Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеХа НАЗДРАВЕ
Сезона на ментата мина, но аз още не го пускам
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениена мен като ми се счупи някое ноктенце - и тичам да ми го залепят, ако пък е доста зле - направо ми изграждат нов...че т
о без ноктенца за къде?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
Давай Заре, давай...на Цървените шапчици требе им се дава акълец щото инак работата не отива на добре
п.п. току що една мацка ми спомена първото лепилце и колко му е ще си взема все някое от двете
Благодаря, приятен пазар! ако видиш и лепилце кажи къде точно да не обикалям
Значи, пак ще уточня нещата: първото, което споменах, беше ХЕЛМЕВЕКТ. Държа да подчертая, че съм изписал правилно наименованието /хелмеВЕКТ/, защото на много места могат да предложат хелметекс и да се направят на ударени, че правилното е именно това, което ти предлагат, а за "...ВЕКТ" не са дори чувалЕ...
ХелмеВЕКТ съм купувал /преди около 3-4 години/ от гара "Пионер" /между Семинарията и Дианабад/... После /преди година/ съм го виждал, доколкото помня в едно магазинче за бои на пазара в "Младост - 1А", на което входът е откъм бул. "А.Малинов". Магазинчето за бои е някъде по средата - навътре. Нямам скоро път натам, за да проверя, но второто лепило - от Практикер - не мисля, че е изчерпано, а върши същата работа.
Това е инфото за сега. Успехи и наздраве на цялото кръчме - Каменица в литрова халба!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеА ето ги и снимките
ПС: Инак,Гърция догодина я чака як хързул-пързул като на пързалката от въпросната снимкаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПо-лошо. Счупих си единия маникюр и сега ще трябва да изрежа всичките други
о без ноктенца за къде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа не ти се счупи токчето у Балкана. Нервна ми се чинишПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБарман, сипиииииии! От коктейла дет си го заръчах рано зарана
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНе бееее, най-гадно ми е, когато някой каже, че му давам акъла, който не Ще...
..но зная, че ти си замесена от друго тесто......, пък и аз съм благодарил на много хора за идеите, които ми дават /вкл. и в тоя форум/...
Сега ми идва наум, че хелмевект има и в по-малки тубички - вероятно по пазарите има, стига да попита човек. Тубичката би стигнала за 2-3 залепвания, т.е. - както се казва - за едната проба и придобиване на увереност, че невъзможни неща няма на тоА свят... ..., колкото - Чичко майстор-обущарят - да остане с пръст в уста, защото наистина цената на услугата, която ти предлага - е "безбожна"!
Знаеш, че на мен често ме си налага да вървя големи разстояния - това е една от тайните на здравите ми: маратонки, чепици и тем подобни - преглеждам ги след всеки преход, за да са готови за следващият.
ТолкоЗ. Май бях достатъчно изчерпателен. АдИ чаУ, че ще пазаруваме...There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар