа, няма как да е постоянно включен уморих се... накрая отивам в първия магазин и който ми предложи услуга доставка и монтаж си стискаме ръцете свършвам работата и да се приключва
Сега се сещам, че има още нещо съществено: доколкото разбирам, ти търсиш евтинкото, обаче не винаги това е предпочитаното качество. То - ако ги гледаш отвън - всички са си хубавички.
Имай предвид, че емайлираните /разбирам, че си се насочила към такъв/ - не винаги са изпипани супер... При нанасянето на емайла - винаги има непрокрити малки участъци, от които тръгва корозията на основният метал на казанчето...
В тоя аспект на разсъждения - малко по-скъпичкото - си е и по-дълготрайно. Затова предлагам да избереш бойлер с хром-никелово казанче. Неръждаеми са.
От друга страна, ако живееш в София - водата е мека, така няма голяма опасност от отлагане на котлен камък по нагревателите, все пак - ако има възможност за загряване на водата при по-ниска степен - това е добрият вариант, а бързото загряване по възможност да се ползва инцидентно...
Ама аз се Улях!!! АдИ - наздраве!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
АрФи, изтри си въпросчето - вероятно, защото размисли малко...
Все пак, дори и неактуално - ще опитам да му отговоря...
Видях между параметрите - устройство против замръзване...
Лично аз не виждам причина да има такава една "екстра" - поне в нашите географски ширини, като отчитам наличието на изолация на бойлерите. По тая логика, би трябвало да изолираме и всички части от външни тръби в жилището си, вкл. - и самите батерии, което е смехотворно.
От друга страна, такова устройство предполага постоянно включен бойлер, което от своя страна е дискусионен въпрос...
Както и да е, де - наздраве - аз съм на една тъмна Астика!
дааа, няма как да е постоянно включен уморих се... накрая отивам в първия магазин и който ми предложи услуга доставка и монтаж си стискаме ръцете свършвам работата и да се приключва
АрФи, изтри си въпросчето - вероятно, защото размисли малко...
Все пак, дори и неактуално - ще опитам да му отговоря...
Видях между параметрите - устройство против замръзване...
Лично аз не виждам причина да има такава една "екстра" - поне в нашите географски ширини, като отчитам наличието на изолация на бойлерите. По тая логика, би трябвало да изолираме и всички части от външни тръби в жилището си, вкл. - и самите батерии, което е смехотворно.
От друга страна, такова устройство предполага постоянно включен бойлер, което от своя страна е дискусионен въпрос...
Както и да е, де - наздраве - аз съм на една тъмна Астика!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Зрителите не могат да се примирят със загубата от екрана на Жената котка.
Прелестната балерина Виктория Ангелова, по-известна като Жената котка от шоуто „Денис и приятели”, се гмурна в морето от сериали и заряза БНТ. Бившето гадже на водещия Денис Ризов ще украси с прелестите си първата сцена от новия сериал по bTV „Революция Z”.
Там палавата блондинка ще скочи в леглото на Юлиан Вергов, който затвърждава имиджа си на сваляч на екрана. Това обаче няма да е сефтето на Котката като актриса. Тя направи епизодична роля като фризьорка в „Столичани в повече”, а от още няколко нови проекта вече са я поканили за участие.
Междувременно феновете на "Денис и приятели" признават, че им е трудно да заспят, преди Виктория Ангелова да им размаха опашка от телевизора. Тя вече си има заместничка, но почитателите на прелестите й не спират да пускат гневни писма до Денис с искане да им върне оригиналната Котка.
Зрителите не могат да се примирят със загубата от екрана на Жената котка.
Прелестната балерина Виктория Ангелова, по-известна като Жената котка от шоуто „Денис и приятели”, се гмурна в морето от сериали и заряза БНТ. Бившето гадже на водещия Денис Ризов ще украси с прелестите си първата сцена от новия сериал по bTV „Революция Z”.
Там палавата блондинка ще скочи в леглото на Юлиан Вергов, който затвърждава имиджа си на сваляч на екрана. Това обаче няма да е сефтето на Котката като актриса. Тя направи епизодична роля като фризьорка в „Столичани в повече”, а от още няколко нови проекта вече са я поканили за участие.
Междувременно феновете на "Денис и приятели" признават, че им е трудно да заспят, преди Виктория Ангелова да им размаха опашка от телевизора. Тя вече си има заместничка, но почитателите на прелестите й не спират да пускат гневни писма до Денис с искане да им върне оригиналната Котка.
Коментар