If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро, хубава седмица, тука има ли кръчмар или сервитьорки за едно бързо Хенеси, че ако ви кажа какво ме направи дъжда, направо се чудя кой ще ме изстиска
Заре, при теб може и да работи този метод на завързване, но при мен няма как-не съм от модерните!Дай да намерим от някъде една мулатка!А как съм навит на такива, със сигурност ще бутна няколко килца само от един сеанс Имам един братовчед, та той имаше по едно време изразен афинитед към тази раса, ама нали знаеш:яде ти се продукт с марка-стара планина, ама нямаш пари и си купуваш от евтиното, яде ти се краве масло, ама поради същата причина си купуваш палмово....та и той така-ходеше в Столипиново на "бразилки".Та преди някъде десет години ходил на същото място и на пияно спал с някоя черна перла без ПРИвързВатив и от тогава според него е болен от СПИН, симптоми-чувства се отпаднал.Та ако ти ми уреждаш мулатката гледай да е чиста от към екзотики у вагината, не че ще правя нещо без кондоми, ама все пак!
Как ще те позная, бойлер ще носиш ли под едната мишница?
по-добре мини ме 'земи от работЪ (некои други докЪтУ се ослушват)
п.п. бойлера го уредих, утре съм се разбрала да го донесат и инсталират само срещу 50 кинта = деинсталация на малкия бойлер (дето едни "майстори" ми го слагаха да скрепим положението до утрешния ден ) + инсталация на новия
Скъпи Другари и Другарки,
Драги съграждани и несъграждани
С оглед на настъпилите обстоятелства и предвид напредването във виртуалното време съм горда да Ви споделя, че
Днес моя дедо има имен ден и нямам тъпение да го окъпя подобаващо със студена морна водица
Да ти е жив и здрав още дълго време и да го зарадваш с правнуче!!!!!!!!!!!!!
Скъпи Другари и Другарки,
Драги съграждани и несъграждани
С оглед на настъпилите обстоятелства и предвид напредването във виртуалното време съм горда да Ви споделя, че
Днес моя дедо има имен ден и нямам тъпение да го окъпя подобаващо със студена морна водица
Коментар